Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül paylaşımın için teşekkürler. Ben normalde de adet günlerim de tüylerim daha hızlı uzuyor diye adet günümden hemen önce tüylerimi almam. Çünkü o günlerde aldığımda bir haftaya ne alınacak kadar uzun ne de bırakacak kadar kısa oluyor tüylerim. Şimdi senin yöntemini düşünüyorum denerim sanırım takip edeceğim bu topiği sonuç alan bayanlar da paylaşımını esirgemesin..

haklısın canım.ama ben 26 aralıkta ağda yaptım.31 aralıkta regl oldum ve hala çıkmadılar..bu yöntemin etkisi olabilir.

Merhabalar bende bayadır taip ediyorum konuyu Kasım ayındaki dolunaydan çok memnunum bilmem yok oldular bilmem geç çıkıyolar.. Aralıkta önce çıkmayanlar çıktı ama ayaklarım yeni alınır hale geldi kasımdan beri ÇOk sevindim anlatamam takipteyim kızlar sizi :)))) Teşekkürler aycagül:65:

aynen canım..o kadar mutluyum ki aklımdan çıkmıyor hiç..nasıl yapsamda herkese duyursam diye düşünüyorum..burada her topiğe girip link bırakmak geliyor içimden..kendimi zor tutuyorum..
yazdığınız başka topikler varsa lütfen buraya yönlendirin..
ben yıllardır uğraşıyorum şu tüylerle..lazer,iğneli epilasyon,karışımlar,yağlar,kremler...
ama kasımdan beri bir mucizeyi yaşıyorum,hemde hiçbirşey sürmeden ve 1 kuruş bile ödemeden..
herkes öğrensin,herkes uygulasın istiyorum..
asılında mayıstan beri uyguluyorum ama kasımdan beri mucize sonuçla tanıştım.
çünkü çok daha farklı sonuçlara ulaştım araştırıp uygularken..
yalnız biraz geç kaldım..asıl önemli günleri 3 ay daha yaşayacağız.sonra eylüle kadar aynı mucize günler yok. ( temmuz hariç)
marttan sonrada mucizeye en yakın günlerle devam edeceğim.yaza sorunsuz girmenin mutluluğunu yaşayacağım :))
bu arada kasımda aldığım tüyler çıkmaya başladı sanırım..sanırım diyorum çünkü özel bölgemde ayva tüyleri gibi tüyler çıkıyor :) bunlar kasımda aldığım,tel gibi sert olan tüyler muhtemelen :))

Son düzenleme:
takipteyim:) verdiğiniz tarihte ben de epilasyon yapacağım denemekten bi zarar gelmez:)
bir sorum var bunun burçlarla da alakası var mı? arada burçların adı da geçmiş de...:26:

takipteyim:) verdiğiniz tarihte ben de epilasyon yapacağım denemekten bi zarar gelmez:)
bir sorum var bunun burçlarla da alakası var mı? arada burçların adı da geçmiş de...:26:

bizim burçlarımızla değil ama ayın içinde bulunduğu burçlarla çok ilgisi var..
günleri ayın içinde bulunduğu burca ve ay fazlarına göre belirliyorum..
aramıza hoşgeldin:)
bu mucizeyi seninde yaşaman dileğiyle :)

aynen canım..o kadar mutluyum ki aklımdan çıkmıyor hiç..nasıl yapsamda herkese duyursam diye düşünüyorum..burada her topiğe girip link bırakmak geliyor içimden..kendimi zor tutuyorum..
yazdığınız başka topikler varsa lütfen buraya yönlendirin..
ben yıllardır uğraşıyorum şu tüylerle..lazer,iğneli epilasyon,karışımlar,yağlar,kremler...
ama kasımdan beri bir mucizeyi yaşıyorum,hemde hiçbirşey sürmeden ve 1 kuruş bile ödemeden..
herkes öğrensin,herkes uygulasın istiyorum..
asılında mayıstan beri uyguluyorum ama kasımdan beri mucize sonuçla tanıştım.
çünkü çok daha farklı sonuçlara ulaştım araştırıp uygularken..
yalnız biraz geç kaldım..asıl önemli günleri 3 ay daha yaşayacağız.sonra eylüle kadar aynı mucize günler yok. ( temmuz hariç)
marttan sonrada mucizeye en yakın günlerle devam edeceğim.yaza sorunsuz girmenin mutluluğunu yaşayacağım :))
bu arada kasımda aldığım tüyler çıkmaya başladı sanırım..sanırım diyorum çünkü özel bölgemde ayva tüyleri gibi tüyler çıkıyor :) bunlar kasımda aldığım,tel gibi sert olan tüyler muhtemelen :))

