Aycanguluum bende sessizce takipteyim. Turkiyede tatildenoldugum icin internete sadece telefondan giriliyor. Burdanda yazmak cok zor oluyorr..
benimde en merak ettiğim şey acaba lazere gidilse olur mu
kii tarihler geldiğinde lazere gidicem o gün.
diğer bölgelerimi de sir ağdacıya.
sen gitmişsin, sonucu banada/bize bildirirsen sevinirim
aycangüüüllll, bloğun hayırlı uğurlu olsun inşaaalll... zaten hep bu kız niye bir blog açmıyoda burada debelenip duruyo diye düşünüyodum ve arkadaşlarla bile bunun muhabbetini yapmıştık.. çook iyi olmuş canım çook.. bu güzel marifetinin azcık hayrını görmenin, kaymağını yemenin vakti gelmişti de geçmişti çooktaan..
tabisi deee en güzeli artık tarihleri bloğundan yayınlaman.. ya dediğim gibi takipçi sayını arttır ve bu işten sende bir hayır görmeye başla artık lütfeeenn.. yeter bu kadar amme hizmetiii... demi amaa..
haydi hayırlı uğurlu olaaa...
diğer zamanlarda gitmekten çok daha akıllıca değil mi :)
benimde en merak ettiğim şey acaba lazere gidilse olur mu
kii tarihler geldiğinde lazere gidicem o gün.
diğer bölgelerimi de sir ağdacıya.
sen gitmişsin, sonucu banada/bize bildirirsen sevinirim
bir süredir konuyu okuduğunun farkındayım, çok teşekkür ederim:)
regl göneminde alma. böyle birşey olursa diğer aya kadar tüylerinin uzaması açısından reglin biter bitmez al.tarihi kaçırmış olsanda regl döneminde almanın kötü etkilerini yaşamamış olursun.
bitkilerin budandıkça solduğunu bilmiyorum.. tazelenmesi ve daha kaliteli ürün vermesi için budandıklarını öğrettiler bize:)
ama kaşın orta bölümünün kesilmesi taraftarı değilim. ihtiyaç varsa sadece başlangıç noktaları kesilebilir.
Ben ilk kez 22 gün önce uygun tarih ve saati denk getirmeye çalışarak lazere gittim.
Bilmiyorum bana mı öyle geldi ama tüyler hem daha geç çıktı hem de dökülme oranında bariz bir artış gördüm.
Lazere gittiğim seanslar da az değil çok oldu gidiyorum ama ilk kez bu kadar net sonuç aldığımı fark ettim.
Tamam çok fazla tüy yoktu gerçi ama yine de rahatsız ediciydi ama şimdi geç sonuç aldığım yerlerde
gerçekten de azalma gördüm
Aycangül tatlım çok teşekkürler bu tarihler kesinlikle işe yarayacak gibi
Uygulamalara tam gaz devam
aycangül ben çok uyuyan biriyim, elimde değil yani, otururken bile sızıyorum, kan değerlerim düşünce böyle olurum genelde, geçen hafta ölçtürdüm, kan değerlerim normal. etkili uyku saatleri var mıhani yani şöyle 6 saat uyusam da bana yetse günboyu her şeyi sana sorarmışız yani, etkili uyku, etkili yemek, etkili gezmek saatleri falan filan...
neyse asıl konuya geleyim, 1.alternatifte kollarımı almaya vakit yetmemişti, ama diğer bölgeleri alabilmiştim çok şükür, o zaman kırılanlar şimdi uzadı, onların üstünden geçicem, bir de kollarımı alıcam da, şöyle bi sorun var, bugünkü saatlerde düğünde olcam, yarınki saatlerde okulda olcam, diğer saat gece, gece yapmıyorum epilatör çok ses çıkardığı için, son saat dilimi de okula hazırlandığım vakte denk geliyor, ama bi yolunu bulucam inşallah, çünkü kollarım çok uzadı.
Aycangül merhaba, yöntemin çok güzel. buraya her zaman yazmasam da gizli takipcilerindenim. 6-7 aydır tarihler denk geldiği sürece uyguluyorum. blog da üye olmaya çalıştım ama twitterim yok, google hesabı aç diyo onuda yapamadım çünkü şirkette olduğum için açıkcası korktum bizde sadece normal outlok var başka mail adresi yok.
benim bir sorunum var. daha önceden ellerimin üstünde tüyler vardı bir iki defa ağda yaparken almıştım.(zamanını hatırlamıyorum ) şimdi ellerimin üzeri parmaklarımın üzeri orman gibi oldu beni rahatsız ediyor
bir de yaklaşık son bir aydır yoğun bir şekilde saçım dökülüyor. elimi saçıma sürmeye korkuyorum
yardım istiyorum lütfeeeen((
Aycangülümüz Ağustos ayı tarihlerini ne zaman vereceksin ona göre lazer için randevu alacağım.
ayrıca bacaklarım biraz uzadı (2 ay falan önce almıştım ağda ile alıyorum)
eğer tarih uzayacaksa en azından şimdi jiletle alayım diyorum. yardımcı olursan sevinirim.:)
Belki görmüşsündür bu konuyu ama ben yine de yazayım.
Bu konuyu okursan hatta diğer arkadaşlarda yapabilirler bu hareketleri.
Enerji verdiğini ve 5-6 saatlik uykunun yeterli olduğunu yazmışlar. Aycangül sana da tavsiye ederim.
Çok enerji harcıyorsun. Ben de başladım şu an için erken birşey söyleyebilmem için ama bazı kişiler daha çabuk yararını görmüşler.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
bskn merhaba, konuları okurken gördüğüm yazıyı paylaşmak istedim.
yuri arkadaşımızda lazere gitmiş ve bu tarihe uyunca daha iyi sonuç almış.
İnşallah bendede aynı sonucu verir.
kedi83 canım, senden bir ricam olacak.okurken gözüne çarpan " dikkat çekici" sonuç bildiren mesajların sayfa numaralarını not edermisin.bu olumlu sonuçları derlemeyi istiyorum ama fırsat bulamıyorum.bu şekilde önemli ölçüde zaman kazanmış olurum.
kedi83 inanamıyorum sana sayfa sayfa okuduğuna göre gerçekten baş koydun sen bu yola.
ben annemin göğüs ameliyatı için böyle tek tek sayfa sayfa yorumları okudğumu hatırlıyorum.
ben sadce aycangülün söylediği sayfalara göz attım :18:
çok teşekkür ederim beni unutmayıp yarıdmcı olduğun için, bende size bildirim yaparım umarım bu ay:)
canım çok teşekkür ederim, beni de düşünmüşsün:) bir dönem bende uyguladım bu egzersizleri.yine başlamak istedim ama sağ el bileğimde bir problem var birkaç aydır.hala basit işleri bile yapamıyorum.bu egzersizler özellikle son iki harekette ellerin rolü büyük.keşke yapabilsem,çok yararlı bir egzersiz.
Ben egzersizlerle ilgili 2. kitabı aldım. Isınma hareketlerin de bilek hareketleri var. Onları tarayıp mail atabilirim sana istersen bileklerin için o hareketleri yapabilirsin, sanada mantıklı gelirse.
ikinci kitaptan haberim yoktu..çok sevinirim,şimdiye kadar hiçbir tadaviye cevap vermedi malesef.belki bu işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?