Cevap vermezsen verme Zerrecim. Problem değil. umarım birgün sorularımıza cevap verebilecek bir biyolog teşrif eder topiğe de bizde rahat rahat kaale alınır ve agresif diye suçlanmadan herşeyi öğrenebiliriz. Bende merakla bekleyen arkadaşlara açıklamak isterim. Senin nasıl bir kıl yapın var bilemiyorum ama
(inanmakta da zorlanıyorum gerçekten. Yanlış anlama yine. Sorun sadece mantıklı gelmemesi değil. Etrafımda yapan çok insanda gördüğüm de böyle değildi.Sorun işte bu.).
Normalde ılk kullanımda % 50 azalma sadece bu yöntemde değil hiçbir yöntemde şu an için mümkün değil arkadaşlar. Böyle olsaydı birsürü ürüne ve lazer epilasyona etek dolusu para dökenler yüzyılın enayisi ilan ederlerdi kendilerini. Tabii ki Lazer yada iğneli epilasyon cihazlarını üreten, satın alan, bioder,capilex gibi arge yapan milyon hatta milyar dolarlık yatırımlar yapan şirketlerin sahiplerinin de intihar etmesi filan gerekir.Bu yüzdeyi özellikle bu iş için üretilmiş ürünlerde dahi göremezsiniz. Bioderi, karınca yumurtası yağı, dermanı ve bunlar gibi ürünleri kastediyorum. ılk kullanımda %50 azalmayı lazer epilasyon bile garanti etmez size.Bu çok ciddi bir iddia. Bence böyle bir beklenti sadece hayal kırıklığı yaratır. Zaten dün keşfedilen bir yöntem değilki bu.Tamamen de yok etmiyor bilginiz olsun. Gerçekten deneyenler göreceklerdir.
Zerreenin Tek bir yazdığına katılıyorum çok yakıyor . Özellikle zedelenen, kanayan kısımlarda ciddi acı veriyor ve lezyonlar oluşabiliyor. Bir arkadaşım sir ağda sonrası bir dilim limonu tuza batırıp yüzüne sürdüğünde yüzünde hissettiği acı ve kızarıklık korkunçtu. Fondotenle sıvadık ta yine kapatamadık. Gözlerinden yaş gelmişti.ıki gün sonra sanki zımpara kağıdı ile zımparalanmış gibi silme yara olup kabuk bağlamıştı. Hafif iz de kaldı. Yüzünde deneyecek arkadaşları özellikle kuru ve hassas ciltlileri dikkatli olmaları konusunda uyarmak isstiyorum. Asitliği yüksek olduğundan fazla kullanımı yada uzun süreli temas cildin lipo-protein yapısına zarar verebilir.Bu hususta da dikkat edilmesi gerekir diye düşünüyorum.Siz kılları besler filan demeyip cildiniz kuruysa kullandıktan sonra iyice yıkayıp nemlendiricinizi özellikle yüzünüze ihmal etmeyin. Kırışıklıkların kıllardan daha büyük ve çözümü daha zor bir sorun olduğunu unutmayın bence.
Ayrıca benim bildiğim yöntem limon+tuz yöntemi. Limon tuzu ilave etmeyi etkinliğine nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ama çok bir etkinliği olmadığı konusunda varsayımda bulunabilirim. Limon tuzu sitrik asit. Limondada sitrik asit var. Limondaki sitrik asit ph ı 2,5, limon tuzunun ph değeri 3,5 tur. Ph ne kadar düşükse asitlik o kadar yüksek demektir. Asidite değeri olarak Limon ve tuz karışımına limon tuzu ilave etmenin bir katkısı yok. Yani karışımın asitliğini arttırmıyor.Hatta düşürüyor. Eğer tüy azaltıcı etkiyi sağlayan asitse limon tuzu eklemek formülün etkinliğini azaltıyor demektir. Bunlar baştada söyledim sadece varsayım. Ancak doğru olan şu ki bir ürüne etkili diyebilmek için herkeste aynı olmasada yaklaşık etkiyi göstermesi gerekir. Başka deneyen arkadaşlarda ilk kullanımda % kaç azalma oluştu öğrenmek isteriz.