Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ya ablacım valla ne yalan söylim hepsini okudum ama hiç bişey anlamadım yani bi tarih var ortada 26 sı. ama her ayın 26 sında alıncamı etki edio yani yoksa her ay tarih değişiyomu ben anlayamadım valla salak gibi hissediom kendimi:43:

ben cvp vereyim her ay dolunay tarihi ve ara tarihler değişiyo dolunayda yapamadığımızda alternatif tarihlerde ara tarihlerde yapıyoruz bu kadar ama gerçektende faydası var ocak ayını henüz aycangül belirtmedi takip edersen senin içinde iyi olabilir

ya bisey soracam..bu ay tam dolunay taihinde altim tuyleri,ama iki gun sonra cikti hepsi..niye boyle oldu anlamadim simdi....????

Teşekkürler Aycangül cevabın için,

Uzman tv ye baktım, 4 ocakta ay yeniay da ve güneş tutulması oluyor aynı zamanda oğlak burcunda. Dilek dilemek için bir şeylere başlamak için çok uygunmuş...Sence oğlak olduğu için epilasyona da uygun mudur? Ama küçülen faz deil yeni ay olmaz sanırım?

Teşekkürler Aycangül cevabın için,

Uzman tv ye baktım, 4 ocakta ay yeniay da ve güneş tutulması oluyor aynı zamanda oğlak burcunda. Dilek dilemek için bir şeylere başlamak için çok uygunmuş...Sence oğlak olduğu için epilasyona da uygun mudur? Ama küçülen faz deil yeni ay olmaz sanırım?

evet canım..oğlak burcu çok uygun ama küçülen ay fazındayken..
ama şunu diyebilirim.bazen çok ama çok mecbur kalırsam büyüyen ayda almaya,o zamanda bu günleri tercih ediyorum.faydası olmasada zararıda engellemiş oluyorum kısmen..

ya bisey soracam..bu ay tam dolunay taihinde altim tuyleri,ama iki gun sonra cikti hepsi..niye boyle oldu anlamadim simdi....????
royemcim regl öncesi miydi..
yada dolunayın içinde bulunduğu burçtan olabilir.ama sebebin bu olması için diğer arkadaşlarda da sendeki gibi çabuk çıkmış olması lazım..
aslına bakarsan birkaç haftadır bu konuyla ilgili çalışıyorum bende.sonuçlar gelmeye başladıkça daha da netleştireceğim.ve belki başka bir yol önerebilirim..gelen sonuçlara göre yani..

ya ablacım valla ne yalan söylim hepsini okudum ama hiç bişey anlamadım yani bi tarih var ortada 26 sı. ama her ayın 26 sında alıncamı etki edio yani yoksa her ay tarih değişiyomu ben anlayamadım valla salak gibi hissediom kendimi:43:

canım fatma cevaplamış ama şunu söyleyeyim.ben her ay burada,hatta ilk mesajımda güncelliyorum her ay yapılacak tarihleri.sen sadece bu tarihlere uy.gerisine takılma..sonuç alacağına garanti veriyorum :)

royemcim regl öncesi miydi..
yada dolunayın içinde bulunduğu burçtan olabilir.ama sebebin bu olması için diğer arkadaşlarda da sendeki gibi çabuk çıkmış olması lazım..
aslına bakarsan birkaç haftadır bu konuyla ilgili çalışıyorum bende.sonuçlar gelmeye başladıkça daha da netleştireceğim.ve belki başka bir yol önerebilirim..gelen sonuçlara göre yani..

evet regl oncesine denk geldi epilasyon...ama o hafta regl olmadim zaten..birde ben oglak burcuyum...4 ocak tarihi tamamen ne gosteriyor..?

evet regl oncesine denk geldi epilasyon...ama o hafta regl olmadim zaten..birde ben oglak burcuyum...4 ocak tarihi tamamen ne gosteriyor..?

geçen ayki dolunay ikizler burcuna rastladı,aslında şüpheci baktım bende biraz..zaten o akşam yapamadım ben ara tarihi kullandım..bu yüzden tam anlayamadım etkisini..

bundan sonra her dolunayı önermeyeceğim zaten.farklı bulgulara ulaşıyorum çünkü.en etkili olanları buldum diyebilirim ama geç oldu biraz.sadece 3 ay uygulayabiliriz bu tarihlerde çünkü.sonra eylüle kadar aynı tarihler olmayacak ama yinede vereceğim tarihler etkili olacak.bunlardan bazıları dolunay bazıları ara tarih olacak.
tavsiyem hepinizin bu 3 ay dediğim tarihlere kesinlikle uymanız..kendi adıma bir mucize yaşıyorum çünkü..
diğer sorunu anlamadım canım..

göremedim tabi :)
sen dinledin mi tamamını.

benim izlediğim kısımda 2011 burçlar ı yorumladı bir de burçların elementlerine göre nasıl beslenmesi gerektiğinden bahsetti.

yarın güneş tutulması olucakmış galiba saat 11.17 de bir dileği kağıda yazıp toprağa gömmemiz gerekiyormuş..

bu kadar :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

umarım sonuç alırız, valla ben bu ay kaçırdım die almadım bacaklarımı:)) Aycangül'ün vereceği tarihleri bekliyorum...

Bi konuda da fikrinizi rica edicem, batıklardan çok dertliyim. Bacaklarım lekeli gibi oluyor hep. Çözüm bulan var mı buna? Bana kese fayda etmiyor derin çünkü...

Aycangül paylaşımın için teşekkürler. Ben normalde de adet günlerim de tüylerim daha hızlı uzuyor diye adet günümden hemen önce tüylerimi almam. Çünkü o günlerde aldığımda bir haftaya ne alınacak kadar uzun ne de bırakacak kadar kısa oluyor tüylerim. Şimdi senin yöntemini düşünüyorum denerim sanırım takip edeceğim bu topiği sonuç alan bayanlar da paylaşımını esirgemesin..

Merhabalar bende bayadır taip ediyorum konuyu Kasım ayındaki dolunaydan çok memnunum bilmem yok oldular bilmem geç çıkıyolar.. Aralıkta önce çıkmayanlar çıktı ama ayaklarım yeni alınır hale geldi kasımdan beri ÇOk sevindim anlatamam takipteyim kızlar sizi :)))) Teşekkürler aycagül:65:

Arkadaşlar,

umarım sonuç alırız, valla ben bu ay kaçırdım die almadım bacaklarımı:)) Aycangül'ün vereceği tarihleri bekliyorum...

Bi konuda da fikrinizi rica edicem, batıklardan çok dertliyim. Bacaklarım lekeli gibi oluyor hep. Çözüm bulan var mı buna? Bana kese fayda etmiyor derin çünkü...

canım ben banyodan önceki gün gliserin sürüp ertesi gün kese yapıyorum.normal keseden çok daha etkili..ama düzenli yapman lazım.çünkü epilasyondan hemen önce bir kere yapınca yeterli olmuyor.
yani epilasyon yaptıktan sonra hemen başlaman gerekiyor buna.
birde bu sitede gözüme çarpmıştı bir ara.batıklar için kullanılan bir ilaç varmış ama hatırlayamıyorum.bi araştır istersen..

Back