Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

bu ayin sonuna kadar ki dönemde yani 18 den itibaren almak uygun degilmis. baktigim sayfada da konu sahibinin verdigi tarih en uygun vakit. fakat herkesin o gün epilasyon yapma sansi düsük. bende diger günleri yazdim okudugum sayfada öyle yaziyordu. umarim ise yarar. Gecende arkadasimizin verdigi tarihte aldim. Bu topigi okumadan o tarihte rastgeldi. Sunu söyleyebilirim tüylerimde cok fazla bir sekilde seyrelme ve incelme var.

Son düzenleme:
.......................................................................................

Son düzenleme:
Konuya ilk defa bakıyorum ben dün aldım şimdi hangi tarihte almak gerkiyodu 15 mi 15se çok şanslıymışım tarihi bilmeden aldım :)) bir sonraki ay ne zaman almak gerekiyor tam anlamadımda...

Merhaba kizlar topiginizi yeni gordum konu cok ilginc bende bunu uygulamak istiyorum ama meseleyi pek anlamadim topigi bastan sona okumak cok zor ama baktigim sayfalardn pek birsey anlamadim yardimci olursaniz cok sevinirim. Pcolu bir bayan oldugum icin kil tuy sorunum cok fazla yardimci olursaniz cooook seviniriimm

Konuyu yeni takip etmeye başlayanların dikkatine!

Hangi gün epilasyon,ağda,lazer vs yapılması gerektiğini SADECE VE SADECE Aycangül verir.Bazı yeni arkadaşların da konuyla ilgilendiğini ve internetteki siteler ve kendi birikimleri sonucunda şu gün bu gün gibi tarihler yazdıklarını okudum.Eski kullanıcılar olarak biz artık blog sayfasından takip ediyoruz Aycangül'ü.Ama yeni arkadaşlar son birkaç sayfayı okuyup tarih buymus şuymuş yanılgısına düşmesin lütfen.

yeni başlayan arkadaşlar.
Aycangül her ay ilk sayfada tarihleri yeniliyor zaten. oradan takip edebilirsiniz.tahminlerinize göre
tarih verip kimseyi yanlış yönlendirmeyin.

Siddetle lazer epilasyon tavsiye ediyorum siddetle!!!!

tek senans dan sonra yüzde 60% döküldü, bir kac seansta tamamen biter, agda, makine, eldiven,jilet hic birisi kesin cözüm degil

tamamen kurtulmanin yolu lazer, imkani olanlar düsünsün bence

arkadaşlar hakikaten konu nereye gitmiş böyle!
zamanım yok tamamını okuyamıyorum şu an ama birkaç gün bakamadım 15-16 eylül diye tarih verilmiş ???
bu tarihlerde alıp sonra şikayetlerinizi sakın buraya yazmayın!!!

BENİM açtığım bu konuya uyarak epilasyon yapmak istiyorsanız BENİM tarih vermemi beklemelisiniz!
daha da detaylı bilgi almak istersenin profilime girip "wep sitesi" ne tıklar, tüm yazılarımı okursunuz!

eğer bu tarihler başka bir yöntem dahilinde ise konu açılsın bununla ilgili.
KONU İÇİNDE KONU OLMAZ!

yeni tarihler eylül başında eklenecektir TARAFIMDAN!

uyaran arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, gördüğünüzde sizlerde uyarın ki konuyu kapatmak zorunda kalmayayım!

canım ben bloguna yazamıyorum oylamayı yapalı baya olmuştu (anket) ama yanlış okumuşum.ilgileniyorum diye okudum. şimdi fark ettim.

cnm hangi lazer e gittin birde... tüy yoğunluğun nasıl

benm seyrek ve ince buyüzden midir nedir bilmem aralıktan beridir gidiyorum birşey olmadı hala

yha bloğun linki ilk msj da nasıl olsa var diye almadım oradan bakmak istedikçe bakıyordum ama 1-2 haftadır yok bulamıyorum
link paylaşır mısnız :26:

cnm hangi lazer e gittin birde... tüy yoğunluğun nasıl

benm seyrek ve ince buyüzden midir nedir bilmem aralıktan beridir gidiyorum birşey olmadı hala

Bu başlık ayın hareketlerine göre epilasyon yaparak tüylerden kurtulmakla ilgili! Bahsettiğiniz şeyleri ilgili başlıklarda konuşun lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…