Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Arkadaslar ben yillarca arastiridm denemedigim sey kalmadi.yok bioder capilax bitkisel kremler karinca yagi ay bunalmistim.3ay once zirnikdenemeye karar verdim dedim en son bu yoksa napalim lazere servete yatiricaktim. Bu eczaneden emmak rusma aldim sirle agdami yaptim zirnigi suyla karistirdim surdum ve bekledim yaklasik 5dakika. Sonra yikadim ilkinde rengi acildi ikincide inceldi ucuncude yer yer bosluklar var. Allahtan cildim hassas degil cunku yara olanlar var bi tek ona dikkat edin. Bide kokusu kotu sonuc kurtulmaksadeger. Sivilcelenme oluyordu killar cikarken o kadar azaldiki artik dert olmaktan cikti. Ne varsa eski yontemlerde var valla. Bu bir tecrube insallah isinize yarar kizlar. Guzel haberlerinizi bekliyorum:3:

Arkadaslar ben yillarca arastiridm denemedigim sey kalmadi.yok bioder capilax bitkisel kremler karinca yagi ay bunalmistim.3ay once zirnikdenemeye karar verdim dedim en son bu yoksa napalim lazere servete yatiricaktim. Bu eczaneden emmak rusma aldim sirle agdami yaptim zirnigi suyla karistirdim surdum ve bekledim yaklasik 5dakika. Sonra yikadim ilkinde rengi acildi ikincide inceldi ucuncude yer yer bosluklar var. Allahtan cildim hassas degil cunku yara olanlar var bi tek ona dikkat edin. Bide kokusu kotu sonuc kurtulmaksadeger. Sivilcelenme oluyordu killar cikarken o kadar azaldiki artik dert olmaktan cikti. Ne varsa eski yontemlerde var valla. Bu bir tecrube insallah isinize yarar kizlar. Guzel haberlerinizi bekliyorum:3:

valla benimde denemediğim tek bu kaldı çünkü küçük bir yerde yaşıyorum ve bulma ihtimalim yok sen nerden aldın canım aktardan değilmi bende deniyecem bulur bulmaz koksun tüyler çıkmasında koku geçer tüyleri ilk önce agdayla aldın üzerine zırnığı sürdün değilmi benim cildimde hasastır ençok kollarım rahatsız ediyorya bacaklarımda çok kollarımda tüy var :(

Son düzenleme:
bununla ilgli bir topik var uygulayan arkadaşlar faydasını görmüş eczanede falan satılmaz değilmi aktar yokki nasıl alalım üf olsa denerdim hemen hım emmak rusma diye eczanede satılıyor yani peki sen ne kadar suya karıştır ayrıntı verirsen sevinirim

Son düzenleme:
geldim canım :)
ama berbat durumdayım..tavuk gibi kafam düşüyor oturduğum yerde..yoğun bir haftaydı..
kaldığımız yerden devam:54:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar :52::52::52:
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.:16:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn aycangül
ben anlaşılan bu ay kollarımı alamam çünkü çok şükür çıkmadılar :52::52::52:
19 gün oldu kollarımdaki tüylerden haber yok çok şükür Rabbime
bacaklarımda da işte orda burda ve çok minikler bakalım vereceğin tarihe kadar ne olur bilmiyorum
bir de aycangül adet döneminde tüy alamıyor muyuz? bu konuda bilgi verirsen sevinirim.:16:

hoşbulduk canımm :)
ne güzel bir haber bu böyle :)
adet dönemimde tüy alınır mı bilemiyorum tatlım..bir doktora danışmak lazım..

aycangülll hoşgeldinn:46::62:
çoook mutlu oldum.
seni ve seninnle sohbet etmeyi çok özledim hadi kaldığımız yerden devaammm:64:
yoğunluğun bittiyse biz seni rahatlatırız bir sürü soru var hazırmısınn:52:

aycangülll hoşgeldinn:46::62:
çoook mutlu oldum.
seni ve seninnle sohbet etmeyi çok özledim hadi kaldığımız yerden devaammm:64:
yoğunluğun bittiyse biz seni rahatlatırız bir sürü soru var hazırmısınn:52:

bende özledim canım..ama kolumu kıpırdatmak bile zor geliyor :(/
rahatlatın beni anacım :)

:70:canımm atlatırsın inşaalah bu halini :)
sana bol köpüklü bir kahve ve başına ve omuzlarına masaj gönderdim :) oldumu daha iyimisin anacım:))

Aycangül'cüm hoşgeldin.bu ay erken mi oldu ne?Yeni tarih verince şaşırdım.Tüyler daha doğru dürüst çıkmayınca insan anlamıyor günlerin geçtiğini. 2ayda bu kadar yol aldıysam...Süpersin.:71:

canım valla okudum okudum ama hiç bşi anlamadım :)
şimdi tatildeyiz ya bayaa uzattım bacak kaş bıyık falan işte neyse bu hafta içi bi gün kuaföre gidicem
bana bu günlerden birini sölede ona gidim :D beklicem cevabını :)

Aycangül'cüm hoşgeldin.bu ay erken mi oldu ne?Yeni tarih verince şaşırdım.Tüyler daha doğru dürüst çıkmayınca insan anlamıyor günlerin geçtiğini. 2ayda bu kadar yol aldıysam...Süpersin.:71:

ne güzel,çok sevindim:)
çıkanları alıcaz artık napalım :)

canım valla okudum okudum ama hiç bşi anlamadım :)
şimdi tatildeyiz ya bayaa uzattım bacak kaş bıyık falan işte neyse bu hafta içi bi gün kuaföre gidicem
bana bu günlerden birini sölede ona gidim :D beklicem cevabını :)

verdiğim tarih ve saat aralığında herhangi bir zaman olabilir canım..
söyleyebileceğim 20 şubata bırakma,bir aksilik çıkarsa kaçırırsın..bunun dışında imkanın varsa hava karardıktan sonra git..

Back