Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler Aycangül cevabın için,
Uzman tv ye baktım, 4 ocakta ay yeniay da ve güneş tutulması oluyor aynı zamanda oğlak burcunda. Dilek dilemek için bir şeylere başlamak için çok uygunmuş...Sence oğlak olduğu için epilasyona da uygun mudur? Ama küçülen faz deil yeni ay olmaz sanırım?
royemcim regl öncesi miydi..ya bisey soracam..bu ay tam dolunay taihinde altim tuyleri,ama iki gun sonra cikti hepsi..niye boyle oldu anlamadim simdi....????
uzman tv deki astrolog şu anda ebruli'de :81:
ya ablacım valla ne yalan söylim hepsini okudum ama hiç bişey anlamadım yani bi tarih var ortada 26 sı. ama her ayın 26 sında alıncamı etki edio yani yoksa her ay tarih değişiyomu ben anlayamadım valla salak gibi hissediom kendimi![]()
ebruli ne ki tatlım..hala devam ediyor mu..
royemcim regl öncesi miydi..
yada dolunayın içinde bulunduğu burçtan olabilir.ama sebebin bu olması için diğer arkadaşlarda da sendeki gibi çabuk çıkmış olması lazım..
aslına bakarsan birkaç haftadır bu konuyla ilgili çalışıyorum bende.sonuçlar gelmeye başladıkça daha da netleştireceğim.ve belki başka bir yol önerebilirim..gelen sonuçlara göre yani..
ebru şallı'nın programı hafta içi her sabah çıkıyor
yurda hal vardı bu sabah haber vermek istedim
evet regl oncesine denk geldi epilasyon...ama o hafta regl olmadim zaten..birde ben oglak burcuyum...4 ocak tarihi tamamen ne gosteriyor..?
göremedim tabi :)
sen dinledin mi tamamını.
Arkadaşlar,
umarım sonuç alırız, valla ben bu ay kaçırdım die almadım bacaklarımı:)) Aycangül'ün vereceği tarihleri bekliyorum...
Bi konuda da fikrinizi rica edicem, batıklardan çok dertliyim. Bacaklarım lekeli gibi oluyor hep. Çözüm bulan var mı buna? Bana kese fayda etmiyor derin çünkü...