• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme için "Diane 35"

nurSavk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
23
0
36
Isparta
kızlar bende göğüs çevresinde tüylenme vrdı adetim de bir ay gecikmişti doktora gittim hormon testi yaptı normal çıktı değerlerim.. ama bana diane 35 verdi tüylenmeyi azaltacak ve adeti düzene sokacakmış 3 ay kullanacakmışım.. ama benim endişelerim var doğum kontrol haplarının kilo yaptığını çok duyuyoruz zaten fazla kilolarım var benim bir de bidon gibi olmaktan korkuyorum :14: bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen :(

ben kullaniyorum. 5 ay oldu.
bende kilo yapmadi aksine 2 kilo verdim
hem cildimde bebek cildi gibi oldu :) sivilce kalmadi :66:

ben kullaniyorum. 5 ay oldu.
bende kilo yapmadi aksine 2 kilo verdim
hem cildimde bebek cildi gibi oldu :) sivilce kalmadi :66:
hadi be cidden mi kız :61: bak şimdi içim rahatlar gibi oldu he :) yine de başka yorumları da bilmek lazım herkeste etkisini aynı olmaz tabi dimi canım :97:

Ben e doktora gittim hormon testlerim de normal çıktı adetlerimde düzenli doktor bana da verdi bu ilaçtan 5 ay boyunca kullandım 2-3 kilo aldım ama biraz iştah açıyor gibi. Şimdi 4 aydır kullanmıyorum daha az yemeye ihtiyaç duyuyorum.Onun dışında kötü bir etkisi olmadı bana cildim daha güzelleşti arada tek tük sivilce çıakrdı regl zamanlarımda onlar çıkmadı bir de göğüslerim dolgunlaşmıştı ama bırakınca normal hallerine döndü hepsi.

Son düzenleme:
Banada aynı şekilde perşembe günü verdi ve bana doktorun dediği : Adetine 2 buçuk 3 hafta var tam ortasındasın ilaca hemen başlamalısın dedi...
Şuan içtim ve kutuyu okudum Adetin ilk günü başlanmalıymışş...

Peki bana yan etkisi olur mu siz neler yaptınız??*
Lütfen cvap yazın

Banada aynı şekilde perşembe günü verdi ve bana doktorun dediği : Adetine 2 buçuk 3 hafta var tam ortasındasın ilaca hemen başlamalısın dedi...
Şuan içtim ve kutuyu okudum Adetin ilk günü başlanmalıymışş...

Peki bana yan etkisi olur mu siz neler yaptınız??*
Lütfen cvap yazın

Ben adetin 5. günü başlamıştım canım doktor öyle demişti 3. gün doktora gitmşitm iki gün sonra başlaycaksın demişti hiç bir problem olmadı içtikten sonra 28 gün de bir her ay adet oldum benim normalde adet döngüm 25 gün filandı.

Ben adetin 5. günü başlamıştım canım doktor öyle demişti 3. gün doktora gitmşitm iki gün sonra başlaycaksın demişti hiç bir problem olmadı içtikten sonra 28 gün de bir her ay adet oldum benim normalde adet döngüm 25 gün filandı.

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediorum...
Bende de hata var okumadan içtim ama doktor bu şekilde dedi. Banada tüğlenme + 1 hafa gecikme için vermişti...
tahminen 2buçuk hafta var hemen iç dedi :S ki ona gittiğimde bittiği zamanıda biliyordu ...

Erken içmemin Bir etkisi olur mu sizce :(

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediorum...
Bende de hata var okumadan içtim ama doktor bu şekilde dedi. Banada tüğlenme + 1 hafa gecikme için vermişti...
tahminen 2buçuk hafta var hemen iç dedi :S ki ona gittiğimde bittiği zamanıda biliyordu ...

Erken içmemin Bir etkisi olur mu sizce :(

Bilmiyorum ki canım kesin bir şey diyip yanlış yöndermiyim seni ama başladığın ilacı bırakma bir kutu bitirmeden yoksa dengen bozulur bunu biliyorum sadece.

YArdımcı olabilecek kimse yok mu...
geçen adet döneminde bir gün içtim sadece snra doktora iice sorup öğrenip öyle başlayayım dedim her hangi bi şey olmadı bende şimdi adetin birinci günü başladım her gün aynı saatte almaya dikkat ediyorum.. bence günü doktorun dediği şekilde başlamalısın doktor sonuçta bişey bilio da söylemiştir ilaç prospektüsleri genellikle ortalama vakitlerden standart konuşur doktoru dikkate almalısın bence canım sorun olmaz sadece her gün aynı satte almaya dikkat et :34:..