Çok sevindim canım ne güzel Allah razı olsun benimde kasım hep aklımda adet öncesi almama rağmen sonuç güzel ve senin söylediğin tarihlerden şaşmıyorum artık hazirandan beri takipteyim seni..
** Mucize aylar dediğin aylar hangileri canım o aylarda mutlaka yapalım kaçırmayalım..

Çok sevindim canım ne güzel Allah razı olsun benimde kasım hep aklımda adet öncesi almama rağmen sonuç güzel ve senin söylediğin tarihlerden şaşmıyorum artık hazirandan beri takipteyim seni..
** Mucize aylar dediğin aylar hangileri canım o aylarda mutlaka yapalım kaçırmayalım..

mucize günler eylülle mart arasında..
ama marttan aylüle kadar da hafife alınmayacak kadar etkili günler var..bunları da mutlaka uygulamak lazım:)

arkadaşlar
(kasımda ve aralıkta verdiğim tarihleri uygulayanlar) sonuçları yavaş yavaş paylaşırsanız çok sevinirim :))

cidden o kadar etkili oluomu ya tüyler üstündede yeni gördüm bu konuyu saç bakımını takip ediodum ki verdiğin tarihler sayesinde uzadıda uzadı öpüyorum seni buralardan.. :16: :16: kıl tüy en nefret ettiği işlerin başında ya eğer bu kadar etkili gerçekten oluosa duacın olurm ya :46: :64: :62: :62: :64:

cidden o kadar etkili oluomu ya tüyler üstündede yeni gördüm bu konuyu saç bakımını takip ediodum ki verdiğin tarihler sayesinde uzadıda uzadı öpüyorum seni buralardan.. :16: :16: kıl tüy en nefret ettiği işlerin başında ya eğer bu kadar etkili gerçekten oluosa duacın olurm ya :46: :64: :62: :62: :64:

hiç kuşkun olmasın canım..
bugün diğer topiğime yazdım ayrıntılı olarak aldığım sonucu..
hayatımda ilk kez,tüyden bahsederken yada düşünürken stres yaşamıyorum :)
benim için tüy konusu kapandı :)
tabi birkaç ayımı alacaktır tamamen bitmesi,belki inatçı tüylerim bir yıl daha uğraştıracak beni,bilemiyorum.
ama % 90 bitmiş olacak kesinlikle..

hiç kuşkun olmasın canım..
bugün diğer topiğime yazdım ayrıntılı olarak aldığım sonucu..
hayatımda ilk kez,tüyden bahsederken yada düşünürken stres yaşamıyorum :)
benim için tüy konusu kapandı :)
tabi birkaç ayımı alacaktır tamamen bitmesi,belki inatçı tüylerim bir yıl daha uğraştıracak beni,bilemiyorum.
ama % 90 bitmiş olacak kesinlikle..

ya bitsin kurtulalımda şu dertten hiçte bi yıl uzasın :9:

ya bitsin kurtulalımda şu dertten hiçte bi yıl uzasın :9:

bitmese bile büyük rahatlık..
her ay ağdadan 10 gün önce strese giriyordum..4 saat sürüyor,acıyor,hava zaten soğuk vs vs.
bu ay sadec 1 saat sürdü.
ve canım acımadan ağda yaptım.
özel bölgeyi eldivenle 10-15 dakikada aldım.
sadece bunlar için bile bu yöntemi uygulamaya değer..

