Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

offf kadın olmak çok zor :95: şimdi ocak için 16sına kdr beklices di mi tarih belli olana kdr çok merak ettim ya işe yaricak mı bklm bu arada aycangul çok tşk sana bilgilendirmeler için ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez dolunayın bu meselelere etkisini :61:

yaklaşık bir buçuk aydır falan takip ediorum ama bi türlü tarihlere denk gelip uygulayamadım :( bu ayki tarihi merakla bekliorum.gerçekten dediğin gibi azalcaksa dile benden ne dilersen aycangülcüm :)))

benimde aklıma yattı. dün alacaktım konuyu okuyunca almaktan vazgeçtim vereceğin tarihe kadar beklicem bakalım . hem o zaman bütün tüylerim çıkmış olur tam yemizlik yani ;)

merhaba.. bende ilk defa gördüm burayı ve gerçekten merak ettim sonuçlarını.. ama burçlardan bahsetmişsiniz,burçların etkisii anlayamadım sanırım? :S:16:

burçların etkisi çok aslında ama bu kişilerin burcuyla ilgfili değil..ay'ın içinde bulunduğu burçla ilgili.bunu çok açıkladım uzun uzun.vakit bulduğunda önceki sayfaları okursan çok daha iyi anlayacağına eminim.
ya da bunlara hiç takılma,verdiğim günlerde epilasyon yap ve sonuçları gör ;)

gittiğim kuaförde diyo zaten senn kadar düzenli gelipte takıntılı olanını daha hiç görmedm:Ddüğün yakın ya ben o yüzden daha da sıkıntıya giriyorm!aslında onlar bizim taktığımız kadar takmıyo biliyorum ama huy işte:(

çok iyi anlıyorum seni..artık tüylere değil,bu topiğe takıl ve tüylerini unut :)

offf kadın olmak çok zor :95: şimdi ocak için 16sına kdr beklices di mi tarih belli olana kdr çok merak ettim ya işe yaricak mı bklm bu arada aycangul çok tşk sana bilgilendirmeler için ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez dolunayın bu meselelere etkisini :61:

bende şimdiye kadar neden keşfetmediğime yanıyorum :)

benimde aklıma yattı. dün alacaktım konuyu okuyunca almaktan vazgeçtim vereceğin tarihe kadar beklicem bakalım . hem o zaman bütün tüylerim çıkmış olur tam yemizlik yani ;)

konuyu görmen zamanlama açısında çok iyi olmuş..keşke eylül ayında görseydin..çok yol almış olurdun..neyse zararın neresinden dönsek kar..ben 32 yaşımda keşfettim.bunu yazarken bile içim yandı ağda çilesiyle geçen yıllarıma..hele o ne duyduysam yapmaya çalışmam.ne karışımlar,ne eziyetler..çok şükür hepsi bitti :)
2012 benim için kılsız tüysüz bir yıl olacak :)

ve sizler için de :)

Son düzenleme:
dilerim bak ona göre :)

şu illetten kurtulayımda dile valla çok ciddiyim :D ne istersen hemde yanlız bişi sorucam ayın 16 sında vericem tam tarihi dedin ama ben bugün regli olucam ve bugün jilet yapmam gerekiyor çünkü ağdayla alıcak kadar uzun değiller henüz.almazsamda hastayken çok rahatsız oluorum.e bugün jilet yaparsam vericeğin tarihe kadar uzamıcak.16 sına yakın bi tarihmi olur vericeğin tarih daha ileridemi olur acaba?

şu illetten kurtulayımda dile valla çok ciddiyim :D ne istersen hemde yanlız bişi sorucam ayın 16 sında vericem tam tarihi dedin ama ben bugün regli olucam ve bugün jilet yapmam gerekiyor çünkü ağdayla alıcak kadar uzun değiller henüz.almazsamda hastayken çok rahatsız oluorum.e bugün jilet yaparsam vericeğin tarihe kadar uzamıcak.16 sına yakın bi tarihmi olur vericeğin tarih daha ileridemi olur acaba?

20-21 ocağa kadar vaktin var uzatmak için..
olmadı turplu su sürersin :)))

canım gerekirse jiletleme .çünkü bu vereceğim tarih cidden çok önemli..
uygularsan belkide bir daha jiletlemene bile gerek kalmayacak.benim tüylerim şu anda ağda yapabileceğim kadar uzun.ama hiç rahatsız etmeyecek kadar ince ve yumuşak.tüylerimin olduğunu unutuyorum çoğu zaman..eskiden oturup kalkarken bile hissederdim.eskiden dediğime bakma,kasımdan önce :))
hem yazıyorum hem hala inanamıyorum:) önümüzdeki ay hepsi eski haliyle çıkacakmış gibi geliyor bazen :)

Son düzenleme:
20-21 ocağa kadar vaktin var uzatmak için..
olmadı turplu su sürersin :)))

canım gerekirse jiletleme .çünkü bu vereceğim tarih cidden çok önemli..

