Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya kızlar ben yeni gördüm burayı..çok ilgimi çekti ayrıntılı bakamadım bebeğim izin vermiyo....ne olur bana da bi özet geçiverin..ne zaman alcaz şimdi tüyleri...

konunun ilk mesajını takip et sürekli..
zamanı geldikçe güncelliyorum ve ayrıntılı olarak yazıyorum.güncelleyeceğim tarihi de önceden yazıyorum kolaylık olsun diye..
orada vereceğim zaman aralığında tüylerini alıyorsun..başka hiçbirşey yapmıyoruz..

Teşekkürler canım.aslında ben de hepsini birbirine karıştırıyorum:) cımbız, silk epil vs.:) Bu arada bi çok şeyi denedim demişsin. başka bir topikte baklanın suyunu sürüyorlarmış.Sen denedinmi hiç işe yararmı acaba!!! bu tarihlerle birlikte bir de onu damı denesek...

ben hiç denemedim..ama şunu kesin olarak söyleyebiirim ki verdiğim tarihlerin özel besini tuz.yani bu tarihlerde tuz normalden iki kat etkili.. (diğer topiğimdeki beslenme takviminde de bulabilirsiniz bu konuyu..)
bu nedenle tuzlu su sürmeniz gerçekten anlamlı olabilir bu günlerde..başka şeylerle vakit kaybetmeyin derim..

ben hiç denemedim..ama şunu kesin olarak söyleyebiirim ki verdiğim tarihlerin özel besini tuz.yani bu tarihlerde tuz normalden iki kat etkili.. (diğer topiğimdeki beslenme takviminde de bulabilirsiniz bu konuyu..)
bu nedenle tuzlu su sürmeniz gerçekten anlamlı olabilir bu günlerde..başka şeylerle vakit kaybetmeyin derim..

Evet biliyorum canım o topiğini.Bu aralar saçımı uzatma çabası içindeyim de. baya bir yardımcı oluyorsun yani.Onun tarihlerini de takip ediyorum.Onun için de ayrıca teşekkürler.

ne kadar çok yeni gelen olmuş çok mutlu oldum pişman olmayacaksınız arkadaşlar ben uyguluyorum ve çok memnunum ciddi azalmalar ve cılız çıkmaya başladı tüylerim aycangülün ilgisi samimiyeti hepsine bedel zatende tüysüz olursakta tadından yenmez kaybedecek hiç bişey yok tarihe bakıp ağda yapacaksınız her mesajımda olduğu gibi aycangüle teşekkürü borç bilirim:71::71::54::54:

ek olarak ben 27 haziranda almaya başlamışım 6 ayda ciddi değişiklikler oldu

Son düzenleme:
ne kadar çok yeni gelen olmuş çok mutlu oldum pişman olmayacaksınız arkadaşlar ben uyguluyorum ve çok memnunum ciddi azalmalar ve cılız çıkmaya başladı tüylerim aycangülün ilgisi samimiyeti hepsine bedel zatende tüysüz olursakta tadından yenmez kaybedecek hiç bişey yok tarihe bakıp ağda yapacaksınız her mesajımda olduğu gibi aycangüle teşekkürü borç bilirim:71::71::54::54:

ek olarak ben 27 haziranda almaya başlamışım 6 ayda ciddi değişiklikler oldu

rica ederim ayşeciğim:)

ne güzel şeyler yazmışsın yine..

katılanları görmek seni de mutlu ediyor değil mi..onlarında bu problemden kurtulacaklarını bilmek heyacan ve mutluluk veriyor :)

herkes görsün istiyorum..çünkü bu konuda benim yazılarımdan başka bilgi yok nette..tüy konusunu kimse ele almamış,gerek görmemiş demek ki..
yani bu bilgi sadece burada var..o yüzden herkes görsün istiyorum..
belki buradan takip eden birileri başka sitelerde paylaşıyordur,belli mi olur :)
düşündüğümden daha fazla kişi uyguluyordur :)
bak yine çok iyi hissettim kendimi :)

tüy konusunu kimse ele almamış derken bu yöntemden haberdar olunmamasını kastettim arkadaşlar..
yanlış anlaşılmasın..
yoksa tabi ki bir sürü yöntem öneriliyor yada tüylerle savaşan birçok ürün var tabi ki..

hoşgeldin canım sende :)

ayın etkilerini öğrendiğimden beri bu konular hakkında araştırma yapmaya başladım..sonra konuyla ilgili kitap,makale birçok şey okudum..fakat tüylerle ilgili hiç bir bilgiye rastlamadım..sadece bilinen birşey olan "dolunayı görmeden tüylerini alma" bilgisi vardı elimde.. bunu da çevremden duymuştum..
ve eğer bu kadar etkileniyorsak,bütün vücudumuzu,hatta organlarımızı etkiliyorsa tüyleride etkilediği kesindi.bu düşünce itti aslında beni araştırma yapmaya..
önce elimdeki kitabın yazarına mail attım aslında..o da hemen yanıtladı sağolsun.cilt bakımı yapılabilen günde tüylerin alınabileceğini yazdı.ama bu beni tatmin etmedi..yeteri kadar içime sinmedi..daha kesin daha etkili birşey olmalıydı..başta,etkilerini öğrendikçe dolunaya kesin olarak bakmaya başladım..ama zaman içerisinde daha farklı fikirler oluştu bende..bu arada sürekli denedim ve sonuçlarını değerlendirdim..bunu uygulayan arkadaşlarımın souçlarını da göz önünde bulundurdum tabi..bu anlamda bana katkısı olan tüm arkadaşlarımada teşekkür borçluyum..
çok uzatmayayım..sonunda bu noktaya geldi..şu an eminim.."daha fazlası olmalı" duygusuda kayboldu artık.çünkü sonuna geldiğimden neredeyse eminim..aldığım sonuç,arkadaşlarımın aldığı sonuçlarda bunu gösteriyor ..
sonuç olarak:
hepimize hayırlı olsun arkadaşlar,güle güle kullanın :)

