Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ikinci kitaptan haberim yoktu..çok sevinirim,şimdiye kadar hiçbir tadaviye cevap vermedi malesef.belki bu işe yarar.

simdi biz her ay epilasyon yaperken sanki gunler 2 gun falan one geliyoduuu
ama simdi mesajda okudum agustos 10 gibi demissiniz
ama ben temmuz sonu gibi bir tarih verecegini tgahmin eiyordum
eger agustosa sarkarsa yandim ben....

aycangül merhaba.temmuz ayındaki tarihler seyrek çıkmasında etkili oldu fakat nedense çok çabuk uzadılar(sıcak havayı görünce semirdiler herhalde).her iki tarihide kullandım ama yine de alınma zamanları geldi.
tez vakitte ağustosu bekliyorum.

ben de bloguna katılmak istiyorum ama tweet yahoo google hesabım yok. tarihleri buradan vermeye devam edecek misin yoksa artık sadece blog mu?

güzel bir sözle takipte olduğumuz hatırlatayım
"""""Bir bardak suda okyanus saklıdır çünkü kalbinde gözü olana.Ve dahi bir bardak suda fırtına koparır kalp gözü kapalı olan. Yine de bir bardak su bütün sularla aynı özellikte bir şeydir. Ve dörtte üçü su olduğundan mı vücudumuz okyanuslar gibi ay'ın cazibesinin etkisindedir? Bu yüzden mi içimiz gel git halindedir?"

temmuz ayına mecburen uyamadım ağustosu sabırsızlıkla bekliyorum

aycangul yazdiklarimi gordunmu benim kafam karisti...:26:

temmuz ayının ilk alternatifi tam dolunaya gelmişti.birkaç gün kayma olduğu için bu kez dolunaydan önceye, yani büyüyen faza denk geldi.
bu durumda ne oldu? alternatiflerden biri sinsice kaçıp gitti:)
bize de kaldı tek seçenek!
eylülde yine 2 seceneğimiz olur..

konuyu çok güzel özetlemiş bu cümleler:)

az kaldı, sabret, sabredelim:)

ben de bloguna katılmak istiyorum ama tweet yahoo google hesabım yok. tarihleri buradan vermeye devam edecek misin yoksa artık sadece blog mu?

burdan versem bile son günü beklerim ve alıntı yapılmasına fırsat vermeden kaldırırım. blogumda daha önce yayınlayacağım tabi ki.

bu sıcakta neredeyse biz bile uzayacağız:) sıkça girilen duş da kendimi bol bol sulanan bitki gibi hissettiriyor:)
onlarda aynı sebepten uzuyordur belkide, affedelim gitsin

burdan versem bile son günü beklerim ve alıntı yapılmasına fırsat vermeden kaldırırım. blogumda daha önce yayınlayacağım tabi ki.

canım ben blogu sık kullanılanlara aldım oradan da bakıyorum sadece üye olmamam sorun olur mu diye? Yoksa sen nereden istiyorsan oradan yaz tarihleri nasıl rahat edersen :)

Aycangül merhaba, şimdilik bulduklarımı mesaj atıyordum ki mesaj sayım 99'muş. Şimdi 100 oldu. :)
Ama mesaj yollayamıyorum çünkü mesaj kutun doluymuş.

Son düzenleme:

şu an vaktim olmadığı için sayfayı inceleyemiyorum, ama inceliycem inşallah. ilgilendiğin için çok çok çok teşekkür ediyorum, bu arada hamileyim, umarım beni zorlayacak egzersizler değillerdir. çünkü bu yaz mesela plates yapmaya başladım ki hamile olduğumu öğrendim, bırakmak zorunda kaldım, ne bileyim ters bi hareket falan yaparım mazallah. ama ilgin için tekrar teşekkür ediyorum.

Yaa kızlar hani kışın burda bi panik tüy partileri muhabbeti yapıyoduk,zaman geldi,ha aldık ha alıcaz,herkes ortadan kaybolup rahatlamış geliyodu sonra:)blogdan da muhabbet ederiz ama bu kış burdan da ayrılmayın yaa,pek bi eğlenceli oluyoruz Sevgi pıtırcığı durumundayım şu an,blmediğim bi nedenden ötürü,çok içimden geldi bunları yazmak.Seviyorum gız hepinizi

Ne güzel hayırlı olsun. Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin. Doktoruna sor hareketleri ama hamileyken yapma bence. Kolay görünsede zor hareketler. Şimdilik vaktin olduğunda konuyu okuyabilirsin. Doğumdan sonra yapmaya başlarsın. Çünkü az zaman alan hareketler ve belirli hareketler. Yararları zaten çok iyi. Kişiye göre değişebiliyor. Ama bazı yararları çoğunlukla aynı. Soğuk algınlığından koruması, enerji vermesi, vs... Ek olarak pilateste yaparsın. Bu arada kusura bakma aycangül bu konuyla meşgul ettim burayı.
Bende lazer seanslarımı yaptırdığım ilk tarihlerimi buldum. Bakacağım dolunaya denk gelmişmi. :)

Son düzenleme:

konuyu meşgul ettim diyince ben de sana hak verdim ve özel msj atayım dedim, ama profiline girdiğimde özel msj gönder kısmı yok sende, neyse yine burdan yazıcam. ya soğuk algınlığından falan koruması mükemmel bir şey, ben kışın sürekli hastayımdır, hatta bu sene doktoruma danışıp aşı olmayı düşünüyorum. neyse bu yöntem güzel bir şeye benziyor, denemekte fayda var, tabi ki doğumdan sonra artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…