Ben e doktora gittim hormon testlerim de normal çıktı adetlerimde düzenli doktor bana da verdi bu ilaçtan 5 ay boyunca kullandım 2-3 kilo aldım ama biraz iştah açıyor gibi. Şimdi 4 aydır kullanmıyorum daha az yemeye ihtiyaç duyuyorum.Onun dışında kötü bir etkisi olmadı bana cildim daha güzelleşti arada tek tük sivilce çıakrdı regl zamanlarımda onlar çıkmadı bir de göğüslerim dolgunlaşmıştı ama bırakınca normal hallerine döndü hepsi.
sivilce olayını sevdim ama kilo almak istemiyorum ya :26: neyse bakalım inşallah ters etki gösterir de verdirir hi hi:1:

geçen adet döneminde bir gün içtim sadece snra doktora iice sorup öğrenip öyle başlayayım dedim her hangi bi şey olmadı bende şimdi adetin birinci günü başladım her gün aynı saatte almaya dikkat ediyorum.. bence günü doktorun dediği şekilde başlamalısın doktor sonuçta bişey bilio da söylemiştir ilaç prospektüsleri genellikle ortalama vakitlerden standart konuşur doktoru dikkate almalısın bence canım sorun olmaz sadece her gün aynı satte almaya dikkat et :34:..

İlgilenip cevap yazdığınız için çok teşekkürler...
Evet ilgilenip almam gereken günüde söyledi..
HErkes 1. günü alınca acaba yanlış mı yaptım dedim.
Benim hep 1 hafta geçikiyor Bu yüzden Gelceği günü hesaben bitmiş olacak bıraktığımda banada öyle dedi...
Ben elham yaptım sanıorum:26:

yok canım ben bi yıl kullandım bu hapı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kilo falan aldırmıyo yani ve cildinide bebek gibi yapıyo yani :16:
tabi sinir stresde fora oluyo bu arada:1:

Son düzenleme:
bu gün bu konuda uzman bi doktora danıştım nihayet kendisi türkiyenin önde gelen hastahanelerinden birinde çalışıyor. diane 35 sordum sakın kullanma dedi :53: üç ay kulanacaksın dedi doktor dedim kadın doğumcular işin kolayını seçiyorlar veriyorlar hormonu olay bitio sanıyolar on liralık fayda için elli liralık zarar veriyolar dedi kızlar.. ciddi anlamda zararlı imiş kilo konusu da genel olarak yaparmış tüylenmeyi falan da bitirmezmiş sonra ilerde evlendikten sonra da çocuk sahibi olamıyorum diye doktor doktor gezdirirmiş.. hormon bozukluğunuz olmadığı sürece kullanmayın yani arkadaşlar şimdi ben bırakamıyorum malesef:14: eğer şimdi yarım bırakırsam dengem iyice bozulurmuş :( hofff....:14:

her türlü ilacın yan etkilerinden kurtulmak için bol bol su içmen gerek.eğerki bol su içersen ilaç bünyende fazla tutunmadan yan etkilerini göstermeden suyun etkisiyle geçer gider.hormon değerlerin normal çıktıysa çokda kafana takma tüğ sorununu.adet düzensizliğinin en büyük sebeplerinden biride kilo normal olursa adette düzene giriyor.yinede kullanmadan önce iyi düşün derim

yok canım ben bi yıl kullandım bu hapı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin kilo falan aldırmıyo yani ve cildinide bebek gibi yapıyo yani :16:
tabi sinir stresde fora oluyo bu arada:1:

Ben de tam tersi oldu kulladığım zaman pamuk gibi bir insandım 4 aydır kullanmıyorum daha çok sinir stres içindeyim karamsarım gibi. :9:

bu gün bu konuda uzman bi doktora danıştım nihayet kendisi türkiyenin önde gelen hastahanelerinden birinde çalışıyor. diane 35 sordum sakın kullanma dedi :53: üç ay kulanacaksın dedi doktor dedim kadın doğumcular işin kolayını seçiyorlar veriyorlar hormonu olay bitio sanıyolar on liralık fayda için elli liralık zarar veriyolar dedi kızlar.. ciddi anlamda zararlı imiş kilo konusu da genel olarak yaparmış tüylenmeyi falan da bitirmezmiş sonra ilerde evlendikten sonra da çocuk sahibi olamıyorum diye doktor doktor gezdirirmiş.. hormon bozukluğunuz olmadığı sürece kullanmayın yani arkadaşlar şimdi ben bırakamıyorum malesef:14: eğer şimdi yarım bırakırsam dengem iyice bozulurmuş :( hofff....:14:

yarım bırakınca niye dengen bozuluyomuş onu anlamadım ben bi kez bıraktım tekrar başladım çünkü kontrole gitmem gerekiyordu bi ay sonra tekrar kullanmaya başladım şimdi yine bıraktım bi kaç ay sonra tekrar b aşlamayı düşünüyorum

yarım bırakınca niye dengen bozuluyomuş onu anlamadım ben bi kez bıraktım tekrar başladım çünkü kontrole gitmem gerekiyordu bi ay sonra tekrar kullanmaya başladım şimdi yine bıraktım bi kaç ay sonra tekrar b aşlamayı düşünüyorum

Öyle yarım bırakmadan bahsetmiyor arkadaş yeni başlamış bir kutuya bir kaç tane içip yarım bırakırsa adet düzeni hormonları bozulur ondan bahsediyor galiba.

Back