Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

sende hoşgeldin aramıza :)

saat derken zaman aralığını kastetmiştim..

yayınladığımda daha iyi anlayacaksın..
strese girme yani :)
stres yok bundan sonra,kıl yok ,tüy yok hanımlar :))

sende hoşgeldin aramıza :)

saat derken zaman aralığını kastetmiştim..

yayınladığımda daha iyi anlayacaksın..
strese girme yani :)
stres yok bundan sonra,kıl yok ,tüy yok hanımlar :))

hoşbuldum
aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum:) işe yararsa dünyanın en mutlu kadını olacağım inşh
yayınlayacağın tarihleri 4 gözle beklyorum zaten
ay okurken bile heyecanlandım inşh inşh

vaaayyyyyyyyy ne varmış burdaaa. nasıl kaçırmışım ya. neyse zararın neresinden dönersek kardır. şimdi vaktim yok mesajların hepsini okuyamıyorum. kızım uyudu hemen benim de uyumam lazım. ama yarın ilk işim bu olacak kaybetmeyeyim diye mesaj atıyorum. eeee ne yapıyoruz? :)

hoşbuldum
aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum:) işe yararsa dünyanın en mutlu kadını olacağım inşh
yayınlayacağın tarihleri 4 gözle beklyorum zaten
ay okurken bile heyecanlandım inşh inşh

bende ne dilesem diye düşünmeye başladım şimdiden :))
bende çok heyecanlıyım anlayacağın :))

hoşgeldin canım:)
hiçbirşey yapmana gerek yok.sadece ilk mesajımda verdiğim tarihlerde ağdanı yap..önümüzdeki yıldan itibaren kılsız tüysüz bir yaşam sür :)

merhaba topiğini takip etmeye başladım, ben de denemek istiyorum. tarihleri vericekmişsin o tarihlerde yapıcakmışız.burçlara da değinmişsin, ben oğlak burcuyum ve bu ay benim doğum günüm, benim için önemli bir tarih var mı bu ay anlayamadım burçlarla ilgisini ? ilk sayfalrda yazmışsın da hepsini okumak mümkün değil, kısaca özetlersen çok makbule geçer canım..iyi geceler..

hoşgeldin canım :)
ocağın 16sında tam zamanını söyleyeceğim..şimdiden söyleyemiyorum.20 siyle 24 ü arasında bişey olacağı kesin..
birde yaklaşık 3 haftada bir güncelliyorum.

Hoşbulduk teşekkürler gelsin artık şu zaman çok heyecanlandım ya Ayrıca konuya ilgi duyanlara böylesine güzel ilgiyle karşılık verdiğin için teşekkür ederiz ve de bizi tüy derdinden kurtaracağın için

| 2011 AY TAKVİMİ |
Bu takvimden Yeni Ay, Dolunay ve bu fazlara denk gelen yılın tutulma zamanlarını takip edebilirsiniz. Yerleşim yeri İstanbul
alınmıştır.
TARİH AY FAZI SAAT BURÇ VE DERECESİ
4 Ocak Yeniay (Parçalı Güneş tutulması) 11:02 Oğlak 13°39
19 Ocak Dolunay 23:21 Yengeç/Oğlak 29°27
3 Şubat Yeniay 04:30 Kova 13°54'
18 Şubat Dolunay 10:35 Aslan/Kova 29°20
4 Mart Yeniay 22:45 Balık 13°56
19 Mart Dolunay 20:10 Başak/Balık 28°48'
3 Nisan Yeniay 17:32 Koç 13°30
18 Nisan Dolunay 05:43 Terazi/Koç 27°44
3 Mayıs Yeniay 09:50 Boğa 12°31
17 Mayıs Dolunay 14:08 Akrep/Boğa 26°13
2 Haziran Yeniay (Parçalı Güneş tutulması) 00:02 İkizler 11°02
15 Haziran Dolunay 23:13 Yay/İkizler 24°23
1 Temmuz Yeniay (Parçalı Güneş Tutulması) 11:53 Yengeç 09°12
15Temmuz Dolunay (Tam Ay Tutulması) 09:39 Oğlak/Yengeç 22°28
30 Temmuz Yeniay 21:39 Aslan 07°16
13Ağustos Dolunay 21:57 Kova/Aslan 20°41
29Ağustos Yeniay 06:04 Başak 05°27'
12 Eylül Dolunay 12:26 Balık/Başak 19°17
27 Eylül Yeniay 14:08 Terazi 04°00
12 Ekim Dolunay 05:05 Koç/Terazi 18°24
26 Ekim Yeniay 22:55 Akrep 03°03
10Kasım Dolunay 22:16 Boğa/Akrep 18°05
25Kasım Yeniay (Parçalı Güneş Tutulması) 08:09 Yay 02°37
10Aralık Dolunay (Tam Ay Tutulması) 16:36 İkizler/Yay 18°11
24Aralık Yeniay 20:06 Oğlak 2°34

