-
- Konu Sahibi Tatli_Civciv
hanimlar cevabi bilen varsa bilgilendirirmisiniz ltfnnn
ağda ile aldıktan hemen sonra karışımı 2.3 kez sürüyorsun ertesi günde aynı şekilde 2.3 kez sürüyorsun. ben sabah ve aksam olmak üzere 2gün yani toplamda 4kez yaptım ve bir dahaki ağda yapımına kadar yapmıyorsun önemli olan ağdayı yaptıktan sonra ki 2gün yapmak
sir ağdadan sonra ağda yağı sürülüyo mecburen bacaklara.ağda kalıntıları çıksın diye. o yağdan sonra sürsek de etki ediyor mu? ya da ilk limon suyu-tuz sürüp sonra ağda yağı sürsek?
olmaz sanırım . kalması gerekiyor çünkü yağlı limonlu nasıl dolaşcaksın. ben ağdamı yaptıktan sonra banyo yapıyorum. hemen limonu sürüyorum. yıkamıyorum ben 2 gün boyunca aralıklara üzerine sürüyorum. bende baya faydasını gördüm. geç çıkıyor ve inceldi. bacaklarımda yok denecek kadar azaldı. bakalım devam edeceğim. incelmesi bile benim için yeterli. alması kolay 5 dakkada bitiyor.
kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
ARKADAŞLAR BEN DENEDİM GERÇEKTEN TÜYLERİ AZALTIP YOK EDİYOR.BEN NASIL YAPTIĞIMI ANLATAYIM SİZE...ÖNCE AĞDA YADA EPİLATÖRLE TÜYLERİNİZİ ALIN VE HEMEN ARDINDAN LİMON VE TUZ BEN KAYATUZU KULLANDIM EVET KAYATUZU KALIN AMA ROBOTTA ÇEKTİM İNCELTTİM TUZU ....LİMON VE KAYATUZUNU SPREY ŞİŞEYE KOYDUM EPİLATÖRÜN ARDINDAN HEMEN BACAK VE KOLTUKALTIMA SIKTIM KURUYANA KADAR BEKLEYİN HATTA MÜMKÜNSE GECE YAPIN AĞDA SONRASI SABAHA KADAR KALSIN SABAH DUŞ ALIN..BEN OYLE YAPIYORUM.SİZDE DENEYİN.TUZ VE LİMON TUYLERİ KURUTUYOR RESMEN.kızlar bende tüylerime limon ve tuz ile çare buldum.
ilk önce bacaklarımda denedim. bir spreyli şişenin içine limon sıktım (1tane)
sonra içine bolcaana tuz döktüm ve iyice çalkaladım.
tüylerimi aldığım yere fısfıslayım elimle yedirdim yuvarlak daireler çizip.20 25 dk beleyip yıkadım.şimdi ise ağaklarımdaki tüyler tek tük var yani çıkmadı henüz araan 2 hafta geçti ama tüylerde tık yok :)
Sizlerle paylaşmak istedim :lepi:sositososito
Bİ KAÇ KEZ DENEYİN YÜZÜNÜZDE TAHRİŞ OLMAZSA YAPABİLİRSİNİZ.BNM YÜZÜMDE TÜY OLMADIĞI İÇİN YÜZÜME DENEMEDİM."Tatli_Civciv,
Yüz içinde geçerlimi bu karışım yarım limona 2 Çay kaşığı tuz yeterlimidir