Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaşlar
(kasımda ve aralıkta verdiğim tarihleri uygulayanlar) sonuçları yavaş yavaş paylaşırsanız çok sevinirim :))

Aycangül ben ilk defa kasımda uygulamaya başladım bu yöntemi kesinlikle çok memnunum tüylerim kesinlikle daha geç ve cansız çıkıyor sana çok teşekkür ederim hatta çenemin altında sert bir tüy var dolayısıyla bu uygulamanın etkisini o tüyde net olarak görebiliyorum neredeyse 1 ay oldu yeni çıkmaya başladı ve %50 daha zayıf çıkıyor.

ne mutlu bir kişiye daha faydam olduysa :)
kasımın önemini çok vurgulamıştım.dikkate aldığın için teşekkür ederim..
şimdi ocak,şubat ve mart için çok önemli diyorum..
mutlaka uygula..pişman olmayacağına söz veriyorum :)

ben de 2 aydır deniyorum bu yöntemi azalıp azalmadığı hakkında şimdilik bişi diyemiyorum ama kesinlikle tüylerim daha geç ve daha cılız çıkıyorlar

ben de 2 aydır deniyorum bu yöntemi azalıp azalmadığı hakkında şimdilik bişi diyemiyorum ama kesinlikle tüylerim daha geç ve daha cılız çıkıyorlar

bende de iki ay sonra çıktılar,geçen ay olmayanlar ama hakikaten çok cılız ve yumuşak..
buda bu ayki ağdayı çok kolaylaştıracak..

mrhblar uzun süredr aktivasyon şifremn gelmesini beklydm çk şkür bugün bende aranıza katldm.
aylardr bu konuyu takip ediyorum astronomiye ilgi duyan insanlarn oldğnu bilmk beni çk mutlu etti sonuçta babanelerimizin olduğu devir özellikle istenmeyen tüyler için çkta parlak bir devir sayılmaz ama onlar alternatif tıp vs. bilgileriyle tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamışlar sonuçta bu sadece bu devrin problemi değil kadın her yerde ve her zamanda aynı kadındı.
fallara ve günlk burçlara kesinlikle inanmıyorum neticede gaybı yanlız Allah bilr ama astronominin insanlar üzerinde etkisinin olduğu kanaatindeyim,araştırmalarndan dolayı tebrik ederm aycangül!!!
elimden geldiğince bnde bu günlere uymaya çalışıyorm,ayrıca yazın düğünüm war umarım en kısa zamanda etkisini gösterir

çok teşekkür ederim..
aslına bakarsan bende sadece ayın etkileriyle ilgiliyim.bunun dışında benimde pek bilgim yok..
umarım sendede etkisini gösterir..
benim bu konuda asıl güvendiğim tarihler eylülle mart arasında.birde temmuz ayı var..
martta dahil bu süre içinde mutlaka uygulamaya çalış..ama sonrada bırakma.onların önemsiz olduğunu söylemiyorum yani..

canım bak buldum sana bahsettiğim konuyu.kaydetmişim bilgisayarıma..konu başlığını bulamadım ama.
arkadaş aynen şöyle yazmış:
"arkadaşlar herkese selam. 1 ay kadar önce kıl dönmeleri şikayetim için dermatologa gittim. bunun için bana bir krem verdi. adı fucidin. birde yüzümdeki sivilce lekeleri için mendil vermişti. bu mendiller kıl dönmeleri içinde kullanılıyormuş. ben yüzüme sürdükten sonra bacaklarımada uyguladım. bir saat sonrada fucidin i sürdüm. şu an bir tane bile kıl dönmesi yok. bu konuda çok çekmiş biri olarak sizlerede tavsiye ederim.. "
umarım işine yarar :)

canım ben ocakta alacağım ne zaman hangi gün alayım

ocak için en ii tarih ne?

düğünüm 3 temmuz tarih yoktu zaten dolunaya göre ayarlayamadmbakalm elmden geleni yapmaya çalışıyorm!dolunay günlernde genellkle yeni temzlenmş oluyorm azalma gözlemledm ama hala 2 gn sonra yine çıkıyo!dua et mart denk gelsn ben başak burcuyum toprak grubuym yani emnm daha da çk etki ederayrıca ben kıl tüy meselelerine acayip takılıyorm ben takıldkçada herşey daha da kötüye gidiyo

bende çok takıntılıydım.ben off yine çıktılar derdim.çevremdekiler şsşırırdı.sen buna çıktı mı diyorsun diye.bacaklarımı bir ay bekletsem tayt giymiş gibi oluyordu :) hele bilek kısımlarım..
özel bölgeye iyice deli oluyorum..almakta zor..
ama şimdi rahatım.kasımda aldıktan sonra yani..2-3 hafta geçip çıkmadıklarını görünce tamam dedim..aralık tarihlerinde çıkanları alırken bile %75 i yoktu..aralık sonunda regl oldum..onlarda o daönemde çıktılar..yarım cm kadar uzadılar ama hem çok ince hem çok yumuşaklar..hiç rahatsız olmuyorum..bu çok güzel bir duygu :)
ocak sonunda bacakların durumuda netleşir..şimdilik bileklerimden memnunum..gerisini göreceğiz bakalım..

merhaba.. bende ilk defa gördüm burayı ve gerçekten merak ettim sonuçlarını.. ama burçlardan bahsetmişsiniz,burçların etkisii anlayamadım sanırım? :S

gittiğim kuaförde diyo zaten senn kadar düzenli gelipte takıntılı olanını daha hiç görmedmdüğün yakın ya ben o yüzden daha da sıkıntıya giriyorm!aslında onlar bizim taktığımız kadar takmıyo biliyorum ama huy işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…