Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül canım ben geçen ay dediğin tarihte aldım ve inanılmaz ilk seferde etkisini gördüm benim bacaklarımda bir ay geçmeden 15 GÜNDE BİR almam gerekirdi ama şimdi o kadar az ki farkı görmemek neredeyse imkansız hatta çıkmayanlar bile war o derece yani .....Ama dudak üstü için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef yani bir kere sabrettim (nasıl oldu bende anlamamıştım:4:) geçen ay ilk ayım olduğu için beklemek istedim malum dudak üstü çok tedirgin eder insanı ....İnşallah dudak üstü için de zamanla etkili olup azalacak....Ama dediğim gibi bacaklarım inanılmaz ben bile şaşı kaldım resmen ay 18 inde ben ne alcam çok az :60:

AYCANGÜLCÜM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER :71: :71: :71:

Son düzenleme:
martın 19 u olacak..
ayrıca akşam 20:10 dan sonra olacak.tam saatleri veremiyorum ama martta zamanımız çok kısıtlı olacak. tahminen 2 saat kadar zamanımız olacak..elimizi çok çabuk tutmamız gerekecek yani :(

çok sevindim, o zamana kadar benimkiler tekrar çıkar ben bu hafta sonu hallediyorum benimkileri canım. Çoook teşekkürler Aycangül.:9:

Aycangül canım ben geçen ay dediğin tarihte aldım ve inanılmaz ilk seferde etkisini gördüm benim bacaklarımda bir ay geçmeden 15 GÜNDE BİR almam gerekirdi ama şimdi o kadar az ki farkı görmemek neredeyse imkansız hatta çıkmayanlar bile war o derece yani .....Ama dudak üstü için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef yani bir kere sabrettim (nasıl oldu bende anlamamıştım:4:) geçen ay ilk ayım olduğu için beklemek istedim malum dudak üstü çok tedirgin eder insanı ....İnşallah dudak üstü için de zamanla etkili olup azalacak....Ama dediğim gibi bacaklarım inanılmaz ben bile şaşı kaldım resmen ay 18 inde ben ne alcam çok az :60:

AYCANGÜLCÜM GERÇEKTEN TEŞEKKÜRLER :71: :71: :71:

15 günde bir olan ağda masrafından kurtardım demekki seni:)
başka yöntemlerde para harcamanız gerekirken benim yöntemimde üste para alıyorsunuz bak :))
şaka bir tarafa çok mutlu oluyorum bunları okuyunca..
ben de ilk önce dudak üstünde sonuç almıştım.5 hafta kadar almam gerekmemişti..kişiden kişiye farklılık gösteriyor işte.hatta her ay bile birbirinden farklı..
ama sonuç olarak benim şimdiye kadar denediğim en iyi yöntem (öğünmek gibi olmasın):17:

çok sevindim, o zamana kadar benimkiler tekrar çıkar ben bu hafta sonu hallediyorum benimkileri canım. Çoook teşekkürler Aycangül.:9:

rica ederim canım :54:

bnde sabırsızlıkla 18 i bekliyorum..bi an önce gelsede şu kıllardan kurtulsak sıkldım artık:52:

ne kadar şanslısınız :)
ben hala regl olmadım..bunun anlamı şu..hem şubatı hem martı kaçırırım bu gidişle :(

ayy düğünmü var:69:
hayırlı olsun üzülme canım mart en etkilisi dedi aycangül faydası olacaktır mutlaka olmadı düğünden sonrada devam edersin:70:

evet tatlım düğün war 4 ay kaldı ne yaparsam kar işte ama bu ay gitti martta da müsait olmazsam nolcak inş ara tarihler de bu tarihler kadar etkilidir.:84::58:

martın ara tarihi de diğer ayların ara tarihlerinden etkili mi? hep ana tarihlerde regl oluyorum da muhtemelen martda da olucam

yok canım ara tarih için geçerli değil..

birde bazı aylarda iki kez alternatif tarih oluyor biliyorsun..ancak böyle olduğunda biri diğerinden daha etkili olur ki bunu da belirtirim zaten..

eğer marta kadar çıkmayacağını düşünüyorsan ara tarihte alma derim..
yada imkanın varsa sadece bu iki ay lazere yada iğneli epilasyona git derim..
çıktılar canım ya ara tarihte alsam ii olur olmadı hem ara tarihte alırım hemde bi daha ki aya müsait olursam normal tarihte alırım!lazere de gitmeyi düşünüyrm bi kaç bölge için ama onda da bu ay ki ara tarih olcak mecbur ne kadar etkili olur bilmiyrm(yda beklerm dicem ama ya bi daha ki aya da müsait olmazsm o zaman nolcak:(of yaa):50:

çıktılar canım ya ara tarihte alsam ii olur olmadı hem ara tarihte alırım hemde bi daha ki aya müsait olursam normal tarihte alırım!lazere de gitmeyi düşünüyrm bi kaç bölge için ama onda da bu ay ki ara tarih olcak mecbur ne kadar etkili olur bilmiyrm(yda beklerm dicem ama ya bi daha ki aya da müsait olmazsm o zaman nolcak:(of yaa):50:

senin zamanın..bence ikisini de lazerle değerlendirmelisin..
sonuçta ikiside seçilmiş tarihler..tesadüf değil..

