Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ilgilendiginiz için teşekürler .

arkadaşların tarih konusunda madur olmamaları için yönlendirdim . edres kopyalamanın yasak oldugunu biliyorum ..blog konusunu ise atlamış olabilirim.bilgim yoktu ..
bu durumun konu sahibiyle aycanla alakası yoktur .tüm sorumluluk şahsımındır
bu linki aylardır takip ediyorum.allah razı olsun aycandan çokda fayda gördüm .ama insanlar tarihe ulaşamayınca üzüldüm .yardım etmek istedim . bu linkin amacıda bu zaten deyilmi..?

bu link bir şekilde aktif olmalıki insanlara faydası olsun ....

Son düzenleme:
bir arkadas profile bak demis,

aycangülün profiline tiklayinca visit homepage tiklayinca direk gidiyor..

ama benced tek orada verilcekse burada konunun olmasi sacma olur..

hem orada olsun hem burada sonucta ikisi farkli yerler

olay ne canım ya tam olarak ? o günlerde alınınca azalmamı oluyor tüylerde ? ve o günler hangileri ? :44:

Zaten hem orada hem burada devam edecek tarihleri vermeye de sanırım ilk olarak blog öncelikte olacak.

olay ne canım ya tam olarak ? o günlerde alınınca azalmamı oluyor tüylerde ? ve o günler hangileri ? :44:

aycangülün verdiği tarihlerde tüylerimiz alıyoruz,azalma oluyor ve hatta bazı arkadaşlarda hiç çıkmadığı bile oluyor canım:) Tarihleri her ay ilk sayfada güncelliyor aycangül.Oradan takip edebirsin.

arkadaşlar bu ay tek seçeneğimiz var epilasyon için ama önümüzdeki ay yine 2 seçeneğimiz olacak.

9 Ağustos Perşembe günü tüm gün epilasyon için uygundur!

sorularınızı arkadaşlarım ve ben yanıtlamaya çalışıyoruz ama malum yaz ayları, ramazan... eskisi gibi pc de zaman geçiremiyorum. çok az zaman ayırabiliyorum, onda da hangi işimi yapacağımı şaşırıyorum.

daha az uğramamın temel nedeni blog değil yani.. siz yazın tadını çıkarırken ya da dinlenirken ben alev alev pc klavyesinde sürekli burada mı olayım yani :) gönlünüz razı mı ey insafsızlar :)

Son düzenleme:
Herşey için teşekkürler aycangül. bu ay ilk kez deniycem ama inancım tam.bir şey sormak istiyorum.
pc yada internete ulaşamadığımız zamanlarda yani seni bulamama ihtimalinde doğru zamanı kendimiz bulabilmemiz için
bir yol var mı?

teşekkür ederim ilettiğiniz için.yalnız ben, sizden cevap gelmeyince blogta ki linki kaldırdım. olumlu cevap gelirse tekrar ekletirim.

bunun dışında konu devam ediyor zaten, ilgilenemez hale gelirsem de kapatılması için talepte bulunurum.

bir ricam daha olacak sizden: ilk mesajdaki haritayı uzun süredir kullanmıyoruz, yetkim olmadığından kaldıramıyorum. gereksiz soru işaretleri yaratmaması açısından kaldırırsanız sevinirim:)

Allah razı olsun Aycangül ama bişey sorucam o sitede 8 Ağustos saat 10:27’den başladığı yazıyor ama burda sadece 9'unu demişsin o halde o gün daha uygun yanlış anlamadıysam....ben yarın lazere gidecektim ama 9'u daha uygunsa o güne aldırayım o zaman

Cok dogru anladin canim en uygun tarih aycangulun dedigi tarih diger gunlerde alinabilir dedi ama etkisi fokuzundadaha iyi oluyomus. Ben yarin yapicam mecburen yoksa adet olycam bu sefer hic yararlanamam. Hadi kolay gele :)

Cok dogru anladin canim en uygun tarih aycangulun dedigi tarih diger gunlerde alinabilir dedi ama etkisi fokuzundadaha iyi oluyomus. Ben yarin yapicam mecburen yoksa adet olycam bu sefer hic yararlanamam. Hadi kolay gele :)

tamam canım sağolasın benimde adetime 2 hafta var perşembe yaptırırım artık....sanada kolay gelsin:)

peki 2. alternatif tarih yok mu bu ay?..ne bileyim bayrama yakın gibi..

Herşey için teşekkürler aycangül. bu ay ilk kez deniycem ama inancım tam.bir şey sormak istiyorum.
pc yada internete ulaşamadığımız zamanlarda yani seni bulamama ihtimalinde doğru zamanı kendimiz bulabilmemiz için
bir yol var mı?

kızlarrr çok kötüyümm
günlerdr bu tarihi bekliyordm ama ayın 8 i diye 7sinde lazere gittim yaaa offff günleri karıştırmışım

kızlarrr çok kötüyümm
günlerdr bu tarihi bekliyordm ama ayın 8 i diye 7sinde lazere gittim yaaa offff günleri karıştırmışım

Korkma canim, ters tepki yapcagini zannetmiyorum. Anladigim kadariyla ay kuculmeye basladiltan sonra yapmaliyiz epilayonu. Dolunayda gecen hafta olmustu. Lakin ayi 8 de yapmis olsan belki cok daha iyi etki yapardi.. Sifa olsun diyelim

Allah'ımmmm arkadaşlar madem konunun sonundan öğreniyoruz artık, haber versenize ilk sayfaya 2 haftadır bakıp bakıp duruyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…