Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

canım mikatrına takılma..yetecek kadar tuzu suyla karıştır,losyon kıvamında..sur ağdadan sora.tutabildiğin kadar tut.

canımcım cevaplamış zaten :)

Son düzenleme:
kızalar ne yaptınız ara tarihleri değerlendirdiniz mi..
dün akşam hayatımın en acısız,en kısa süreli ve en kolay ağdasını yaptım :)

nayırrrr ben aralık tarihini kaçırdımmm
ocakta epilasyon tarihi ne zaman

Aycangül iyi ki açtın bu konuyu ben 2. kez dolunaya denk getirdim ve tüyler gerçekten en az 1 hafta daha geç çıktı ayrıca çıkanlarda incelmiş durumdalar, aslında tüy sayısı belki aynı ama görüntüsü daha iyi diye bilirim çünkü yüzümde uyguluyorum ben bu yöntemi dolayısıyla görüntüsü önemli benim için. Tekrar teşekkürler emeğine sağlık.

rica ederim canım.ben teşekkür ederim güvenip uyguladığın için..dahada iyi olcak zamanla.bak ben mayıstan beri yapıyorum.kasımdan sonra çok daha fazla sonuç elde ettim..
ve bu dönemde şunu farkettim.tüylerimi sorun etmiyorum artık.strese sokmuyor bu konu beni..sonuç aldıkça çok rahatladım sanırım..eskiden zaman geçmesin isterdim.ağdadan iki hafta önce stresi başlardı..şimdi bir an önce uygulama zamanı gelsede alsam'ın telaşı var :)

bende 26 sında aldırdım ne var ne yok ama kuaförüm sen 1 sene sonra sadece saçların için gelirsin ağda falan unutucan anlaşıldı dedi tam gaz dolunaya ve ara tarihlere devam

bende tüylerimi alıcaktım ki bu konuya denk geldim. Bi kaç sorum olucak. Anladığım kadarıyla amacımız ayı dolunayda yakalayıp küçülürkenki 14 ünlük devrede kıl köklerinin beslenmesini engellemek, mesela dolunayı kaçırdık diyelim, ay bir toprak burcuna girene kadar beklemek mi daha mantıklı yoksa vakit kaybetmeden yakaladığmız yerden(tabi ay küçülen fazda ise) bi an önce ağdamızı yapmak mı? Beklersek 14 günlük süreyi kısaltmış olmuyor muyuz? Şu anda kararsız kaldım.

Aycangül, ayın evrelerini nerden öğreniyosun, hangi gün hangi burçta, bize de söylersen sen yokken de takip edebilirz:)

Bu arada verdiğin emek için de tebrik ediyorum.

Bende birşey paylaşayım, karınca yumurtası kremi kullanıyorum ve gerçekten zayıfladı kıl köklerim...

canım teşekkürler..
aramıza hoşgeldin..
kesinlikle ayın toprak burcunda olduğu günleri beklemeliyiz.bu kayıp değil,kazanç olur..

hatta bende dolunaydan daha etkili olan ara tarihler oldu..
bir süredir "bazı özel dolunaylar dışında ara tarihleri mi kullansam" düşüncesi oluştu..
buradan takip edebilirsin ayrıca
1 Ocak 2011'de Ay insanları nasıl etkileyecek? - UZMANTV

bazı lazer seansları çok başarılı geçrken bazılarının hiç etkisi olmuyor. belkide bilmeden buna denk geldim ben etkililerde, ben de lazer günlerimi bu tarihlerde mi yaptırsam acaba:) ocak da bi denicem:) süpersiniz. :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…