Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

benimde kıllarım çok çıkar bende deniyecem bakalım ağda dan sonra inşallah faydasını görürüm. ve özellikle genitel bölge temizliği çok zor oluyo.

arkadaslarr, genital bölge ile bacagın kesiştiği yerde sivilceler cıkıyo ve cok cirkin görünüyo. hatta bacagıma doğru yayılıyor. böyle sorunu olan ve tedavisini bulan varsa lütfen cevap yazabilir mi??

kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito

Tatli_Civciv, 1 yılı geçmiş. Formül işe yaradı mı? Kalıcı mı? Cevap yaz lütfen.

kizlar ben gecenlerde 3. kez kullandim
ilk kullandigimda 3-4 gün boyunca her aksam yatmadan önce kullandim yikamadim
2.de üsendigim icin 1-2 gun boyunca aksamlari gine kullandim
3-4 aydir neredeyse kullanmiyordum 2gün önce epilasyondan önce kullandim
Azaldi diyemem duzenli kullanmadigim icin aradada epilasyon yapmaya usendigim icin kremle temizledim
ama gercekten inceldi seyrelme cok az oldu
dedigim gibi bayadir kullanmiyordum yaz geldigi icin basladim ama temizledikten sonra 1 kere kullandim sadece
topikte arkadaslar 3.-4 gün boyunca kullanmayi tavsiye ediyor bence öle daha etkili oluyor
cünki ilk kullandigimda incelmisti tüylerim

hepinize kolay gelsinn kaybediceginiz bisey yok bence denemeye deger..her insanin sonucta kil kokleri ayni degil:eek:

arkadaslarr, genital bölge ile bacagın kesiştiği yerde sivilceler cıkıyo ve cok cirkin görünüyo. hatta bacagıma doğru yayılıyor. böyle sorunu olan ve tedavisini bulan varsa lütfen cevap yazabilir mi??

canım aynı sorun bende de var maalesef benneyaptımki ama KK'dan araştırdım ve büyük ölçüde yararını gördüm. çıkan sivilcelerin üstüne kantaron yağı ve limon sür ve bir de kesinlikle kese yap. hem lekeri hafifletiyor hem de sivilcelenmesini önlüyor. ben 2-3 haftadır yapıyorum. şu anda sivilce yok kızarıklıklar gitti. her gece sürmeye dikkat ediyorum.bazen unutuyorum ama 2 güne bir 3 güne bir sürmüş oluyorum yine de. bir dene inşallah faydasını görürsün.

yabancı bir forumda okudum ,çok eskilerde süt-zerdeçal tozu ve nohut unu hamur haline getirilip kıl çıkan bölgeye sürülürmüş,özellikle yüz tüylerine çok etkiliymiş ,bu karışım sürülüp kurumaya bırakılıyormuş,ama hamur şeklinde değilde daha sıvı şekille uygulanırsa uygulama daha pratikleşir gibi geliyor ,çok merak ettim deneyeceğim,çünki sütteki laktik asit soyucu(peeling) etki yapıyor,süt yerine yoğurtta kullanılabiliyormuş,zerdeçalda kıl kök hücrelerini inaktive edici özelliklere sahip,nohuttada benzer ve farklı birçok özellik var,hadin kızlar cesaret eden denemeye başlasın ......nasılsa zararı olmayan gıda ürünleri.....

yabancı bir forumda okudum ,çok eskilerde süt-zerdeçal tozu ve nohut unu hamur haline getirilip kıl çıkan bölgeye sürülürmüş,özellikle yüz tüylerine çok etkiliymiş ,bu karışım sürülüp kurumaya bırakılıyormuş,ama hamur şeklinde değilde daha sıvı şekille uygulanırsa uygulama daha pratikleşir gibi geliyor ,çok merak ettim deneyeceğim,çünki sütteki laktik asit soyucu(peeling) etki yapıyor,süt yerine yoğurtta kullanılabiliyormuş,zerdeçalda kıl kök hücrelerini inaktive edici özelliklere sahip,nohuttada benzer ve farklı birçok özellik var,hadin kızlar cesaret eden denemeye başlasın ......nasılsa zararı olmayan gıda ürünleri.....

beany denersen eğer gelişmelerden haber edersen seviniriz

Merhaba arkadaşlar, çok fazla vaktim olmadğı için üstün körü okuyabiliyorum forumları. tuz ve limon mevzusunu daha önce de çok duydum ama hiç uygulamadım. bu karışım, belirgin bi azalma, inceltme mi yapıyor yoksa düzenli kullanıldığında tamamen mi yok ediyor. gerçi lazerde bile tamamen yok etme durumu olmuyor da hani neredeyse yok gibi denilecek bir sonuca ulaştırıyor mu?

süt, zerdeçal tozu ve nohut unlu karışım bana da çok kolay, zararsız geldi. çenemde tüylenme var, denemek istedim.

Kızlar epilasyonun herhangi zararı varmı?teşkr

Canım ben ağda yapamadığım için epilasyon kullandım senelerce ama inan ki mahvetti heryerimi :1no2: her yerim batık doldu... kullanması rahat en kısa tüyleri bile alabiliyoruz ama bence hiç iyi değil. bıraktım ben artık kullanmayı. makinam bozulunca aslında mecbur kaldım ağdayla almaya sonra da alıştım 4-5 aydır ağdayla alıyorum. batık falan yok artık. ayrıca bacağımın ön kısmında bazı yerler tüyler çıkmamaya bile başladı... eğer becerebiliyorsan kesinlikle ağda kullan...

Süper birşeymiş bu ! :smiley-cool: peki ne kadar tutmamız gerekiyor ki bu karışımı yüzümüzde... ve tüyleri aldıktan sonra mı yoksa her gün mü uygulamak gerekiyor acaba? Beany bizleri aydınlatırsan seviniriz canım... :1rolleyes:

april1 ,uygulama için hamur haline getirin 20 dk bekletin ,sonra yıkayın yazıyor,birde uyarı yapıyor,zerdeçalın rengi için,zerdeçal cilde değidiğinde gerçekten kolay kolay çıkmıyor ,bunun içinde limon suyuyla yıkandıktan sonra suyla durulayın diyor,limondaki asit zerdeçalın bıraktığı rengi çıkarıyormuş...vee zerdeçalın kıllar için güçlü bir panzehir olduğu bilgisini vermiş...
kaç gün nekadar süre kullanılmalı bu bilgileri göremedim ama benim şöyle bi fikrim var;kıllar alındıktan sonra hemen ,sonra aynı günün gecesi ,sonra ertesi gün gece ve son olarakta 3.gün yine gece yatmadan önce kullanılmalı,çünki kıllar alındıktan sonra kıl kökü kendini onarmak için faaliyete geçiyor ,immun sistemin buna cevap verdiği süre 72 saat (3 gün),ilk üç gün çok önemli yani...

X