Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ne güzel,daha iyi sonuçlara inşallah:)

öyle mi diyosunnn:18: ya benim tüylerim belirgin onun için alacaktım yaaa iyice kötü olabilir yaniii
evet yaa yumuşak çıkması için bişee varmı acep hatta hiiiç çıkmasada olur dimii

Ben 10 yıl kadar önce lazer yaptırmıştım kollarıma
İğnelide denedim ama son işlem lazerdi
Mşlh o zamandan beri rahatım
Çoook uzun aralardan sonra az buçuk çıkanlara bi makina gezdiriveriyorum

Geçen ay tam günlerimin sonuydu ama ben yinede almıştım
asıl tarihi es geçmek istememiştim
Bu ayda aynı denk geliyor Ama bu sefer c.tesi akşamı günüm bitmiş olarak alabilirm
Geçen ayki aldığım bölgelerde alınanların çıkmadığını düşünüyorum
Çıkanlar o gün alınacak seviyede olmayıp sonradan baş gösterenler gibi görünüyor
Yani işler yolunda gidiyor inşlh :çaaaaaakaycangül:

çok güzel canım :)))

Ben 10 yıl kadar önce lazer yaptırmıştım kollarıma
İğnelide denedim ama son işlem lazerdi
Mşlh o zamandan beri rahatım
Çoook uzun aralardan sonra az buçuk çıkanlara bi makina gezdiriveriyorum

sağol canım ama onun için maddi destek tam olması lazım:)
ben züğürt ağayı oynuyorum bu aralar :)

aycangülcüm bu tarihte ay başak burcunda demiştinya
'başak burcu olanlar daha iyi sonuç alabilir ' diye bir cümle doğru olurmu?
birde verdiğin tarih dışında almak zorunda kaldığım tüyler tekrar başa mı döner yani sert ve kalınmı olur yine.
mesela geçen tarihte aldığım bıyık bölgesi çıktı epey, almam lazım şimdi alsam eskisi gibi mi olur

kızlar ben geçen ay ilk kez bu uygulamayı denedim.

adetimin 6. günü falandı ama aldım.

makine kullandım alırken. bacaklarımdakiler hala çıkmadı. 1-2 çıkan var onlarda makinenin kırdıkları onları anlıyorum zaten ertesigün eline kirpi gibi geliyorlar yani alınmamışlar. şuan sadece onlar var bacaklarımda tek tük. kökten alınanlar hala çıkmadı anlayacağınız. inanamıyorum. normalde 1 haftaya çıkmaya başlarlardı.

kolaltımı da makineyle aldım ama onlar herzamanki gibi çıktılar sanki çok az seyrelme var gibi.

özel bölgemde yine kolaltımla aynı zamanda çıktı yani 15 gün sonra çıkmaya başladılar. ordada çok az seyrelme var ve kıllar biraz yumuşamış eskisi gibi değil kesinlikle ama siyahlar.

geçen ay 18 de adet olmuştum bakalım bu sefer nasıl denk gelecek . inş adet tarihimden önce veya sonra olur. gerçi önce alanlarınki pek etkili olmamış ama napalım .

gerçi bacaklarımda eski kırılanlardan başka alınacak kıl çıkmadı.

uygulamayı denemiş biri olarak bendeki etkilerini yazayım dedim.

aycangüle çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum...

bu sefer limon tuz yapmayacağım bakalım nasıl olacak.

mart ayı daha etkili olduğu için o zamana limon tuz olayının işe yarayıp yaramadığını çözeceğim ona göre davranacağım.

herkeste işe yaraması dileğiyle...

bilemiyorum canım,olumlu etkisi olabilir.
diğer konuda da mümkün olduğunca tarihlere uymanı tavsiye ederim..en azından ciddi sonuçlar alana kadar..

bacaklarında aldığın sonuç için tebrik ederim öncelikle..her bölge farklılık gösteriyor etki açısından..bu lazerde bile böyle..
limon-tuz olayını hiç karıştırma bence.çünkü olumsuz etkilenenler oldu..

kardeş çok sevindim inan inşaalah hepimiz kurtuluruz şu kıl tüy işinden:)
evet aycangül mart daha etkili dedi bende limon tuz işini çözemeyenlerdenim geç mi çıkarıyor erkenmi anlamadım ben de bu sefer limon tuz kullanmıycam bakalım nolcek.

aycangüllcüm bu tüylerden ne zaman sürede kurtuluruz hayatım tahminen
şimdi herkesin durumu farklı tabide benim en büyük sorunum yüz ondan bu telaşşş :)
bizde inşaallahh kısa sürede yaparız :)))

aaa bölgeye göre farklımı olur
hımmm bunu ilk kez duydum canım saol

benimde yüz ve çene bölgemde kıllanmalar var baba tarafım çok kıllı genetik galiba hormonlarımda bişey çıkmadı. ama bu uygulama yüzümde hiç etkili olmadı. aynen eskisi gibi devam (

kızlar ben anlamadım şimdi biz bu tarihlerde tüylerimizi alınca tüyler geçmi çıkacak , azalacakmı yada yokmu olacak ne olacak arkadaşlar

benimde yüz ve çene bölgemde kıllanmalar var baba tarafım çok kıllı genetik galiba hormonlarımda bişey çıkmadı. ama bu uygulama yüzümde hiç etkili olmadı. aynen eskisi gibi devam (

benimki de hormonel kıllanma canım tedavi görüyorum tabi yöntemdende yararlanıyorum :)

kızlar ben anlamadım şimdi biz bu tarihlerde tüylerimizi alınca tüyler geçmi çıkacak , azalacakmı yada yokmu olacak ne olacak arkadaşlar

tatlım bu tarihlerde alınan tüylerin kökü daha az besleniyor veee geç çıkıyor aynı zamanda az beslenmeden dolayı inceliyor seyreliyor ve zamanla çıkmayacaklar umarım :)
yani ben böyle anlıyorum kusura bakmayın haddim değil ama düşüncemi yazmak istedim
aycangül hocam nasıl anlamışmıyım

inşallah öyle olur yoksa iş bulur bulmaz lazere gidecem yani tüm vücud duple olsun diyecem açıklama için teşekkür

Son düzenleme:
ben bu günlerde müsait olamıyrm ne yazık ki ara tarihleri 4 gözle beklcm artıkdüğüne ne kaldı şunun şurasında önemli 3 ay wardı bu ay gitti bi mart kaldı ya
mağdurum mağdurumda mağdurum çok mağdurum mağdurummmmmmmmm:84::84:

inşallah öyle olur yoksa iş bulur bulmaz lazere gidecem yani tüm vücud duple olsun diyecem açıklama için teşekkür

rica ederim tatlım inan bende aynı durumdayım işim olunca koşa koşa lazere gidip halletcemm amaa oda uzun sürüyormuş lazer topikinde kafam karıştı benim, iğneli iyi nokta atış iyi anlamdım kime göre hangisi iyi
burda lazere giden arkadaş varmı aramızda sahi faydasıoluyormu bu lazerin bide hangi yöntemi birsürü farklı makina varmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…