ikinci kitaptan haberim yoktu..çok sevinirim,şimdiye kadar hiçbir tadaviye cevap vermedi malesef.belki bu işe yarar.
Hamamda zehirlenme: 1 kişi hayatını kaybetti
Duydunuz mu bu olanı
Allah rahmet eylesin kadıncağıza....
biri özet geçse olmaz mıı???
simdi biz her ay epilasyon yaperken sanki gunler 2 gun falan one geliyoduuu
ama simdi mesajda okudum agustos 10 gibi demissiniz
ama ben temmuz sonu gibi bir tarih verecegini tgahmin eiyordum
eger agustosa sarkarsa yandim ben....
simdi biz her ay epilasyon yaperken sanki gunler 2 gun falan one geliyoduuu
ama simdi mesajda okudum agustos 10 gibi demissiniz
ama ben temmuz sonu gibi bir tarih verecegini tgahmin eiyordum
eger agustosa sarkarsa yandim ben....
güzel bir sözle takipte olduğumuz hatırlatayım
"""""Bir bardak suda okyanus saklıdır çünkü kalbinde gözü olana.Ve dahi bir bardak suda fırtına koparır kalp gözü kapalı olan. Yine de bir bardak su bütün sularla aynı özellikte bir şeydir. Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi ay'ın cazibesinin etkisindedir? Bu yüzden mi içimiz gel git halindedir?"
temmuz ayına mecburen uyamadım ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum
ben de bloguna katılmak istiyorum ama tweet yahoo google hesabım yok. tarihleri buradan vermeye devam edecek misin yoksa artık sadece blog mu?
aycangül merhaba.temmuz ayındaki tarihler seyrek çıkmasında etkili oldu fakat nedense çok çabuk uzadılar(sıcak havayı görünce semirdiler herhalde).her iki tarihide kullandım ama yine de alınma zamanları geldi.
tez vakitte ağustosu bekliyorum.
burdan versem bile son günü beklerim ve alıntı yapılmasına fırsat vermeden kaldırırım. blogumda daha önce yayınlayacağım tabi ki.
Belki görmüşsündür bu konuyu ama ben yine de yazayım.
Bu konuyu okursan hatta diğer arkadaşlarda yapabilirler bu hareketleri.
Enerji verdiğini ve 5-6 saatlik uykunun yeterli olduğunu yazmışlar. Aycangül sana da tavsiye ederim.
Çok enerji harcıyorsun. Ben de başladım şu an için erken birşey söyleyebilmem için ama bazı kişiler daha çabuk yararını görmüşler.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Aycangül merhaba, şimdilik bulduklarımı mesaj atıyordum ki mesaj sayım 99'muş. Şimdi 100 oldu. :)
Ama mesaj yollayamıyorum çünkü mesaj kutun doluymuş.
şu an vaktim olmadığı için sayfayı inceleyemiyorum, ama inceliycem inşallah. ilgilendiğin için çok çok çok teşekkür ediyorum, bu arada hamileyim, umarım beni zorlayacak egzersizler değillerdir. çünkü bu yaz mesela plates yapmaya başladım ki hamile olduğumu öğrendim, bırakmak zorunda kaldım, ne bileyim ters bi hareket falan yaparım mazallah. ama ilgin için tekrar teşekkür ediyorum.
Ne güzel hayırlı olsun. Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin. Doktoruna sor hareketleri ama hamileyken yapma bence. Kolay görünsede zor hareketler. Şimdilik vaktin olduğunda konuyu okuyabilirsin. Doğumdan sonra yapmaya başlarsın. Çünkü az zaman alan hareketler ve belirli hareketler. Yararları zaten çok iyi. Kişiye göre değişebiliyor. Ama bazı yararları çoğunlukla aynı. Soğuk algınlığından koruması, enerji vermesi, vs... Ek olarak pilateste yaparsın. Bu arada kusura bakma aycangül bu konuyla meşgul ettim burayı.
Bende lazer seanslarımı yaptırdığım ilk tarihlerimi buldum. Bakacağım dolunaya denk gelmişmi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?