merhaba arkadaslar .. ben bu konuyu ilk defa duydum ama mantikli geldi ,,, günümüzde bir cok hastaligin tedaviisndede bu tür yäntemler kullaniliyo ... taslar ,, otlar revasta .... zaten ne kaybederimki herzaman yaptiigm sey sadece günleri burdan takip ederim ,,, insallah faydasi olur... bilgilendiren arkasa tesekkürler .... ama su tuz konusunu anlayamadim alatirsaniz seviniirm ... nekadar tuz nekadar limon ,, hemen agdadan sonrami yapiosunuz ,, ne kadar kaliyo ... tesekkürelr simdiden....
ben pazar akşamı yaptım 26 aralıkta yanlış bir tarihtemi yaptımçok üzülürüm eğerki yanlış zaman ise
Aycangül iyi ki açtın bu konuyu ben 2. kez dolunaya denk getirdim ve tüyler gerçekten en az 1 hafta daha geç çıktı ayrıca çıkanlarda incelmiş durumdalar, aslında tüy sayısı belki aynı ama görüntüsü daha iyi diye bilirim çünkü yüzümde uyguluyorum ben bu yöntemi dolayısıyla görüntüsü önemli benim için. Tekrar teşekkürler emeğine sağlık.
bende 26 sında aldırdım ne var ne yok ama kuaförüm sen 1 sene sonra sadece saçların için gelirsin ağda falan unutucan anlaşıldı dedi tam gaz dolunaya ve ara tarihlere devam
işte bu ayşecim..çok sevindim..inşallah hepimiz önümüzdeki yıl tüysüz dolaşırız :))
kızlar epilasyonunuzu 26 sında yapın..27 sine bırakmayın..
başka bir kaynakta 25-26 diye gördüm..
biz garantiye alalım 26 sını kullanalım..
ben bunu görmemiştim 27 sinde yaptım :26:
aycancım ocak dolunayı ne zaman acaba ?
bende tüylerimi alıcaktım ki bu konuya denk geldim. Bi kaç sorum olucak. Anladığım kadarıyla amacımız ayı dolunayda yakalayıp küçülürkenki 14 ünlük devrede kıl köklerinin beslenmesini engellemek, mesela dolunayı kaçırdık diyelim, ay bir toprak burcuna girene kadar beklemek mi daha mantıklı yoksa vakit kaybetmeden yakaladığmız yerden(tabi ay küçülen fazda ise) bi an önce ağdamızı yapmak mı? Beklersek 14 günlük süreyi kısaltmış olmuyor muyuz? Şu anda kararsız kaldım.
Aycangül, ayın evrelerini nerden öğreniyosun, hangi gün hangi burçta, bize de söylersen sen yokken de takip edebilirz:)
Bu arada verdiğin emek için de tebrik ediyorum.
Bende birşey paylaşayım, karınca yumurtası kremi kullanıyorum ve gerçekten zayıfladı kıl köklerim...
14:21 den önce yaptıysan sorun yok tatlım ..
sen kaçta yaptığını yaz ..hatta bunun etkisinide paylaş bir ay sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?