merhaba arkadaşlar bende bu yöntemi uygulayacağım ne kayberderimki yanlız bu sabah 11.40 mı akşammı benimgibi erkenden uyuyan birisi için zor olacak ama yapacaz mecbur paylaşımlar ve emekler için sağolun
aycangülcüm teşekkür ederim yeni tarih için.
bana uyuyor şükür
tatlım yanlız bişey merak ediyorum şuubat ayımı mart ayımı daha etkili olur yani hani etkili olan zamanlar varya o zamanların içinden hangisi daha etkili? umarım anlata bilmişimdir
kollarımda ki tüyleri almak istiyorum da hiç almadım hani etkili zaman hangisiyse ona göre beklemek istedim
bu ayın kaçında almalıyız kızlar
aycangül abla naptın ya18 şubat benım dogum günüm nasıl bi hediyedir buuu
birde ben gecen ay ara tarıhte yapmıştım çıkmadı daha. 18 şubatta alamam bişe yok çünkü :) yınemı ara tarıhte alıcam ?
aycangül canım en son verdiğin bu tarih içinde senin tercih ettiğin, daha etkili olabileceğini düşündüğün bir zaman dilimi varmı? tamam gece daha etkili oluyor ama mesela cuma akşamımı olsa daha iyi olur yoksa cumartesi akşammı? yani verdiğin tarihlerde daha çabuk sonuç alma bakımından ilk saatlerde yapılmasında yada son saatlerde yapılması arasında bir fark varmı? biraz uzattım galiba
acangül canm bu ayin tarihi bana uymu dr. randevüm var 15 de.yani bu gün alcam gece veya gndz farkatmez dimi asil tarih olmadiktan sonra ?
Aycangül merhaba,
bu ayki tarih ayın hangi burcuna denk geliyo? Sanırım en etkilisi oğlak burcu?
ya aycangül benim şöyle bi sorunum var ki epilasyonumu kendm yapıyorum ve hava karardıktan sonra sanki iyi göremiyorum.sabaha alamadığım yerleri farkediyorum ve çok sinir bozucu. özellikle yüz bölgesi için zaten minikler gece görünmüyolar gün ışığında belli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?