- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- 66
18-21 şubat arası olur tatlım..
Aycangül (ve diğer arkadaslar) hosbuldum. Okudum diğer topic i de senin verdiğin tarihlerde ve tuz-limon da uygulayarak böyle birleşik şekilde yapmaya çalışacam, bakalım ne olacak. HAtta üstüne bi de tüm vucüt bölgelerim aynı zamanda epilasyon ihtiyacı hissetmediği için epilasyon gerektiğinde farklı tarihleri hep verdiğin dolunay tarihi/ verdiğin alternatif tarih ve en kötü ihtimalle de kendi adet bitim tarihime denk getirip yapıcam. Gördüğünün gibi cok pis kafayı takmış durumdayım bu konuya çünkü hiç kendine bakmayan bi hatundum hep iş -hep okul, şimdi elim boş, gönlüm hoş, mevsim de kış tam zamanı.. İnşallah işime yarar da yazarım buraya da.
Bu arada biyologum ben herhalde su meselesi kıl köklerinin beslenmemesi içindir literatür de araştıracam onu da yazarım.
ya şaka gibi ben hep regl olmuş olucam verdiğin tarihlerde galiba :84::84::84: ama genital hariç diğer bölgeler için bu ay bende uyguladım ilk uygulamam umarım işe yarar. aycangül senin bundan hiç bi çıkarın olmadığı halde bu kadar insana bunu anlatıyosun sorularına cevap veriyosun sana o bu yüzden herkes adına kocamaaaaaaaaan teşekkürlerimi iletiyorum
merhaba.ben su limon tuz olayina inanmiyorum ...cunku gecen senelerde ve gecen dolunayda tuyleri aldiktan sonra liom suyu surdum...ve bekledigimden cok erken ciktilar...bunu tecrube etttim..cunku onceki zamanlardada denedigimde boyle olmustu...en son dolunayin etkisiyle daha iyi etki edecegini dusunerek uyguladim ama sonuc,husaran tabiki...bel ki kisiye gore degisiyordur bilemiyorum simdi..ama ben kesinlikle etkiseine inanmiyorum..hatta yikanmak daha masum diyebilirim..cunku ben hep tuyleri aldiktan sonra yikanirim,o zamanlar bile gec cikmisti....
İlk mesajı bulamadım aycangul ara tarih 31 ocak mı
evt 31 ocak tatlm
veeee sonuçları paylaşıorummmmmmm:) c.tesi akşamı dudak üstümü aldım iple. normalde 2 en fazla 3günde çıkmaya başlardı bugün 5.gün ve daha hiç bişi yokkkkkpazar akşamıda o bölgemi koltuk altımı ve yarım yamalakta olsa bacaklarımı aldım şimdi koltuk altı ve orayı gözlemliyorum.bihaftada çıkardı merakla bekliorum nolcak diye.sonucu tekrar paylaşıcam..çok mutluyum umarım dahada etkisini görürüm.yaa üstelik bu ilk denemem.bugün 4.gün umarım bi hafta sonunda çıkmaz.teşekkürler aycangülümm seni çooook seviyorummmm
İlk mesajı bulamadım aycangul ara tarih 31 ocak mı
Aa simdi farkettim 24ünde almisim koltukaltlarimi, etki eder mi ki acaba?
Kızlar ney bu işin aslı anlamadım ben ya ?Biri açıklasın bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?