• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüylenme için "Diane 35"

başladıktan sonra yarım bırakmak o ilacı kullanırken vereceği zarardan daha çok zarar veriyo sanırım.. bi şeyi yükseltip yükseltip bi anda yere bırakmak gibi oluyor etkisi galiba.. başladıysan bitireceksin yani.. of pufff nerden başladım yaa :(

başladıktan sonra yarım bırakmak o ilacı kullanırken vereceği zarardan daha çok zarar veriyo sanırım.. bi şeyi yükseltip yükseltip bi anda yere bırakmak gibi oluyor etkisi galiba.. başladıysan bitireceksin yani.. of pufff nerden başladım yaa :(

sen kutuda ki hapları yarım bırakmaktan mı bahsediyodun yok sa kullanıp kullanıp aylar sonra ilaç kullanımını bırakmaktan mı bahsediyosun:26:

sen kutuda ki hapları yarım bırakmaktan mı bahsediyodun yok sa kullanıp kullanıp aylar sonra ilaç kullanımını bırakmaktan mı bahsediyosun:26:
kutudaki hapları yarım bırakmadan bahsediyorum zaten başlandı mı bunun en kısa tedavisi üç aymış yani üç ay boyunca kullanmak lazımmış :59:

kutudaki hapları yarım bırakmadan bahsediyorum zaten başlandı mı bunun en kısa tedavisi üç aymış yani üç ay boyunca kullanmak lazımmış :59:

hmm canım üzülme ya ben bi yıl kullandım bu hapı yani pek fazla yan etkisi olmadı bazen oldu ama napayım mecburdum yani sanada üç ayda bişi olmaz hem herkes kullanıyo o kadar kötü bi hap değil yani

canım hiç korkma ben o kadar çok kullandımki :59: 3 ayda hiçbir şey olmaz. ilk kullanışım 4-5 yıl önce 9 ay boyunca oldu o zamanlar testesteronum kadında olabilcek maksimum seviyenin 2 katıydı :18: herhangi bir kilo almadım ilaç sonunda hormonlarım normale döndü cildim süper oldu arkadaşlarım cildimdeki düzelmeyi farketti zaten bir süre idare etti öyle daha sonra geçen sene ekimde yüzümü kıpkırmızı sivilceler bastı yine tahlil yaptırdım yine testesteron yine 2 katı :30: 9 ay yine kullandım kilo aldım ama bu tamamen benden kaynaklı ben normalde hem dans ediyordum hem pilates yapıyordum ikisini birden ara verdiğim bir döneme denk geldi hareketsiz sürekli bilgisayr başı 2-3 kilo aldım (bünyem hareketsizliği hiç kaldırmıyor) :6: şimdi yine normale döndü ama işte bekliyorum bi daha ne zaman bozulacak diye endokrin uzmanıyla görüştüm senin vücudun üretiyo yapacak bir şey yok ilaç kullanacaksın dedi 9 ay kullandım en son bıraktım :) nasılsa ilaç kullanamdığımda bozuluyo bozulduğunda bi daha kullanırım diye. allahtan benim gibi hormon sorunun yok canım hiç sıkıntı yapma kendine:84:

canım hiç korkma ben o kadar çok kullandımki :59: 3 ayda hiçbir şey olmaz. ilk kullanışım 4-5 yıl önce 9 ay boyunca oldu o zamanlar testesteronum kadında olabilcek maksimum seviyenin 2 katıydı :18: herhangi bir kilo almadım ilaç sonunda hormonlarım normale döndü cildim süper oldu arkadaşlarım cildimdeki düzelmeyi farketti zaten bir süre idare etti öyle daha sonra geçen sene ekimde yüzümü kıpkırmızı sivilceler bastı yine tahlil yaptırdım yine testesteron yine 2 katı :30: 9 ay yine kullandım kilo aldım ama bu tamamen benden kaynaklı ben normalde hem dans ediyordum hem pilates yapıyordum ikisini birden ara verdiğim bir döneme denk geldi hareketsiz sürekli bilgisayr başı 2-3 kilo aldım (bünyem hareketsizliği hiç kaldırmıyor) :6: şimdi yine normale döndü ama işte bekliyorum bi daha ne zaman bozulacak diye endokrin uzmanıyla görüştüm senin vücudun üretiyo yapacak bir şey yok ilaç kullanacaksın dedi 9 ay kullandım en son bıraktım :) nasılsa ilaç kullanamdığımda bozuluyo bozulduğunda bi daha kullanırım diye. allahtan benim gibi hormon sorunun yok canım hiç sıkıntı yapma kendine:84:

geçmiş olsun canım yaa:26: sağol içim rahatladı biraz :34:

ben bir süre lazer denedim azalma oldu gerçekten ama sürekli hormonlar bozulunca lazeri de bıraktım boşuna para vermiyim dedim :)) ama direk ilacın etkisini görebilemedim benim hormoncuklardan :47::47:

