Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım yeni tarihleri verdim..haydi, ilk sayfaya :)![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.![]()
merhaba ben de yeniyim aranızda yani bu forum için, bu konu çoooooooook ilgili çekmişti oldukça muzdaribim çünkü
tesadüfen 1 şubat tarihini tutturmuşum ilk denemem ve şu an gayet iyi yer yer ancak belli oluyorlar,yeni tarihi verdim demişsin ilk sayfada ama ben hala o eski ilk sayfayı görüyorum, nerden bakıcam yeni tarihe buradan yazar mısın ???
rabbim acil şifalar versn tatlımmm konu sahibi olmayınca konunun da tadı çıkmıyo inanngeldim canım :)
ama berbat durumdayım..tavuk gibi kafam düşüyor oturduğum yerde..yoğun bir haftaydı..
kaldığımız yerden devam![]()
"18 Şubat 2011 saat 11.40�tan 20 Şubat 2011 saat 11.02�ye kadar epilasyon yapabilirsiniz.." diye yazmış Aycangül. Yeni tarihler bunlar
verdiğim tarih ve saat aralığında herhangi bir zaman olabilir canım..
söyleyebileceğim 20 şubata bırakma,bir aksilik çıkarsa kaçırırsın..bunun dışında imkanın varsa hava karardıktan sonra git..
adet döneminde kıl almak iyi değil hormonlar çk hızlı çalıştığı için alınırken fazla acı verir ve çabuk çıkar,kıl rengi koyulaşır!Ayrıca dinen de uygun değil çünkü adetliyken boy abdestn düşüyo doğal olarak tırnak kesmek,kıl almak vs. iyi değil(istisnai durumlar hariç)
bu 2. ay. ve harika sonuç aldım. Almadığım zamanların farkında bile değilim. çünkü o kadar az ki hiç rahatsız etmedi beni. Aycangül yeni tarihi verince a a ne çabuk diye düşündüm. sanki daha 1 hafta olmuş gibi
adet döneminde kıl almak iyi değil hormonlar çk hızlı çalıştığı için alınırken fazla acı verir ve çabuk çıkar,kıl rengi koyulaşır!Ayrıca dinen de uygun değil çünkü adetliyken boy abdestn düşüyo doğal olarak tırnak kesmek,kıl almak vs. iyi değil(istisnai durumlar hariç)
"18 Şubat 2011 saat 11.40’tan 20 Şubat 2011 saat 11.02’ye kadar epilasyon yapabilirsiniz.." diye yazmış Aycangül. Yeni tarihler bunlar
aycangülcüm teşekkür ederim yeni tarih için.
bana uyuyor şükür
tatlım yanlız bişey merak ediyorum şuubat ayımı mart ayımı daha etkili olur yani hani etkili olan zamanlar varya o zamanların içinden hangisi daha etkili? umarım anlata bilmişimdir
kollarımda ki tüyleri almak istiyorum da hiç almadım hani etkili zaman hangisiyse ona göre beklemek istedim![]()
bir daha düşün derim![]()
kollarımı makineyle aldım
ilk gün fıstık oh cillop gibi
15 gün geçti dik dik çıktı anlam veremdim eski halini özler oldum hatta aldıktan sonra limon tuz karışımını bile sürdüm ama dik dik çıktı :/ allahtan renhi çok siyah değil ama böle dik deilde adam gibi çıkması için napmalıyım ya![]()
eğer çok rahatsız olmuyosan alma kız :) :44:
haklısın sanırım..
çünkü bu ay epilasyondan 10-12 saat sonra regl oldum..daha siyah ve sert çıktılar..
haklısın sanırım..
çünkü bu ay epilasyondan 10-12 saat sonra regl oldum..daha siyah ve sert çıktılar..
bu bilgi içinde ayriyetten tşk ederimm mucuk :):)