Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba arkadaşlar bende bu yöntemi uygulayacağım ne kayberderimki yanlız bu sabah 11.40 mı akşammı benimgibi erkenden uyuyan birisi için zor olacak ama yapacaz mecbur paylaşımlar ve emekler için sağolun

tabi ki sabah canım.akşam olsa 23:40 yazardım..bu konuda dikkatliyim merak etme :)

aycangülcüm teşekkür ederim yeni tarih için.
bana uyuyor şükür :32:
tatlım yanlız bişey merak ediyorum şuubat ayımı mart ayımı daha etkili olur yani hani etkili olan zamanlar varya o zamanların içinden hangisi daha etkili? umarım anlata bilmişimdir:37:
kollarımda ki tüyleri almak istiyorum da hiç almadım hani etkili zaman hangisiyse ona göre beklemek istedim:12:

mart yılın en etkili ayı canım..

ben ara tarihde aldım benim yine her zamanki gibi oldu çıkma süresi ben de sanırım ilk uygulamada hemen etkilemicek beni dedim ama okuduğuma göre bu ay sonuç alamayanlar var benden başka da ama yılmak yok (:

aycangül abla naptın ya :1: 18 şubat benım dogum günüm nasıl bi hediyedir buuu :53::53::1::1:

birde ben gecen ay ara tarıhte yapmıştım çıkmadı daha. 18 şubatta alamam bişe yok çünkü :) yınemı ara tarıhte alıcam ?

Son düzenleme:
aycangül abla naptın ya :1: 18 şubat benım dogum günüm nasıl bi hediyedir buuu :53::53::1::1:

birde ben gecen ay ara tarıhte yapmıştım çıkmadı daha. 18 şubatta alamam bişe yok çünkü :) yınemı ara tarıhte alıcam ?

bende onu düşünüyorum canım..bende bu ay regl oluyorum..ara tarihte alsam marta kadar tamamı çıkarmı diye endişeleniyorum..
istersen sen ara tarihte al.çıkmayanlar da marta kadar çıkar zaten..
yada ben beklerim diyorsan hepsini marttakinde al.marttakide 18-19 u gibi olacak yine..

aycangül canım en son verdiğin bu tarih içinde senin tercih ettiğin, daha etkili olabileceğini düşündüğün bir zaman dilimi varmı? tamam gece daha etkili oluyor ama mesela cuma akşamımı olsa daha iyi olur yoksa cumartesi akşammı? yani verdiğin tarihlerde daha çabuk sonuç alma bakımından ilk saatlerde yapılmasında yada son saatlerde yapılması arasında bir fark varmı? biraz uzattım galiba:61:

aycangül canım en son verdiğin bu tarih içinde senin tercih ettiğin, daha etkili olabileceğini düşündüğün bir zaman dilimi varmı? tamam gece daha etkili oluyor ama mesela cuma akşamımı olsa daha iyi olur yoksa cumartesi akşammı? yani verdiğin tarihlerde daha çabuk sonuç alma bakımından ilk saatlerde yapılmasında yada son saatlerde yapılması arasında bir fark varmı? biraz uzattım galiba:61:

hayır canım hiç fark yok.

acangül canm bu ayin tarihi bana uymu dr. randevüm var 15 de.yani bu gün alcam gece veya gndz farkatmez dimi asil tarih olmadiktan sonra ?

ya aycangül benim şöyle bi sorunum var ki epilasyonumu kendm yapıyorum ve hava karardıktan sonra sanki iyi göremiyorum.sabaha alamadığım yerleri farkediyorum ve çok sinir bozucu. özellikle yüz bölgesi için zaten minikler gece görünmüyolar gün ışığında belli ama

ya aycangül benim şöyle bi sorunum var ki epilasyonumu kendm yapıyorum ve hava karardıktan sonra sanki iyi göremiyorum.sabaha alamadığım yerleri farkediyorum ve çok sinir bozucu. özellikle yüz bölgesi için zaten minikler gece görünmüyolar gün ışığında belli ama

tatlım o zaman akşam yap,ertesi gün de kalanları topla..ben öyle yapıyorum..
tabi bunu yapmak için son güne bırakmaman gerekiyor..son gün yaparsan ertesi gün zamanı geçmiş olur..

ben ikidir yapıyorum ve seyreldiklerini düşünüyorum ve günlerini aksatmadan yapmaya çalışıyorum inş bu ayda yapabilirim benim işler günlük çıktığı çin bugünden bişey söyleyemiyorum hayrılsı ile tüylerin tükenmesi umudu ile

arkadaşlar artık bende takipteyim 18 şubatta ay hava kararıp ay çıkıncamı alalım dahamı etkli olur birde her bölgeyi alabiliriz değilmi yoksa bir bölge içinmi geçerli ...

Back