- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben yillarca arastiridm denemedigim sey kalmadi.yok bioder capilax bitkisel kremler karinca yagi ay bunalmistim.3ay once zirnikdenemeye karar verdim dedim en son bu yoksa napalim lazere servete yatiricaktim. Bu eczaneden emmak rusma aldim sirle agdami yaptim zirnigi suyla karistirdim surdum ve bekledim yaklasik 5dakika. Sonra yikadim ilkinde rengi acildi ikincide inceldi ucuncude yer yer bosluklar var. Allahtan cildim hassas degil cunku yara olanlar var bi tek ona dikkat edin. Bide kokusu kotu sonuc kurtulmaksadeger. Sivilcelenme oluyordu killar cikarken o kadar azaldiki artik dert olmaktan cikti. Ne varsa eski yontemlerde var valla. Bu bir tecrube insallah isinize yarar kizlar. Guzel haberlerinizi bekliyorum
aycangül nerelerdesin![]()
geldim canım :)
ama berbat durumdayım..tavuk gibi kafam düşüyor oturduğum yerde..yoğun bir haftaydı..
kaldığımız yerden devam![]()
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.![]()
aycangülll hoşgeldinn
çoook mutlu oldum.
seni ve seninnle sohbet etmeyi çok özledim hadi kaldığımız yerden devaammm
yoğunluğun bittiyse biz seni rahatlatırız bir sürü soru var hazırmısınn![]()
canımm atlatırsın inşaalah bu halini :)
sana bol köpüklü bir kahve ve başına ve omuzlarına masaj gönderdim :) oldumu daha iyimisin anacım:))
Aycangül'cüm hoşgeldin.bu ay erken mi oldu ne?Yeni tarih verince şaşırdım.Tüyler daha doğru dürüst çıkmayınca insan anlamıyor günlerin geçtiğini. 2ayda bu kadar yol aldıysam...Süpersin.![]()
umarm hasta olmam sağoll
canım valla okudum okudum ama hiç bşi anlamadım :)
şimdi tatildeyiz ya bayaa uzattım bacak kaş bıyık falan işte neyse bu hafta içi bi gün kuaföre gidicem
bana bu günlerden birini sölede ona gidimbeklicem cevabını :)