bu ilaç doğum kontrol hapımı banada mens dönemindeki yoğun kanamadan dolayı yazz isimli bi ilaç verdi oda doğum kontrol hapıymış ben tüylenme yapar diye korkuyorum oysa tüylenmeyimi azaltıyormuş:)inşallah hadi bakalım:)

bugunden itibaren kullanmaya başlayı on dört gün oldu.. sonuç: 73 kilodan 75 e çıktım selülitlerde belirgin bi artış oldu göğüslerdeki hassasiyet ve saçma şişlik cabası:20: ayrıca cilde iyi geldiği söyleniyodu herkes tarafından bendeki etkisi tam tersi oldu sivilcelerim beşken on oldu. of of of..:14: hay nerden kullandım offf bırakamıyorum da yaa vay arkadaş. bildiğiniz etkili bi kilo verme yöntemi var mı :26:

Birşey sormak istiyorum sizlere...
Diane 35 e adetten 2 hafta sonra başladım...
Çünkü hep 1 hafta gecikiyor diye..
Ve hapım 6 tne kaldı bugün hastalandım:26:
Aşırı derecede de ağrım var...
Normal mi?
İlacı bırakmalı mıyım??
Bırakırsam 5. günü başlasam tekrar yeni kutuya 5 gün ara olmuş olucak?
Doktorda bırakınca 2-3 güne olursun 7. gün tekrar başlıcan dedi??
Napmalıyım biri bana yardımm etsinnnn

bugunden itibaren kullanmaya başlayı on dört gün oldu.. sonuç: 73 kilodan 75 e çıktım selülitlerde belirgin bi artış oldu göğüslerdeki hassasiyet ve saçma şişlik cabası:20: ayrıca cilde iyi geldiği söyleniyodu herkes tarafından bendeki etkisi tam tersi oldu sivilcelerim beşken on oldu. of of of..:14: hay nerden kullandım offf bırakamıyorum da yaa vay arkadaş. bildiğiniz etkili bi kilo verme yöntemi var mı :26:

Kilo olayına katılıyorum ben 5 ay kullandım 4-5 kilo aldım şimdi 4 aydır kullanmıyorum eski kiloma ve iştahıma döndüm. İlaç kullanırken iştahım açılmıştı biraz ama cildime iyi bir etki yapmıştı benim 5 ay boyunca hiç sivilcem çıkmadı diyebilirim ama bıraktıktan sonra her zamanki gibi regl dönemlerim yaklaştıkça sivilcelerim çıkmaya başladı. Göğüslerim 1 beden kadar büyümüştü hassasiyet vardı bırakınca onlar da normal hallerine döndüler. Kilo ve şişlik dışında bir problem yaşamadım.

Birşey sormak istiyorum sizlere...
Diane 35 e adetten 2 hafta sonra başladım...
Çünkü hep 1 hafta gecikiyor diye..
Ve hapım 6 tne kaldı bugün hastalandım:26:
Aşırı derecede de ağrım var...
Normal mi?
İlacı bırakmalı mıyım??
Bırakırsam 5. günü başlasam tekrar yeni kutuya 5 gün ara olmuş olucak?
Doktorda bırakınca 2-3 güne olursun 7. gün tekrar başlıcan dedi??
Napmalıyım biri bana yardımm etsinnnn

şimdi bırakmalı mısın bilmiyorum fakat ilacın kullanımı şu şekilde;
adet olduktan sonra 2. ve ya 3. günü ilk kutuya başlıyorsun içinde 21 adet var ilacı her gün aynı saatler olmak üzere alıyosun sonra ilac bitince muhtemelen ya 4 ya da 6-7 gün sonra adet olucaksın sonra adetin bitmemiş olsa bile bu sürede ilacı bırakımından sonra ki tam sekizinci gün yeni kutuya başşlaman gerekiyor yani mesela hapın pazartesi bitti bir diğer kutuya başlama günün diğer hafta salı günü yeni kutuya başlıcaksın öyle devam ediceksin işte...

şimdi bırakmalı mısın bilmiyorum fakat ilacın kullanımı şu şekilde;
adet olduktan sonra 2. ve ya 3. günü ilk kutuya başlıyorsun içinde 21 adet var ilacı her gün aynı saatler olmak üzere alıyosun sonra ilac bitince muhtemelen ya 4 ya da 6-7 gün sonra adet olucaksın sonra adetin bitmemiş olsa bile bu sürede ilacı bırakımından sonra ki tam sekizinci gün yeni kutuya başşlaman gerekiyor yani mesela hapın pazartesi bitti bir diğer kutuya başlama günün diğer hafta salı günü yeni kutuya başlıcaksın öyle devam ediceksin işte...

Bıraktım ben çok ağrım vardı kasıklarımda:50:

bu kutu bitince bi daha kullanmamayı planlıyorum doktor üç aylık vermişti ama aman başlarım tüylenmesine de yaa günlerdir çektiğim baş ağrısına katlanamaz oldum artık pffff:19:

Back