Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tarihleri göremedim ben, bi de blogu da bilmiyorum biri bana özel mesajla gönderebilir mi sevabına?

Bir arkadasimiz aycangul aciiklamis yasmis tarihler aciklandi da benim mi haberim yok acaba
Bir de aycangul ben adet oldum olicam eger adet olirsam ve agda yaparsam sonuc alabilirmiyim?

aciklandi yazanlar tarihleri yazabilir mi?

herkes blogu bilmiyor burandada kaldirilmis,biz ne yapacaz:44::44:

Blog ismi paylaşmak yasak malesef bir de aycangülden habersiz tarih verebilirmiyiz onuda bilmiyorum ama aycan gülün profilini bir ziyaret edin derim ben size ordan ulaşabilirsiniz

umarım bunu söylememde sakınca yoktur aycangülün profiline girip web sitesine baktığınız zaman ağustos ayının tarihlerini de görebilirsiniz

kızlar bence yazdıklarınıza dikkat edin, blog ismi falan, ceza almayın sonra, aycangül de sıkıntıya girmesin.

kızlar bence yazdıklarınıza dikkat edin, blog ismi falan, ceza almayın sonra, aycangül de sıkıntıya girmesin.

adres yapıştırmak yasak(kısa yol olarak ) ama yönlerdirmek niye yasak olsunki .?
aycanı sıkıntıya sokmak en son istedigim şeydir .

...ama arkadaşlar bilmiyor yardım istiyor , insanlara yardımımız olmıycaksa ne anlamı var ozaman yazmayalım hiçbirşey ... :26:
aycan bu linkleri niye açtı? sagolsun , bizlere faydası olsun diye .
uyarın içinde teşekkür ederim .

Son düzenleme:
Sitede blog linki şeklinde paylaşım yapmak yasak,bunu daha önce de belirttik.
Bloğa yönlendirme yapılırsa bu konunun (ve bilindiği üzere sabit konu olmuş bir konu bu) hiçbir anlamı kalmaz,site sadece bir araç olur.
Konu sahibesinin talebini adminlere ilettim,eğer onay verilirse blog linki konu başına eklenebilir,fakat eğer kabul edilmez ve konuda paylaşım yapılmazsa,
Konu sadece blog linki öğrenme aracına dönerse sabitten indirilir,bir anlamı kalmıyor bu şekilde çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…