- 10 Aralık 2010
- 233
- 1
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.. bende ilk defa gördüm burayı ve gerçekten merak ettim sonuçlarını.. ama burçlardan bahsetmişsiniz,burçların etkisii anlayamadım sanırım? :S![]()
gittiğim kuaförde diyo zaten senn kadar düzenli gelipte takıntılı olanını daha hiç görmedmdüğün yakın ya ben o yüzden daha da sıkıntıya giriyorm!aslında onlar bizim taktığımız kadar takmıyo biliyorum ama huy işte
![]()
offf kadın olmak çok zor :95: şimdi ocak için 16sına kdr beklices di mi tarih belli olana kdr çok merak ettim ya işe yaricak mı bklm bu arada aycangul çok tşk sana bilgilendirmeler için ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez dolunayın bu meselelere etkisini![]()
yaklaşık bir buçuk aydır falan takip ediorum ama bi türlü tarihlere denk gelip uygulayamadımbu ayki tarihi merakla bekliorum.gerçekten dediğin gibi azalcaksa dile benden ne dilersen aycangülcüm :)))
benimde aklıma yattı. dün alacaktım konuyu okuyunca almaktan vazgeçtim vereceğin tarihe kadar beklicem bakalım . hem o zaman bütün tüylerim çıkmış olur tam yemizlik yani![]()
dilerim bak ona göre :)
şu illetten kurtulayımda dile valla çok ciddiyimne istersen hemde yanlız bişi sorucam ayın 16 sında vericem tam tarihi dedin ama ben bugün regli olucam ve bugün jilet yapmam gerekiyor çünkü ağdayla alıcak kadar uzun değiller henüz.almazsamda hastayken çok rahatsız oluorum.e bugün jilet yaparsam vericeğin tarihe kadar uzamıcak.16 sına yakın bi tarihmi olur vericeğin tarih daha ileridemi olur acaba?
20-21 ocağa kadar vaktin var uzatmak için..
olmadı turplu su sürersin :)))
canım gerekirse jiletleme .çünkü bu vereceğim tarih cidden çok önemli..
inşallah cümlemizekonuyu görmen zamanlama açısında çok iyi olmuş..keşke eylül ayında görseydin..çok yol almış olurdun..neyse zararın neresinden dönsek kar..ben 32 yaşımda keşfettim.bunu yazarken bile içim yandı ağda çilesiyle geçen yıllarıma..hele o ne duyduysam yapmaya çalışmam.ne karışımlar,ne eziyetler..çok şükür hepsi bitti :)
2012 benim için kılsız tüysüz bir yıl olacak :)
ve sizler için de :)
çok iyi anlıyorum seni..artık tüylere değil,bu topiğe takıl ve tüylerini unut :)
geçen ayki dolunay ikizler burcuna rastladı,aslında şüpheci baktım bende biraz..zaten o akşam yapamadım ben ara tarihi kullandım..bu yüzden tam anlayamadım etkisini..
bundan sonra her dolunayı önermeyeceğim zaten.farklı bulgulara ulaşıyorum çünkü.en etkili olanları buldum diyebilirim ama geç oldu biraz.sadece 3 ay uygulayabiliriz bu tarihlerde çünkü.sonra eylüle kadar aynı tarihler olmayacak ama yinede vereceğim tarihler etkili olacak.bunlardan bazıları dolunay bazıları ara tarih olacak.
tavsiyem hepinizin bu 3 ay dediğim tarihlere kesinlikle uymanız..kendi adıma bir mucize yaşıyorum çünkü..
diğer sorunu anlamadım canım..
Aslında ne kaybederiz ki bu günden itibaren takip etmeye başlıyorum dikkatimi çekti ve gerçekten inandım daşimdi önümüzdeki gün 20 21 ocak mı saat söyleyecek misin bir de her ay mı belirtiyorsun yoksa kaç haftada bir bize gün söyleyeceksin.
daha önce ağdayı yeniayda yapıyodum 1-1,5 yıl yaptıktan sonra alt bacaklarımda artık çıkmıyo kaç ay oldu bilmiyorum ama aycangüle takıldım ve iyiki takılmışım ciddi anlamda azalma ve cılız çıkmaya başladı şu an yok denecek kadar az hatta ben aycangülün verdiği tarihlerde ağdaya gittiğim zaman kuaför bunlar için mi geldin diye gülüyo hatta ağda müşterimi 1 seneye kalmaz kaybederim sadece saç için geliceksin anlaşıldı diyo teşekkürler aycangül![]()