meraba arkadaşlar, bu topiği sürekli okuyordum nasıl sorunlar falan var diye ama en net şey şu ki, birbirinizden çok fazla etkileniyorsunuz, hatta bu herkeste farklı etki yapar demenize rağmen...ben bundan 2 buçuk yıl önce doktora gitmiştim...çünkü adet düzensizliğim, aşırı sivilcelenme sırtımda ve yüzümde, ve aşırı tüylenmem vardı, böbek sırt üst bacak kollarım üstü falan aklınıza gelen her yerimde yani...neyse gittim doktora bana pco dedi, diane 35 var dedi 6 ay kullan gel dedi, buna inanmayın öncelikle 6 ayda sadece etki etmeye yeni başıyor ilacı bünye....etkileri sonra görülüyor...6 ay geçti ben okdotra gittim düzelmişimdir diye, ama hala vardı kistik görünüm, tüyler zaten şelale :) neyse devam etceksin dedi, ben 45 yaşındayım traş olsam olurum baksana kızım ömür boyu bile kullanabilirsin bu ilacı dedi, içim üzüldü orda çıktım gittim...tek şükrettiğim nokta şişmanlık yerine bana zayıflık yapmasıydı...şöyle ki şu an diane 35 i 2 seneden fazla kullanmış biri olarak bana verdiği en olumlu etkisi 58 kilodan 52 kiloya düşmüş olmam, ama ben zayıflık sevmiyorum o ayrı konu, safinaz gibi oldum:)
diane 35ten 1 yıl sonra başka bir doktora gittim, çünkü akıntım çok fazlaydı ve adete 1 hafta kala kanlı geliyordu..doktorlara da sinir oluyorum nerden baksan 5-6 kadın doğumcu değiştirdim bi tanesi ağzını açıpta düzgün bilgi vermiyor çırpındırıyolar..bu gittiğim doktor da aldactone ve mantar oluşumunu önleyen ilaçlar verdi...kullanmaya devam ettim, yüzüm pürüssüzleşmişti artık...diane53 ve aldactone ikilisi resmen sivilce düşmanı:)
neyse 2 seneyi geçti, doktora gittim bu akıntılı kanamadan dolyı, kistik görünüm yoktu artık ama diane35 rahmime zarar vermişti, 1 ay ara verelim dedi doktor...ilacın bana zarar vermiş olması fikri kafamda şimşeklere sebep oldu! ve o günden bugüne yaklaşık 3 aydır hiç bir ilaç kullanmadım...
peki bu üç ay içinde nolduğunu açıklayayım, aşırı sinirli ve gerginim, sürekli yanıyorum, kıllarım çoğalmaya başladı, sivilce çıkmaya başladı, ve saçlarım diane 35 kullandığım zamanki gibi dökülüyor hala bioxin falan kullanmama rağmen...tekrar gitcem şimdi çünkü anlamamışm ben o güzel etkilerini bu ilaçların....
önemli olan şu ki kafamıza göre bırakmamamız gerekiyo, bi kaç doktora gitmek araştırmak ve ilacı kullanmak...o bizim eksikliğimiz ki ilaçla tamamlanıyo, bırakınca o eksiklikle devam etceğimizi unutmamak gerek sanırım....
işte sadece benim gibi yapmayın, kafanıza göre bırakmayın derim kızlar, bide yasmin daha bitkisel diane35 yerine onu tercih edin...öptüm