bunu netten buldum. kırmızı yaptıklarımı dikkate alıcaz değil mi. bi de verilen saatten sonra yapıcaz değil mi öncesinde değil. bir de ben kendim yapamıyorum ağda kuaföre gidiyorum saatlerde gece bu yüzden ertesi gün öğle gitsem olur mu. dolunay gününü kaçırdığımızda ayın hangi konumuna bakcaz. başka sorum yok yidim kafayı. inşallah kurtuluruz tüylerden paylaşım için sağol

bu arada mayıstan sonra uygulayan arkadaşlar sonuçları paylaşırsa sevinir mutlu olur ve coşarız:)

hoşgeldin canım :)
verdiğim tarihler her burç için geçerli..
bizim bahsettiğimiz burçlar ayın o ayda içinden geçtiği burçlar.
kısaca burcumuza göre hareket etmiyoruz.ayın içinde bulunduğu burca göre epilasyon yapıyoruz..
sen sadece ilk sayfada sürekli güncellediğim bilgileri dikkate al ve uygula :)

serapcığım bu takvime göre hareket etmiyoruz artık..
araştırmalarımın ilk başlarında bunu dolunay tarihleri için bende kullandım ama zaman ilerledikçe farklı şeylere ulaştım.yıl boyunca sadece üç kez dolunayı kullanıcaz..yeniayı zaten hiç kullanmıyoruz..
o yüzden sen bu tür takvimlerle zihnini hiç bulandırma..
benim verdiğim tarihler bu takvimde yok zaten..
sen buradaki tarihleri dikkate al..

hımm iyiki sormuşum. ilk sayfalarda öyle yazınca tarihler ne zaman verilecek ve bir-iki günlük ya da saatlik kaymalar mümkün oluyomu

hımm iyiki sormuşum. ilk sayfalarda öyle yazınca tarihler ne zaman verilecek ve bir-iki günlük ya da saatlik kaymalar mümkün oluyomu

dolunay ve yeniay atrihlerinde kaymalar olmasada benim verdiğim tarihlerde kaymalar yaşanıyor.
zaten bu yüzden önce yaklaşık bir tarih veriyorum.(epilasyon yapmayın daha önce diye)
birkaç gün kala da kesin tarihi veriyorum..
emin ellerdesiniz yani :)

hoşbulduk,
peki teşekkürler takip edeceğim..

Merhaba aycangül ben yeni üye oldum. En son 21aralıkta epilasyon yaptım doğru dimi.İlk defa uyguluyorum bu yöntemi(gayet başarılı).Bu arada ben ağda yapmıyorum epilatör kullanıyorum işe yararmı?Normal ağda kıl köklerini daha da besliyor sanki.Senden gelecek tarihi dört gözle bekliyorum canım.Emeğin İçin teşekkürler...

merhaba arkadaslar,bende katilmak istiyorum inaniyorum.ama pek anlamadim bna acarmisiniz biraz nasil olcak ???

hoşgeldin elmi :)
canım fırsatın olduğunda okumaya çalış biraz..sadece kasım ayından itibaren okusan bile olur..neredeyse 2 sayfada bir açıklamışımdır zaten..
kısaca konunun ilk mesajını takip et sürekli..yeri geldikçe güncelliyorum ve ayrıntılı olarak yazıyorum.hatta güncelleyeceğim tarihi bile önceden yazıyorum size kolaylık olsun diye..
orada vereceğim zaman aralığında tüyerini alıyorsun..başka hiçbirşey yapmıyoruz..
vaktim var dersen aldıktan sonra çok tuzlu bir su hazırlayıp süresin aldığın yerlere..çok daha iyi olur..

sende hoşgeldin canım:)
ben sir ağda ve epilatör kullanıyorum..hangisi uygunsa o anda..
bazende ağda yapyorum,kalan kısaları epilatörle topluyorum..
ha birde hemşire eldivenlerinide kullanıyorum..
o yüzden sadece epilatörle ne olur bilemiyorum açıkçası..
başka imkanın yoksa epilatörle aldıktan sonra tuzlu su sürmeyi ihmal etme..sende açığı öyle kapat..

Teşekkürler canım.aslında ben de hepsini birbirine karıştırıyorum:) cımbız, silk epil vs.:) Bu arada bi çok şeyi denedim demişsin. başka bir topikte baklanın suyunu sürüyorlarmış.Sen denedinmi hiç işe yararmı acaba!!! bu tarihlerle birlikte bir de onu damı denesek...

ya kızlar ben yeni gördüm burayı..çok ilgimi çekti ayrıntılı bakamadım bebeğim izin vermiyo....ne olur bana da bi özet geçiverin..ne zaman alcaz şimdi tüyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…