Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)

Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito

bunu daha önce duymuştum denemekte fayda var

cnm tüyler 2 hftada çıkmaz ki daha ama sen biraz bekle bence

tatlı civciv sen epilixirde denemiştin dimi,numune grubunda olduğunu hatrlıyorumda
limon ve tuzla çare bulmanada ayrıca sevindim

ağda yaptıktan hemen sonra yapıyorum 20 25 dk bekliyorum sonra temizliyorum bu kadar sonra sürmüyorum bir daha :)

limonu bikac aydir sürüyodum, faydasi oluyor
ama tuzu denememisdim

vayy supermışş...genıal bolgeye uygulayamayızkııı yanarrrrrrrrrrr ((( asıl derttttttttttttt ooooooooooooooo cunkummmmmmmmmmmmmm

koltuk altına değmişti benim,bebe yağı ve limonu sürdüğüm halde feci yanmıştı genital bölgeye sürmeyin yaa yakar ama ben de bu limonlu karışımı sürdükten sonra tüyler gerçekten azaldı ve incelmişti hem de geç çıkıyolar benim işime yaramıştı ama sonra denemeye kalkışmadım:)

eve tçok iyi gerçekten bacağımdaki tüyler bir çıkabilirse geri kalanınıda halledicem inşallah :) hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…