Sitede blog linki şeklinde paylaşım yapmak yasak,bunu daha önce de belirttik.
Bloğa yönlendirme yapılırsa bu konunun (ve bilindiği üzere sabit konu olmuş bir konu bu) hiçbir anlamı kalmaz,site sadece bir araç olur.
Konu sahibesinin talebini adminlere ilettim,eğer onay verilirse blog linki konu başına eklenebilir,fakat eğer kabul edilmez ve konuda paylaşım yapılmazsa,
Konu sadece blog linki öğrenme aracına dönerse sabitten indirilir,bir anlamı kalmıyor bu şekilde çünkü.
olay ne canım ya tam olarak ? o günlerde alınınca azalmamı oluyor tüylerde ? ve o günler hangileri ? :44:bir arkadas profile bak demis,
aycangülün profiline tiklayinca visit homepage tiklayinca direk gidiyor..
ama benced tek orada verilcekse burada konunun olmasi sacma olur..
hem orada olsun hem burada sonucta ikisi farkli yerler
bir arkadas profile bak demis,
aycangülün profiline tiklayinca visit homepage tiklayinca direk gidiyor..
ama benced tek orada verilcekse burada konunun olmasi sacma olur..
hem orada olsun hem burada sonucta ikisi farkli yerler
olay ne canım ya tam olarak ? o günlerde alınınca azalmamı oluyor tüylerde ? ve o günler hangileri ? :44:
Sitede blog linki şeklinde paylaşım yapmak yasak,bunu daha önce de belirttik.
Bloğa yönlendirme yapılırsa bu konunun (ve bilindiği üzere sabit konu olmuş bir konu bu) hiçbir anlamı kalmaz,site sadece bir araç olur.
Konu sahibesinin talebini adminlere ilettim,eğer onay verilirse blog linki konu başına eklenebilir,fakat eğer kabul edilmez ve konuda paylaşım yapılmazsa,
Konu sadece blog linki öğrenme aracına dönerse sabitten indirilir,bir anlamı kalmıyor bu şekilde çünkü.
Cok dogru anladin canim en uygun tarih aycangulun dedigi tarih diger gunlerde alinabilir dedi ama etkisi fokuzundadaha iyi oluyomus. Ben yarin yapicam mecburen yoksa adet olycam bu sefer hic yararlanamam. Hadi kolay gele :)Allah razı olsun Aycangül ama bişey sorucam o sitede 8 Ağustos saat 10:27den başladığı yazıyor ama burda sadece 9'unu demişsin o halde o gün daha uygun yanlış anlamadıysam....ben yarın lazere gidecektim ama 9'u daha uygunsa o güne aldırayım o zaman
Cok dogru anladin canim en uygun tarih aycangulun dedigi tarih diger gunlerde alinabilir dedi ama etkisi fokuzundadaha iyi oluyomus. Ben yarin yapicam mecburen yoksa adet olycam bu sefer hic yararlanamam. Hadi kolay gele :)
arkadaşlar bu ay tek seçeneğimiz var epilasyon için ama önümüzdeki ay yine 2 seçeneğimiz olacak.
9 Ağustos Perşembe günü tüm gün epilasyon için uygundur!
sorularınızı arkadaşlarım ve ben yanıtlamaya çalışıyoruz ama malum yaz ayları, ramazan... eskisi gibi pc de zaman geçiremiyorum. çok az zaman ayırabiliyorum, onda da hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum.
daha az uğramamın temel nedeni blog değil yani.. siz yazın tadını çıkarırken ya da dinlenirken ben alev alev pc klavyesinde sürekli burada mı olayım yani :) gönlünüz razı mı ey insafsızlar :)
peki 2. alternatif tarih yok mu bu ay?..ne bileyim bayrama yakın gibi..
kızlarrr çok kötüyümm
günlerdr bu tarihi bekliyordm ama ayın 8 i diye 7sinde lazere gittim yaaa offff günleri karıştırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?