Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Lazere 9 ağustosta gittim bayan 18 akım ile yaptı (bugüne kadarki bana yaptığı
en yüksek ayar) ve acıyı yok denecek kadar az hissettim inanamadım çok rahattım
geçen ay başka tarihte gitmiştim 17 ile yapmıştı ve canım çok acımıştı ama bu sefer düşünün derece daha yüksek olmasına rağmen acı hissi çok az....bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum......bunu uygulamakta biraz geç kaldım ama bundan sonra hep takip edicem.... teşekkürler Aycangül

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca araştırıp dolunayı, yeniayı ve muharrem ayının son günlerini takvimime yazayım dedim ve önemli bir noktayı farkettim.

Bu konuya daha önce değinildi mi bilmiyorum ama , Hani muharrem ayının son günlerinde ağda yapılıyor ya daha çok. Dolunayda mı yoksa yeniayda mı tüylerin geç çıkacağını deniyorlar. Bence yeniay daha uygun. Yani ay hiç görünürde yokken yapılan ağda bence daha az acı verir ve uzun süre çıkmamasına sebep olur bu yıl için. Her yeni ay tarihi muharrem ayının son birkaç gününde hiç değişmiyor. 2013'te ne olur bilmem ama ben bunu deniycem

Ay dönemlerinin hicri takvimde aynı günlere denk gelmesi güneşin konumunun miladi takvimde aynı günlere denk gelmesi kadar doğal. Çünkü hicri takvim ay esas alınarak hazırlanan bir takvim.

yazılanları okudum ve çok şaşırdım sayfa sayısı çok olunca ara ara okumaya çalıştım. anladığım kadarıyla dolunay günleri ile ağda yapınca hem azalma oluyor hem de tüyler geç çıkıyor ? maalesef dün ağda yaptım artık nasip gelecek aya yalnız dolunay günlerini nasıl öğreniyoruz buradan haber veriliyor mu yoksa bulması kolay bir şey mi ?

Ay dönemlerinin hicri takvimde aynı günlere denk gelmesi güneşin konumunun miladi takvimde aynı günlere denk gelmesi kadar doğal. Çünkü hicri takvim ay esas alınarak hazırlanan bir takvim.

canım mesajımı tam okusaydın takıldığım noktanın orası olmadığını zaten anlardın . Hicri takvimde son günlere denk gelenin dolunay değil de yeniay olduğunu söyledim bende zaten. Son günlerde olduğunu söylememin sebebini bu konunun ilk sayfalarına bakarsan anlarsın, coğrafya dersi vermene gerek yok yani :)

9 agustosta kollarıma agda yaptırdım ama bugun bazı kıllar görunmeye basladı şaşırdım ya neden böle olduki

ya cıkmayanlar vardı onlar cıktı imkansız cunku en son hazıranda lamıstım kolarımı
yada kız kırdı dıpten alamadı

Beni yanlış anladın. Ben dikkatsizliğine geldi diye düşünmüştüm. Senin düşüncen bu konuyla tamamen zıt oluyor. Konu sahibi dolunayda ya da küçülen ay fazında yapılırsa işe yarar diyor anladığım kadarıyla. Ama yeni ayla beraber ay büyümeye başlar. Kısacası konu sahibinin verdiği tarihlerin tam tersi oluyor. Bu yüzden dikkatimi çekmişti yorumun ancak senin "Her yeni ay muharrem ayının son birkaç gününde hiç değişmiyor." deyişin hicri takvimin ay yılı esaslı olduğunun dikkatinden kaçtığını düşündürtmüştü. O yüzden hatırlatmak istedim. Yani herhangi art niyet ya da açık aramak gibi bir şey söz konusu değildi yorumumda.

peki o zaman birbirimizi yanlıs anladık :) ben dolunayı değil de yeniayı araştırdım hicri takvimin son gününde olduğu için dolunaydan daha etkili olabilir gibime geldi çünkü dolunayda vücut çok hassas oluyor bir şekilde etkilenip yani konu bundan ibaretti.

rica ederim canım,şifa olsun :)

dolunay günleri demiyelim de dolunaydan sonraki günler diyelim:) bu şekilde daha doğru olacak:)

Ay takvimini takip edip günlerini ona göre ayarlayan bayanlar var. Örnegin hangi gün temizlik yapilsin, vucud ,sac bakimi yapilsin vs vs. Internette birkac sayfada yaziliyor. Uygun olmayan tarihlerde yazilmis. Agustos ayinda epilasyon icin uygun olmayan tarihler 18-20 Agustos arasi. Eger dogruysa 15-16 Agustos son epilasyon icin uygun tarih. Eylülde tekrar basliyor. Bir kac sayfayada ayni tarihler verilmis umarim dogrudur.

takvime nasil bakiliyo yaa:26::26: bi yerde yazmiyormu bakabilecegimiz:126:

15 16 ağustos oluyorsa yarin yapayim ise yararmi olurmu .....

Dolunayın olduğu zamanı soruyorsan 31 ağustosta var. Yeniay da 17 ağustosta :) Ay görünümü küçülme evresinde şu anda.

Dolunay'da mi yapmak gerekiyor yoksa Yeniayda mi?
Ben de denemek istiyorum bunu. Cunku bazi zamanlarda killarim daha sakin cikiyo. Bazen de daha hizli ve batikli batikli cikiyo. Bununla ilgisi olabilecegini dusunuyorum.

hmmm peki ben hangi tarihe gore kil almaliyim acaba biliyormusunuz

Bence yeniayın olduğu güne yani 17sine bırakmamalısın saat 7ye doğru gerçekleşecek bir evre, kendini yormaktan kaçınman gereken bir günde ağda vb uğraştırıcı şeyler yapmak doğru değil gibi. bugün 16sında alman daha iyi ben öyle deneyeceğim bakalım. yeni ay fazı geçtikten sonra değil de dolunaya yani 31 ağustosa kadar bekle derim ben. Ay küçülme halindeyken dolunay ve sonrası yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…