Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül konuyu 3-4 aydır sessiz sessiz takip ediyorum
çevremdeki bütün hanımlara tarihleri duyuruyorum
kardeşim,kızlarım,arkadaşlarım geniş bir gurup oluşturduk
sonuçlar kiminde az kiminde çok ama genelde olumlu
senin yerine takdirleri ben alıyorum
hakkını helalet arkadaşım

ne güzel..
herkes farkına varsın böyle bilgilerin..
yeter para tuzaklarına düştüğümüz..
inşallah herkes daha fazla faydalanır,etkilerini en üst düzeyde görürler..
lütfen başka şeyler sürmesinler.burada limon-tuz karışımı uygulayan arkadaşların dışında şikayet gelmedi biliyorsunuz..
taktirleride siz toplayın artık ne yapalım :)
biryerlerde arada bir anılayım yeter bana :)

yeni tarihleri eklemişsin
1 şubatta tesadüfen tutturdugum epilasyon ile hala ve hala tamamı çıkmayan tüylerimle sabırsızlıkla Mart ayını bekliyorum
Ben koltuk altımı bu alternatif tarihte alacagım cünkü o bölge kendimi bildim bileli cabuk cıkar bu sefer de öyle oldu ama gectigimiz ayın etkisiyle daha cılız, bacaklarımda ise tüy sekli acısından degisim olmadı ama bana göre oldukca gec cıktılar, zira her zaman epilasyondan 1 hafta sonra belirir ama bu sefer neredeyse 15. günde ancak göründüler
benim sonuclarım bunlar kızlar ilk etapta böyle bir etki beklemiyordum ama oldu aramızda konuyu okuyan akıl sır erdiremeyen varsa bir kez daha düşünsün derim sonucta bu kadar insan hep beraber yalan söylüyor olamayız
bence uzun sürecek ama degecek bir pürüzsüzlüge dogru emin adımlarla ilerliyoruz

ve yeter sessiz kaldığım bende paylaşıyım artık sonuçları:) 23 ocak ilk denememdi ve şubattaki tarihte kafam çok karıştı çünkü daha alınamayacak kadar çok kısaydı alabildiğimi alsam kalanı marttamı alsam yoksa hiç ellemesem marta kadar tüm çıkanlarmı etkilensin diye çok düşündüm en sonunda karar verdim dün akşam bütün çıkanları aldım yanlız bugün farkettimki pazar saat kaça kadar olduğunu bakmayı unutmuşum bugün baktığımdada yerini yeni tarihlerin aldığını gördüm:) akşamüstü 5 civarı aldım umarım doğru zamandır.bide şöyle bişi yaptım alabildiğimi ağdayla aldım ağdanın alamadğı tek tükleri jiletle temizledim.öyle kalınca sinir olurumda yanlış bişimi yaptım aycangül?emeğim boşamı gitti jileti sürünce

sabah 11:00 a kadardı canım

kesinlikle..çok güzel günler bizi bekliyor canım :)

martın 19undan önce alamıcaz mı yani cnm...nasıl olucak ama benim dr işim olucak mecbur o tarihten önce almam gerekicek

aycangül canımcım biz bu ay hangi günlerde kilo vermeye daha elverişli bir konuma geliyoruz ?
ya da şöyle biz dolunay zamanı mı yoksa dolunaydan sonraki zaman diliminde mi kilo vermeye daha elverişli konuma geliyorduk ? şimdiden çok teşekkürler canım

aycangül asıl verdiğin tarihler tam dolunay tarihleri sanırım yani bizler her dolunaydamı almamız gerekiyor tüylerimizi.mesela 18 şubat dolunayn olduğu tarihti.Bir dahaki mart ayındaki tarhmzde sanırım 19 mart öylemi ? peki saatlerini neye göre ayarlıosn çok soru sordm umarım işine karışmış gibi olmadım bu tarihleri neye göre ayarlıorsn bizede öğretrmisn?

ben martın 19. da musait olamayacagım epılasyon ıcın . 26 şubattakı ara tarıhde almayı dusunuyorum. ben konuyu yenı yenı takıp edıyorum. merak ettigim şu : ara tarıhlerle ana tarıhler arasında ne gıbı bır fark var. ana tarıhde alamadıgımız durumda ara tarıhlerde alırsak daha mı az etkısını göruruz ?:26::26:

Aycangül,
Ben de Ekim ayından beri tarihlere uyuyorum diyebilirim, yüz bölgemin tamamını alıyorum ve ilk defa bir değişiklik oldu, cildim tahriş olmadı, benim cildim çok hassas ve yaklaşık 10 yıldır yüzümü kendim alıyorum ve aldıktan 1 hafta sonra tüyler hep çıkardı ama artık hem 2 haftadan önce çıkmıyor hemde çıkan tüyler çok zayıf, ve bende yüzümün tahriş olmamasının sebebi zayıf tüylere bağlıyorum. Çene bölgemde de tüyler var ve her hafta alıyorum, tabiki dolunay varsa o hafta o güne denk getirmeye çalışıyorum, bu tüylerim sert olmasına ragmen hem daha geç çıkıyor hemde zayıfladırlar biraz diyebilirim. Umarım en kısa sürede hepimiz kurtuluruz bu dertten
Emeğine sağlık canım çok teşekkürler

şu an en rahat kilo verebileceğimiz dönemdeyiz canım.
dolunaydan itibaren ay küçülürken bizde çok rahat kilo verebiliyoruz yani..
ancak ay büyüyen fazdaykende dikkatli olmalıyız.çünkü ay büyürken yediklerimiz iki kat etkili oluyor..
yani ay büyürken kilo almamak için çaba sarfedeceğiz,dolunayla birlikte zayıflamak için çabalayacağız :)
diğer topiğe daha sık yazan bir arkadaşımız var kitty_n .bu şekilde kilo verdi :)

canım her ay dolunayı vermiyorum.yılın sadec 3 dolunayı bu konuda çok etkili.diğerlerinde dolunaydan çok daha etkili günleri veriyorum.
saatlerini araştırdığım birkaç astroloji sitesi var canım..
martın tarihi 19 u olacak ama çok kısa bir dilimde epilasyon yapabileceğiz.mart başında saatini netleştireceğim.13 mart gibi de kesin olarak ne kadar vaktimiz olduğunu söyleyeceğim canım..

Son düzenleme:

canım her ay dolunayı vermiyorum.yılın sadec 3 dolunayı bu konuda çok etkili.diğerlerinde dolunaydan çok daha etkili günleri veriyorum.
saatlerini araştırdığım birkaç astroloji sitesi var canım..
martın tarihi 19 u olacak ama çok kısa bir dilimde epilasyon yapabileceğiz.mart başında saatini netleştireceğim.13 mart gibi de kesin olarak ne kadar vaktimiz olduğunu söyleyeceğim canım..

Son düzenleme:

evet canım:)
alternatif tarihler dediğin gibi asıl tarihlerden bir tık daha az etkili..ancak bunların dışındaki tarihlerin hiç bir faydası yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…