Tüy Sorununu Limon suyu ve Tuzla Başardık..

deneyeceğim bunu tebrikler canım umarım hiç çıkmaz bidaha

şimdi anladığım kadarıyla 1 limon suyuna 2 tatlı kasığı tuz koyup iyice eritcez kökünden alınmıs bölgeye 4-5yada bes gün
15-20dk masaj yaparak yedircez burda kafama bir soru takıldı bu elimizdeki karısmı 4-5 gün mü kullanacağız yoksa bir defada bitecekmi yıkamayacağız sabah yıkayacağız doğrumu

bir defada kullan kurudukça sür üstüne bitir yani karısımı aynı gün.. tüyler çıktıkça kökünden alır tekrar yapıp aynı gün sürersin ... ben genelde aldıktan sonra hemen sürüp 4-5 saat sonra yıkıyorum ..bacağımda hiç kalmadı diyebilirim koltuk altı çok azaldı ..bikini bölgesine pek yanasamıyorum çok yakıyoo ama diğer hepsinden bi kurtulıyım en sonunda onada sürücem kurtulucam

canim merak ettimde, sen en son bacaklarini ne zaman aldin? yani gercekten hicmi cikmiyor yoksa su an icin uzun bir süremi cikmiyor

canim merak ettimde, sen en son bacaklarini ne zaman aldin? yani gercekten hicmi cikmiyor yoksa su an icin uzun bir süremi cikmiyor

bacağımı ve koltuk altımı 3 haftadır hiç almadım koltuk altında kesilikle azalma ve incelme var.. bacağıma kese yapıyodum önceki batıklar çıksın diye bacakta gözle görülmücek kadar az tüy farkettim...ama söylediğim gibi geneli tüysüz ve pürüzsüz... koltuk altı tam olarak bitmemiş orası bacağa oranla daha kalın köklü olduğundan galiba... bugün yine yapıcam koltuk altı için bacakta da son kalanlar için sürücem ..dediğim gibi hiç yok gibi bikaç tüy dediğimde acaip ince..bide limon-tuz bacağı yumusacık yapmıs :)

ben önceki denemelerimde sürüp 3-4 saat sonra yıkıyodum.. burda üç gün boyunca hiç yıkamayıp sürekli süren kızlar varmış ...bilmiyorum bu sıcakta yıkanmadan dayanabilir miyim? hem dediğim gibi genelini yok etmiş!! tüylerin çıkmasını geçiktirme gibi bişey değil bildiğin yok oldu geneli..

ben de daha önce denemiştim ama bir kaç saat tuttum. çok güzel yumuşatıp peeling etkisi yapmıştı ama devam etmedim. sabırla devam etmek gerekiyormuş anlaşılan. tekrar başlıyorum bugün

yüzde kullanınca yanık-yara-kızarıklık ya da herhangi bişey oldu mu?

yüzde kullanınca yanık-yara-kızarıklık ya da herhangi bişey oldu mu?

bende bişey olmadı bıyığı almıştım sadece aynı karışımı tüm yüzüme sürdüm bacağım falan yumusacık olmustu önceki denememde yüzümede yarar diye düşündüm öylede oldu parladı yüzüm yumusacık oldu.. yağlı benim yüzüm başka birine bi etkisi olmus mu bilmiyorum ama..

Benim de çok ilgimi çekti deneyeceğim. çok fazla yanacağını düşünmüyorum ama yanarsa da yansın ne yapalım. Etkili olup olmadığını yazarım buraya

ben bunu denemiştim koltuk altında,miktarlarını bilmiyorum ama bolca limon suyuyla tuzu karıştırmıştım koltuk altımda tüylerr epeyce bir zaman çok çok sonra ve az geldi seyrekleşti ve cılızlaştılar.ama acısından gözlerimden yaş geldiğini biliyorum ve birdaha denemeye cesaret edemedim o yüzden.

valla süpermiş kızlar.. ben de deneyeceğim hemen. fakat sormak istediğim dolunay falan bişey demişsiniz ya tarih önemli değil demi?yani tüylerimi alıp hemen başlayabilirim..

bugün koltukaltımı alıp denedim ama tuz koymadan yaptım, yarım limonu alıp o bölgeye sürdüm ama hiç yanmadı şaşırdım :26:

Benim çenemde 1 tane tüy varken cımbızla çeknce simsiyah oldu ve çoğaldılar sir ağdayla aldırırsam daha da çoğalır mı ve aldırdıktan sonra bunu uygulasam azalır mı ? çeneye uygulayan arkadslar varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Ben de aynı dertten muzdaribim çene tüylerim bitiriyor beni ben de deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…