Tüyler için tuz ve limon kullanıyorum.Faydasını gördüm..

şunu merak ediyrum bende
limon ve tuzu ayrı ayrı kullananlar pek etkili olmadığını yazmıştı biyerlerde
limon ve tuzu karıştırınca ayrı bi tepkimeyemi giriyor acabada kılları etkiliyor
merak ettim ne yalan söyleyeyim :bbo:

Kıl kökünü yakkıyo olabilir..

Ben 1. seansı bikini bolgesinin üstüne yaptım. cunku agdayla fln alamıorm altları.. jilet..

2 hafta oldu cıkmadı simdilik normal. 2-3 deneme sonra anlıcaz farkı

ama ben aldıgım gun boyu 3-4 sa aralıkla yarım limonu 3 kez falan yedirdim. biraz yakıo kokunden aldıgı için agda... ama puruzsuzlesio yumusatıyo cildi.. :)

olabilir limon tuz içinde eriyor falan ne bilim değişik bişi ama etkili bişi :içelim:

ayyy bende şimdi yaptım bikinim genitalim offf offff yanıoooooooooooooo çok fena g.tmün üstene oturamıom o derece inş işe yarar

ellerine sağlık canım... ihityacı olan bir arkadaşıma derhal mail olarak atıyorum yazını...

eğer bende de etkiki olursa süper birşey buya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım çok teşekkürler bilgin için opuyorumnanaktan

bende bugün yaptım bacacıklarıma yaptım zemuszemusyandı ama yanması ii kökleri yanıo (inş.) bakalım 3-4 gün gene yapar gözlemlerimi yazarım... işe yarasın ne oluuuuuuuuuuuuuuuuuuur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…