Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aslına bakarsan iki aydır hafta sonuna rastladı :))
ve malesef benimde bu ara aynı şekilde oluyor..okuduysan yakınmıştım bu durumdan..
şimdi sana diyebileceğim marttakini herşeye rağmen kaçırmamaya çalış..
sonrakilerde kendine uygun olanı seçebilirsin tabi :)

biraz karışık olmuş ama öncedende duymuştum bu dolunay işini.acaba bir kaç senedir uygulayıpta kurtulan varmı bu dertten

biraz karışık olmuş ama öncedende duymuştum bu dolunay işini.acaba bir kaç senedir uygulayıpta kurtulan varmı bu dertten

mayıstan beri uyguluyoruz sevgili ipekböceği..
vaktin olurda okursan sayfaları aldığımız sonuçları paylaştık..
umarım sende uygulayıp paylaşırsın bizimle :)

teşekkürler tek tek okuyamadım tabi.ilk birkaç sayfaya baktım.ayrıntıları öğrenip yapayım bari kaybedecek neyimiz var tüylerden başka.

teşekkürler tek tek okuyamadım tabi.ilk birkaç sayfaya baktım.ayrıntıları öğrenip yapayım bari kaybedecek neyimiz var tüylerden başka.

sloganımız bu zaten :)
vakit buldukça okumanu isterim yavaş yavaş..
çünkü ilk sayfalar benimde araştırmalarımın ilk dönemleriydi daha.birkaç aylıktı diyebiliriz yani..
ve dolunay ağırlıklıydı..
zaman içinde daha da derinleşince bu araştırma dolunayın dışında da bilgilere ulaştım.arkadaşlarla denedik ve sonuçları izledik.ve bu günlere ulaştık.
o nedenle konunun başını okuman ve sonundan takip etmeye devam etmen kafanı karıştırabilir..

19 mart'ta epilasyon yapmaya zamanım olmayacak ne yazık ki. çok üzüldüm ya önemli bi tarihti bu.

aycangüle teşekkürle başlamak istiyorum. başka forumlar neysede kkde emin olmadığım seyleri yazmak istemiyorum nedense. bu ay yani şubat itibarı ile aranıza dahil oldum ama tabii bu durum emin olduğumu göstermez. ancak aklıma gelen bir hadise yazmaya sevk etti. geçen yıl haziran sonu temmuz basına gelen haftasonu tatile gitmiştik. dneize girecem diye çok adetim degildir ama bacakları bi elden geçiriyim dedim. haşema bile olsa kadınlar plajında bi şekilde görünüyor yani :) haliyle aldım. neyse efendim döndük bir bucuk ayda zor eski haline geldi. o da incelmişti baya. önce ordan aldığım karınca yağlı kremden sandım ikinci ayda aynı sey olmayınca ondan olmadığını anladım. sonra bu forumda okuduğum deniz tuzu yada limon+tuz karışımı yazılarından yola çıkarak denize girmenin etkisi olduğunu düşündüm. deniz tuzu aldım suda eritip sprey şişesine koydum aklıma geldikce sıktım. tabii aynısı olmadı ama azda olsa etki eder gibiydi. bu forumu okuyunca denemesi bedava dedim denedim ve geçen gün aklıma geldi ben yazın aldığımda hangi dönemdi diye bi baktım dolunaymış. :) isteyen ay takvimi yazıp netten baksın gecen yaz haziranın son cumartesi günü :) ve inandımki bu yönteminn illaki bi etkisi var. bilinçlendirdiğin için teşekkürler aycangul.

peki aycangül şimdi sen bize şu şu tarihte epilasyon yapın diyosun.şu tarihlerde kesinlikle yapmayın yapmamaya çalşın dediğin zamanlar var mı ? yani kesinlikle epilasyon yapmamamız gereken yaptığımızda tüy sorunumuzu arttıracak zamanlar var mı?

rica ederim canım :)
hoşgeldin aramıza

verdiğim tarihlerin dışında yapmayın canım..
yapmamanız gereken tarihler çok fazla.ve biliyorsun her ay değişiyor.
o yüzden bunun cevabını yazamıyorum.
ay takvimine göre uygulamasaydık günler sabit olurdu ve ayın ...... tarihlerinde almayın diyebilirdim.
ancak ay takviminde mümkün değil..
ay büyürken yapıldığında tüyler çoğalır aslında.ancak küçülen ayı bekledikten sonra zaten verdiğim tarihlerde yaparsın..
ayrıca küçülen ay fazında da yine olumsuz günler var..şanslıysan o günlere rastlamaz..

Günaydın tatlım
19 martta yine saat olacak mı?
olmayacaksa onceden ben randevumu alayım kuaforumden

tarihlere uymayı çok istiyorum ama
akşam saatlerinde yapmak çok zor yaa
herkes evde oluyo

uyarsın lattem neden öle dion bu ay biraz geç saate gelicek gibi sanırım bende uyamıcam
bu arada ben geçen ay ilk kez uydum tarihe inşallah işe yarıcak umutluyum :) kırarak aldıkları çıktı ama hala yok diğerleri :)

tarihlere uymayı çok istiyorum ama
akşam saatlerinde yapmak çok zor yaa
herkes evde oluyo

haklısın canım..
eminim kış mevsiminde çoğumuz için problem oluyordur..
ben mart ayı konusunda çok uyardım arkadaşlarımı..çok önemli..
bir yolunu bulabilirsen pişman olmazsın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…