inşallah çabalarımız boşa gitmez dolunayın ve yer çekiminin etkileşimine bende çok inanıyorum daha öncede ayın belli zamanlaarına uyarak kozmik beden temizliği yapmıştım ozamanların dışında yapınca istediğim etkiyi göstermeyeceğini öğrenmiştim.

inşallah çabalarımız boşa gitmez dolunayın ve yer çekiminin etkileşimine bende çok inanıyorum daha öncede ayın belli zamanlaarına uyarak kozmik beden temizliği yapmıştım ozamanların dışında yapınca istediğim etkiyi göstermeyeceğini öğrenmiştim.

aslında çaba harcamıyoruz,özel birşey yapmıyoruz..dolayısıyla boşa gidecek birşey yok..

bu yöntemi uygulasakta uygulamasakta her ay epilasyonumuzu yapıyoruz..

yaptığımız şey bunu bir hafta önce yada sonra yapmak.zaten bir kez yapınca yine aylık periyoda dönüyor..
üstelik epilasyon işi bunu uyguladıktan sonra çok daha pratik hale geliyor..

14:21 den önce yaptıysan sorun yok tatlım ..

sen kaçta yaptığını yaz ..hatta bunun etkisinide paylaş bir ay sonra..

ben bu ay 27'sinde almışım bacaklarımı ve koltuk altımı. bikini bölgemdeki tüyler uzamadığı için alamıştım. :66:

şu anda koltukaltım geçen aya göre daha çabuk çıktı alınabilicek durumdalar şu an :(
bacaklarımda ise siyah nokta halindeler yeni çıkmaya başlıyorlar.

etkisi böyle oldu kısaca...

ben bu ay 27'sinde almışım bacaklarımı ve koltuk altımı. bikini bölgemdeki tüyler uzamadığı için alamıştım. :66:

şu anda koltukaltım geçen aya göre daha çabuk çıktı alınabilicek durumdalar şu an :(
bacaklarımda ise siyah nokta halindeler yeni çıkmaya başlıyorlar.

etkisi böyle oldu kısaca...

şunu için sormuştum:eskiden kullandığım kaynak farklıydı tarihler açısından..şimdi başka bir kaynaktan yararlanıyorum.eski kaynağa göre 27 si de dahildi..yeni kaynakta da 26 sı uygundu.
çabuk çıktığına göre yeni kaynağım daha doğru demektir.
bundan sonra verdiğim tarihlere uymaya çalışırsan daha iyi olur canım :)

aycangül valla sabrına hayran kaldım her mesajı tek tek cevaplıyorsun. insanın başı götürmez. ben bu ay başlayacağım inşallah etkisini görürüm bende sizler gibi. şu kalan zaman hemen geçsede hemen alsak tüylerimizi :)) :66:

aycangül merhaba.Bir şey soracaktım.perşembe günü dr'a gideceğim,koltuk altımı çarşamba günü temizlemek zorundayım.çok mu kötü bir zaman sence?ya da yarın mı yapayım?Bu yönteme yeni başlamıştım ama, bu ay böyle olacak artık:(

aycangül valla sabrına hayran kaldım her mesajı tek tek cevaplıyorsun. insanın başı götürmez. ben bu ay başlayacağım inşallah etkisini görürüm bende sizler gibi. şu kalan zaman hemen geçsede hemen alsak tüylerimizi :)) :66:

hoşgeldin canım :)
inşallah..
bnde sabırsızlanıyorum :)

aycangül merhaba.Bir şey soracaktım.perşembe günü dr'a gideceğim,koltuk altımı çarşamba günü temizlemek zorundayım.çok mu kötü bir zaman sence?ya da yarın mı yapayım?Bu yönteme yeni başlamıştım ama, bu ay böyle olacak artık:(

evet canım kötü zaman..
üstelik biliyorsun bu 3 ay çok önemli..
tavsiyem bir kereliğine jiletle alman..
böylece on günde yeniden uzar..sende bu ayki tarihi kaçırmamış olursun..
ama yinede sen bilirsin tabi..

evet canım kötü zaman..
üstelik biliyorsun bu 3 ay çok önemli..
tavsiyem bir kereliğine jiletle alman..
böylece on günde yeniden uzar..sende bu ayki tarihi kaçırmamış olursun..
ama yinede sen bilirsin tabi..

Canım ya çok sağol.çok ilgilisin gerçekten.Bu seferlik öyle yapayım.Teşekkürler tekrar...

kızlar!!! yazın düğünü olacak arkadaşınız için son aylar o yüsden kıl tüy meseleleri çk önemli dua edin bu 3 ay müsait olayım ve etkisinide göreyimmmm:43::58::84:

Back