Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

merhaba kızlar

ben de denemeyi düşünüyorum bu olayı ama tam anlamadım tarihleri..şimdi bu ay ve ocak ayı için hangi günlerde yapmamız gerekiyor?
burcumuzla filan da alakalı mı bu olay

bana biraz bilgi verirseniz sevinirim

birinci sayfadaki ilk mesajda tarihleri verdim.her ay başında güncelliyorum..aynen alıp uygulayabilirsin..
genel olarak dolunayda yapmaya çalışıyoruz.ama malum regl yada başka bir durumdan dolayı dolunayda yapamazsak hemen ardından gelen ara/alternatif tarihlerde yapıyoruz.hepsi bu..

21 aralık, saat 10:14 ten itibaren ay dolunay fazında olacak.yani epilasyon günümüz.

26-27 aralık ay küçülen fazda ve başak burcunda olacak.yani ara tarihler..

canım ilk sayfadaki aralık ayını copypaste yaptım..
hemen salı gününe kendimi hazırlayayım:79:..ara tarihler içinde hazırlayayım..:81:

aycangül..peki her ay, ara tarih oluyor mu?

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım..ilkinde ikinci seansın tarihini belirlerler sanırım..22-23 ocak çok iyi olur.tam dolunay değil ama hem küçülen fazda hemde başak burcunda olacak..
tabi istersen :)

canım 2. seans şubatta olaacak, 2 ayda 1 oluyor seans aralıkları... Ama şubaz randevumu da bu sisteme göre alacağım :)

aycancım epilasyondan önceki gün tüyleri kısaltmamızın herhangi bir sakıncası olur mu acaba ? kökten alım değil kısaltım . . .

merhaba,ben bir kac aydir deniyorum ve kismen mennum diyebilirim...tuylu biri oldugm icin maalesef cok zorluyordu...hep almama ragmen cok kisa zamanda cikan tuyler,dolunay tarihlerini uyguladigmdan beri gec ve zayif cikiyorlar..onemli olan sabir edip u tarihlerde mutlaka almak oluyor.ama yuz bolgesi ve kltuk alti bolgesi icin henuz bir sonuc alamadim...onlar ayni hizi ie cikmaya davam ediyor...ama aycangul arkadasimizin dedigi gibi tarihleri dikkate alarak uygularsak,zamanla oturacagi icin ,daha klay olur..en azindan yazi biraz rahat gecirmek cok buyuk bir luks olcak benim icin...herkese sevgiler..

yarın 10:30 da dolunay olması gerçekten kötü olmuş. insanlar işte yada okulda oluyor. ne yapalım akşam başlayacağız mecburen

bu dolunayı da kaçırmayayım diye erken uyandım. gece ödev yaptım. 4'te uyumuştum 10'da uyandım. epilasyonumu yapıp okula gideceğim. Umarım işe yarar. ben de faydasını görürüm

saat 10 da dolunay olduğu için hemen o saatte mi almak gerekiyor . madem ay ışığı bu olayda etkili gece dolunay ışığı çıktığında yapmak daha etkili olmaz mı?

kızlar dolunay anında yapmak zorunda değilsiniz normalde..hatta arkadaşın dediği gibi akşam yapmanız daha da iyi olacaktır..
benim saat vermemdeki amaç daha erken yapmamanız.çünkü erken yaparsanız dolunayda değil büyüyen fazda yapmış olursunuz.verdiğim saatten sonra yaparsanız etkisini görürsünüz.

size birde sonuç bildireyim :)

biliyorsunuz kasım dolunayı çok önemli demiştim..aslında tahmindi ama boş bir tahmin değil.toplambilgiden çıkardığım sonuç diyelim.
yani bende sizinle birlikte ilk kez denedim..

yalnız ben kasım başındaki ara tarihte aldığım için dolunaya kadar tamamı çıkmamıştı.
ama yine de yaptım. sonra 30 kasımdaki ara tarihe kadar (başak burcu) bir kısmı daha çıktı.30 kasımdada onları aldım.yinede çıkmaya çalışanlar vardı.onlar uzadı şimdi tabi..
sonuç olarak 1 ay oldu..ve son çıkanların dışında henüz hiçbirşey çıkmadı :))
bu benimşimdiye kadar hiç yaşamadığım birşey..
tahminim beni yanıltmadı..
eminim 21 kasımda lazer randevusu olanlar şimdi çok ama çok mutludur..muhtemelen bunu gittikleri merkeze bağlayacaklar :) oysa tamamen ayın torpili :))

bugün yapamadım ara tarihlere kaldım yine ama ciddi şekilde fayda görüyorum bacaklarım seyrek ve cılız çıkıyo sabır edersek rahat edicez ben çevremde herkese söylüyorum kuaförüm bile beni bekliyo tarihler için 1 sene sonunda baya değişiklik olacak bence

Bu ayda dolunayda yaptım epilasyonumu ..
Kaşlarımı da aldırdım ..
Sanırım benim 4. ayım oldu ..
Etkisi olduğunu farkedebiliyorum ama aman aman bir değişiklik de değil .
Bu ay karınca yağı da kullandım bakalım dolunayda çok etkisi olacak mı?
Hem de yağ günüydü ..

bende dun aldırmak zorunda kaldım
ama ben 21 kasımı kacırmamıstım
ve bugun gıdemıcektım
gunduzde ısteyım neyse bu ayda bole olsun

şimdi bitti benimde işimmm :) yarında kaşlarımı aldırcam, bugün gidemedim ama genede ay küçülen fazda olduğu için çıkışı uzayacaktır diye düşünüyorum..

inşallah herkes faydasını görür..

seninde hemen hemen kurtulmana çok sevindim aycangül, ve bilgilerini bizimlede paylaştığın için tekrar teşekkürler :) bende de seyrelme var, inşallah devamı gelir :)

deneyen herkes birşekilde fayda gördü sanırım..gelen mesajlar bu yönde..bende ilk kez bu kadar net bir sonuç aldım..
aylardır bu tarihlere uymamda güzel bir altyapı oluşturdu sanırım..bende bugün alamadım.ara tarihte artık.ve mart dolunayında regl olmamayı diliyorum şimdiden :)
martta başak burcuyla dolunay buluşması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…