mrb aycangül, ben bu konuyu yaklaşık 45 gün önce gördüm ve hemen uygulamak istedim, çünkü tüy azaltıcı falan kullanmıştım, bunlar pahalı olmalarının yanısıra çok zahmetli. bu yöntem kafama yattı ve birçok kişiyle paylaştım,tabi ciddiye alanlar oldu. ben iki kere uygulamış oldum, ikinci uygulamada faydasını gördüm gibi. şunu söyliyeyim, verdiğin tarihler dört haftada bir oluyor ve genelde, cuma-cumartesiye rastlıyor, aksi gibi ben de dört haftada bir pazar günleri mutlaka adet olurum, yani verdiğin tarihlerde tüylerimi aldıktan bir gün sonra falan adet oluyorum. şimdi sorum şu: adet olmadan bi iki gün önce tüylerimi alınca, verdiğin tarihlerin etkisi çok mu azalıyor, yani yoksa ben her ay alternatif olarak verdiğin tarihlerde alsam mı daha çok etkisi olur? çünkü bu böyle devam ederse verdiğin tarihler benim adet dönemimden hep bi iki gün önce olmuş olcak, sence hangisi daha etkili:"adet dönemimden bi iki gün önce almış olmam mı, yoksa alternatif tarihler mi?"
ha bu arada çok teşekkür ediyorum, birçok bayan gibi ben de tüylerimden çok rahatsızdım, umut oldun bizlere, Allah razı olsun.
biraz karışık olmuş ama öncedende duymuştum bu dolunay işini.acaba bir kaç senedir uygulayıpta kurtulan varmı bu dertten
teşekkürler tek tek okuyamadım tabi.ilk birkaç sayfaya baktım.ayrıntıları öğrenip yapayım bari kaybedecek neyimiz var tüylerden başka.
19 mart'ta epilasyon yapmaya zamanım olmayacak ne yazık ki. çok üzüldüm ya önemli bi tarihti bu.
aycangüle teşekkürle başlamak istiyorum. başka forumlar neysede kkde emin olmadığım seyleri yazmak istemiyorum nedense. bu ay yani şubat itibarı ile aranıza dahil oldum ama tabii bu durum emin olduğumu göstermez. ancak aklıma gelen bir hadise yazmaya sevk etti. geçen yıl haziran sonu temmuz basına gelen haftasonu tatile gitmiştik. dneize girecem diye çok adetim degildir ama bacakları bi elden geçiriyim dedim. haşema bile olsa kadınlar plajında bi şekilde görünüyor yani :) haliyle aldım. neyse efendim döndük bir bucuk ayda zor eski haline geldi. o da incelmişti baya. önce ordan aldığım karınca yağlı kremden sandım ikinci ayda aynı sey olmayınca ondan olmadığını anladım. sonra bu forumda okuduğum deniz tuzu yada limon+tuz karışımı yazılarından yola çıkarak denize girmenin etkisi olduğunu düşündüm. deniz tuzu aldım suda eritip sprey şişesine koydum aklıma geldikce sıktım. tabii aynısı olmadı ama azda olsa etki eder gibiydi. bu forumu okuyunca denemesi bedava dedim denedim ve geçen gün aklıma geldi ben yazın aldığımda hangi dönemdi diye bi baktım dolunaymış. :) isteyen ay takvimi yazıp netten baksın gecen yaz haziranın son cumartesi günü :) ve inandımki bu yönteminn illaki bi etkisi var. bilinçlendirdiğin için teşekkürler aycangul.
peki aycangül şimdi sen bize şu şu tarihte epilasyon yapın diyosun.şu tarihlerde kesinlikle yapmayın yapmamaya çalşın dediğin zamanlar var mı ? yani kesinlikle epilasyon yapmamamız gereken yaptığımızda tüy sorunumuzu arttıracak zamanlar var mı?
Günaydın tatlım
19 martta yine saat olacak mı?
olmayacaksa onceden ben randevumu alayım kuaforumden
tarihlere uymayı çok istiyorum ama
akşam saatlerinde yapmak çok zor yaa
herkes evde oluyo
sendemi makineyle alıosun magrentam
tarihlere uymayı çok istiyorum ama
akşam saatlerinde yapmak çok zor yaa
herkes evde oluyo
canım 19 marttaki epilasyon saatimiz akşam 20:10..
tahminime göre 2 saat sürecek sadece..
randevunu buna göre ayralarsan çok iyi olur :)
canım o saate ayarlayamam sanırım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?