martın 19 u olacak..
ayrıca akşam 20:10 dan sonra olacak.tam saatleri veremiyorum ama martta zamanımız çok kısıtlı olacak. tahminen 2 saat kadar zamanımız olacak..elimizi çok çabuk tutmamız gerekecek yani :(
canım ya bu gönderini yeni gördüm bu ay 28 çektiğine ben 19unda büyük bi ihtimal müsait olamıcammm:84:
benm için herşey hayal oldu be canımmm :5::5:

15 günde bir olan ağda masrafından kurtardım demekki seni:)
başka yöntemlerde para harcamanız gerekirken benim yöntemimde üste para alıyorsunuz bak :))
şaka bir tarafa çok mutlu oluyorum bunları okuyunca..
ben de ilk önce dudak üstünde sonuç almıştım.5 hafta kadar almam gerekmemişti..kişiden kişiye farklılık gösteriyor işte.hatta her ay bile birbirinden farklı..
ama sonuç olarak benim şimdiye kadar denediğim en iyi yöntem (öğünmek gibi olmasın):17:

İnşallah dudak üstü için de etkili olacak zaten çok inanıyordum şimdi daha da çok inanıyorum :9:
Dilediğin kadav övünebilirsin kendinle canım hakediyorsun ay bu ne etkili çözümmüş wallahi hala şaşkınım :62: Tekrar teşekkürleeeerrrrr.....:71::71::71:

Bir de birşey sormak istiyorum en en en etkili ay hangisi yani mutlaka kaçırmamamız gereken dediğin bir ay var mı....Eğer eski sayfalarda açıklamışsan görmemişsem şimdiden özür diliyorum

İnşallah dudak üstü için de etkili olacak zaten çok inanıyordum şimdi daha da çok inanıyorum :9:
Dilediğin kadav övünebilirsin kendinle canım hakediyorsun ay bu ne etkili çözümmüş wallahi hala şaşkınım :62: Tekrar teşekkürleeeerrrrr.....:71::71::71:

Bir de birşey sormak istiyorum en en en etkili ay hangisi yani mutlaka kaçırmamamız gereken dediğin bir ay var mı....Eğer eski sayfalarda açıklamışsan görmemişsem şimdiden özür diliyorum

ben teşekkür ederim canım güvenip denediğin ve sonuçlarını burada paylaştığın için :)
yılın en etkili ayı mart ayı canım.. tam zamanında sordun ;)

bu ayın ara tarihini değerlendireym bari ara tarihler belli mi ben göremedm de nasip değilmş artık ne diyimm:5::58:

yok canım daha vermedim,önümüzdeki hafta veririm..
üzülme..yapacak birşey yok..bak ben aylardır bekliyorum,sizleri sıkı sıkı tembihliyorum;bana bile kısmet olmayacak gibi görünüyor..

merhaba aycangül:) topiğini bularak kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum,bu tüğlerden nasıl başım beladaydı bi bilsen..
ilk defa geçen ay uyguladım verdiğin tarihi,bu cumartesi tam bir ay olacak ve inanamıyorum hala bu ben miyim diye:D şaka gibi bi azalma ve incelme var.. tüğler sert ama çok az ve inceler..
çok inanarak başladım bu işe,inancım ve sen beni yanıltmadınız..
bu ay da uygulayacağım inşh.. sabırsızlıkla martı bekliyorum.. düğünüm haziranda o zamana kadar bitirebilmek duasıyla:D
bu arada çevremdek bütün arkadaşlarıda buraya yönlendirdim ve tarihleri dağıtıyorum,bu dualar seni cennete götürcek diyim:D

merhaba aycangül:) topiğini bularak kendimi dünyanın en şanslı insanı hissediyorum,bu tüğlerden nasıl başım beladaydı bi bilsen..
ilk defa geçen ay uyguladım verdiğin tarihi,bu cumartesi tam bir ay olacak ve inanamıyorum hala bu ben miyim diye:D şaka gibi bi azalma ve incelme var.. tüğler sert ama çok az ve inceler..
çok inanarak başladım bu işe,inancım ve sen beni yanıltmadınız..
bu ay da uygulayacağım inşh.. sabırsızlıkla martı bekliyorum.. düğünüm haziranda o zamana kadar bitirebilmek duasıyla:D
bu arada çevremdek bütün arkadaşlarıda buraya yönlendirdim ve tarihleri dağıtıyorum,bu dualar seni cennete götürcek diyim:D

sizlerde benim şansımsınız :) öyle güzel şeyler yazıyorsunuz ki :)
hazirana kadar biter mi bilmem ama çok rahatlamış olacağın şimdiden belli..
ayrıca başkalarıyla paylaşmana da çok sevindim,biliyorsun mümkün olduğunca çok kişiye ulaşmayı istiyorum..bu da sayenizde oluyor..
dualarınızı okudukça içim titriyor,çok sağolun..çok daha iyileri sizlerin olsun :54:

Back