:80::80:selam kızlar:) bende size katılmak istedim.
çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım. Biriniz bana kısaca anlatırmısınız lütfeenn..:26::26:
deneyip güzel sonuş alan çok olmuş sanırm.:71::71:

hoşgeldin canım :)

aslında işin mantığını ilk mesajda yazmıştım..
bunun dışında ne diyebilirim.
ben ayın durumuna ve içinde bulunduğu burca göre tüyler üzerinde etkili olan zamanları tespit edip sizlerle paylaşıyorum.
bu bilgileri ilk mesaja ekliyorum.sık sık kontrol edersen daha iyi olur.
çünkü öncetarih kaba taslak belli oluyor.zaman yaklaştıkça saatine kadar kesin tarih verebiliyorum.
sana düşen ilk mesajı okuyup,verdiğim tarihlerde epilasyon yapmak :)
bu kadar :)

hoşgeldin canım :)

aslında işin mantığını ilk mesajda yazmıştım..
bunun dışında ne diyebilirim.
ben ayın durumuna ve içinde bulunduğu burca göre tüyler üzerinde etkili olan zamanları tespit edip sizlerle paylaşıyorum.
bu bilgileri ilk mesaja ekliyorum.sık sık kontrol edersen daha iyi olur.
çünkü öncetarih kaba taslak belli oluyor.zaman yaklaştıkça saatine kadar kesin tarih verebiliyorum.
sana düşen ilk mesajı okuyup,verdiğim tarihlerde epilasyon yapmak :)
bu kadar :)

:) öncelikle hoşbuldum cnm.
tmm takipçinizim artık bende.. bioder kullanıyorum bende. bide dediğiniz tarihlerde yaparsam inşallah kurtulcam:31::31:
ocak ayınınki az çok bellimi peki?

ayy pardon şimdi okudum yeniden . yazmışsıntarihleri:)

Son düzenleyen: Moderatör:
peki şimdi yapsam ne gibi etkisi olur? o zamana kadar çıkar tahmin ettiğiniz tarihlerde yine yapabilirim.

:) öncelikle hoşbuldum cnm.
tmm takipçinizim artık bende.. bioder kullanıyorum bende. bide dediğiniz tarihlerde yaparsam inşallah kurtulcam:31::31:
ocak ayınınki az çok bellimi peki?

ayy pardon şimdi okudum yeniden . yazmışsıntarihleri:)

tarihler için ilk sayfaya bakıyorsunuz değil mi..son sayfalarda aramayın diye diğer topiğimdeki sistemi uygulamaya başladım burada da..
yalnız ayın 16 sında o tarihleri kesinleştireceğim.yeniden bakmanızı rica edicem arkadaşlar..

tarihler için ilk sayfaya bakıyorsunuz değil mi..son sayfalarda aramayın diye diğer topiğimdeki sistemi uygulamaya başladım burada da..
yalnız ayın 16 sında o tarihleri kesinleştireceğim.yeniden bakmanızı rica edicem arkadaşlar..

evet ilk sayfadaki ilk mesajına baktım.tamam teşekkür ederim inşallah bende uygulayan diğer arkadaşlar gibi memnun kalırım:31:

inşallah canım.
sonuç almaman için hiç bir neden yok..
en kötü ihtimal ilk seferde değilde birkaç seferde etkisini görürsün..
kişiden kişiye farkedebilir..
ilk mesajıda yeniden düzenledim..tarihleri başa aldım..daha görünür hale geldi..

aycangül
tarihlerini önerilerini takip ediyorum gerçekten etkisini gördüm teşekkürler...
bu ay dolunayı önermediğini yazmışsın?
nedeni nedir acaba?
almayalım mı dolunayda?

aycangül
tarihlerini önerilerini takip ediyorum gerçekten etkisini gördüm teşekkürler...
bu ay dolunayı önermediğini yazmışsın?
nedeni nedir acaba?
almayalım mı dolunayda?

olumlu sonuç almana çok sevindim:)
araştırmaya devam ettikçe ve uyguladıkça her dolunayın etkisinin aynı olmadığını farkettim..bazı aylarda ara tarihlerin çok daha etkili olduğunu gördüm..
simdi kendim bu yönde yapmaya başladım.sizlere de aynı şekilde tavsiye ediyorum.
ki bu şekilde iki aydır müthiş sonuçlar aldım.
bu ay ve önümüzdeki birkaç ay daha dolunayı önermeyeceğim..yada belki verdiğim tarihte regl olanlar için yedek olarak verebilirim..
16-17 ocak gibi net bir tarih vereceğim.saatleriyle birlikte.yinede yaklaşık tarih yazdım ki kendinizi ayarlayın..
dolasıyla bu ay dolunayda değil vereceğim tarihte yap canım ..

Back