yani önümde bi 14-15 gün var ve bu süre içinde alıncak kadar uzamaz doğru söylüosun dayanıyım ben yapmıyım ozaman madem bukadar önemli diosun.ay çok heyecanlandım.yaa bide benim bi sorunum var özellikle onun için istiorum ben bu uygulamayı.göbeğimde tüyler vardı ama ayva tüyleriydi belli belirsiz bigün denize giderken gözüme battı onlar benim tuttum epilasyon aletiyle aldım sonra daha çok çıkmaya başladı sonra başedemeyince jilet yaptım bikaç kez o anı kurtarmak için.şimdi onla başım dertte.özellikle göbeğim için istiorum.oofff offfff

bu yakınlarda ara tarih varmı diye bakmaya gelmiştim ama yazdıklarını okuyunca vazgeçicem sanırım :)) böylede dayanmak zorki yaa neyse 2 hafta beklemeye çalışalım bakalım..

bu ayın daha etkili olacağını söyledin ya daha bi cesaretlendim bakalım inşallah bendede işe yarar.. bacaklarımda etkili oldu inceldi ve seyreldi ama :) bazı yerlerde henüz deneyemedim inşallah bu sefer cesaretimi kaybetmessem başarıcm :))))

Aslında ne kaybederiz ki bu günden itibaren takip etmeye başlıyorum dikkatimi çekti ve gerçekten inandım da :1: şimdi önümüzdeki gün 20 21 ocak mı saat söyleyecek misin bir de her ay mı belirtiyorsun yoksa kaç haftada bir bize gün söyleyeceksin.

konuyu görmen zamanlama açısında çok iyi olmuş..keşke eylül ayında görseydin..çok yol almış olurdun..neyse zararın neresinden dönsek kar..ben 32 yaşımda keşfettim.bunu yazarken bile içim yandı ağda çilesiyle geçen yıllarıma..hele o ne duyduysam yapmaya çalışmam.ne karışımlar,ne eziyetler..çok şükür hepsi bitti :)
2012 benim için kılsız tüysüz bir yıl olacak :)

ve sizler için de :)
inşallah cümlemize :52:

geçen ayki dolunay ikizler burcuna rastladı,aslında şüpheci baktım bende biraz..zaten o akşam yapamadım ben ara tarihi kullandım..bu yüzden tam anlayamadım etkisini..

bundan sonra her dolunayı önermeyeceğim zaten.farklı bulgulara ulaşıyorum çünkü.en etkili olanları buldum diyebilirim ama geç oldu biraz.sadece 3 ay uygulayabiliriz bu tarihlerde çünkü.sonra eylüle kadar aynı tarihler olmayacak ama yinede vereceğim tarihler etkili olacak.bunlardan bazıları dolunay bazıları ara tarih olacak.
tavsiyem hepinizin bu 3 ay dediğim tarihlere kesinlikle uymanız..kendi adıma bir mucize yaşıyorum çünkü..
diğer sorunu anlamadım canım..

sanirim karmasik bir surec basliyor...dedigim gibi bu ay tuyler iki gun sonra ciktilar hemen...garipsedim cunku onceki aylarda oyle olmamisti..verecegin bilgiler cok kiymetli..takipteyim...insallah daha iyi fayda gorecegiz....sevgiler..

daha önce ağdayı yeniayda yapıyodum 1-1,5 yıl yaptıktan sonra alt bacaklarımda artık çıkmıyo kaç ay oldu bilmiyorum ama aycangüle takıldım ve iyiki takılmışım ciddi anlamda azalma ve cılız çıkmaya başladı şu an yok denecek kadar az hatta ben aycangülün verdiği tarihlerde ağdaya gittiğim zaman kuaför bunlar için mi geldin diye gülüyo hatta ağda müşterimi 1 seneye kalmaz kaybederim sadece saç için geliceksin anlaşıldı diyo teşekkürler aycangül:54:

çok ilgimi çekti bu bölüm yaa.. vereceğin tarihi sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten çünkü bu dertten çok muzdaribim.. etkisi söylediğin kadar büyük olur inşh ve ozaman bendende istediğini dileyebilirsin:16:
birşey aklıma takıldı,saat de söyleyeceğim demişsin.. eğer o saatte yapamazsak ama o gün içerisinde yaparsak da işe yarar mı acaba???

Son düzenleme:
Aslında ne kaybederiz ki bu günden itibaren takip etmeye başlıyorum dikkatimi çekti ve gerçekten inandım da :1: şimdi önümüzdeki gün 20 21 ocak mı saat söyleyecek misin bir de her ay mı belirtiyorsun yoksa kaç haftada bir bize gün söyleyeceksin.

hoşgeldin canım :)
ocağın 16sında tam zamanını söyleyeceğim..şimdiden söyleyemiyorum.20 siyle 24 ü arasında bişey olacağı kesin..
birde yaklaşık 3 haftada bir güncelliyorum.

Son düzenleme:
daha önce ağdayı yeniayda yapıyodum 1-1,5 yıl yaptıktan sonra alt bacaklarımda artık çıkmıyo kaç ay oldu bilmiyorum ama aycangüle takıldım ve iyiki takılmışım ciddi anlamda azalma ve cılız çıkmaya başladı şu an yok denecek kadar az hatta ben aycangülün verdiği tarihlerde ağdaya gittiğim zaman kuaför bunlar için mi geldin diye gülüyo hatta ağda müşterimi 1 seneye kalmaz kaybederim sadece saç için geliceksin anlaşıldı diyo teşekkürler aycangül:54:

çok mutlu oluyorum bunları okudukça :)

Back