Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

benimde en merak ettiğim şey acaba lazere gidilse olur mu
kii tarihler geldiğinde lazere gidicem o gün.
diğer bölgelerimi de sir ağdacıya.
sen gitmişsin, sonucu banada/bize bildirirsen sevinirim

diğer zamanlarda gitmekten çok daha akıllıca değil mi :)

çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur

haklısın,almadan vermek allaha mahsus

daha çok yeni tabi, zamanla getirisi de olur umarım..

arkamda sizler gibi güçlü bir kadın ordusu varken, eminim takipçi sayımda artacaktır. mesai yapın biraz, arkadaşlarınızı üye yapın

hadi bakalım bundan sonra 5 üye bir teşekkür yerine geçecek

benimde en merak ettiğim şey acaba lazere gidilse olur mu
kii tarihler geldiğinde lazere gidicem o gün.
diğer bölgelerimi de sir ağdacıya.
sen gitmişsin, sonucu banada/bize bildirirsen sevinirim

Tabii sonucu bildiririm. Ama benim lazerden sonra çıkması 2 ayı geçiyor. Belki bir umut kalanlar bu tarihte yaptığım için tamamen biter inşallah. Tabii açık renk olanlar hariç onları zaten lazer görmüyor.
Lazere aycangülün verdiği tarihlerde gitmen çok iyi olur. Zaten aycangül önceki sayfalarda da söyledi daha az seansla bitirebilirsin. Bizim gibi 9-10 seans gitmeden biter diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

İnşallah regl dönemime gelmez. Lazerde kalan açık renklileri almak istiyordum. Bitkilerin budanmasını da bir sitede gördüm yoksa hiçbir bilgim yok onun için senden bilgi almak istedim.
Kaşımın ortasında zaten görünen bir tüy yok ama nedense kuaför iple alıyor. Başlangıç noktalarını kesiyor makasla, zaten alt kısımlar azalınca makasla kestirmeme gerek yok aslında.
Çok teşekkür ederim. :)

Aycangül merhaba, yöntemin çok güzel. buraya her zaman yazmasam da gizli takipcilerindenim. 6-7 aydır tarihler denk geldiği sürece uyguluyorum. blog da üye olmaya çalıştım ama twitterim yok, google hesabı aç diyo onuda yapamadım çünkü şirkette olduğum için açıkcası korktum bizde sadece normal outlok var başka mail adresi yok.
benim bir sorunum var. daha önceden ellerimin üstünde tüyler vardı bir iki defa ağda yaparken almıştım.(zamanını hatırlamıyorum ) şimdi ellerimin üzeri parmaklarımın üzeri orman gibi oldu beni rahatsız ediyor
bir de yaklaşık son bir aydır yoğun bir şekilde saçım dökülüyor. elimi saçıma sürmeye korkuyorum
yardım istiyorum lütfeeeen((

Aycangülümüz Ağustos ayı tarihlerini ne zaman vereceksin ona göre lazer için randevu alacağım.
ayrıca bacaklarım biraz uzadı (2 ay falan önce almıştım ağda ile alıyorum)
eğer tarih uzayacaksa en azından şimdi jiletle alayım diyorum. yardımcı olursan sevinirim.:)

bskn merhaba, konuları okurken gördüğüm yazıyı paylaşmak istedim.
yuri arkadaşımızda lazere gitmiş ve bu tarihe uyunca daha iyi sonuç almış.
İnşallah bendede aynı sonucu verir.

Son düzenleme:

Belki görmüşsündür bu konuyu ama ben yine de yazayım.
Bu konuyu okursan hatta diğer arkadaşlarda yapabilirler bu hareketleri.
Enerji verdiğini ve 5-6 saatlik uykunun yeterli olduğunu yazmışlar. Aycangül sana da tavsiye ederim.
Çok enerji harcıyorsun. Ben de başladım şu an için erken birşey söyleyebilmem için ama bazı kişiler daha çabuk yararını görmüşler.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

teşekkür ederim:) aslında en güzeli kulanmasan bile bir twitter hesabı açmak.hatta onuda korumalı yaparsan seni takip eden ya da profilini gören de olmaz.en kolay yolu bu sanıyorum.
ellerini verdiğim günlerde alırsan normale dönecektir mutlaka.
ağustosta tek tarih olacak ve o da 7-10 ağustos arasında olur.henüz bakmadım.
saşların için uzmana görünmende fayda var.son bir aydır yoğun bir stres yaşamıyorsan, herhangi bir sağlık problemin olabilir. yine de çözemezsen blogtaki iletişim adresimden bana ulaşabilirsin.

canım çok teşekkür ederim, beni de düşünmüşsün:) bir dönem bende uyguladım bu egzersizleri.yine başlamak istedim ama sağ el bileğimde bir problem var birkaç aydır.hala basit işleri bile yapamıyorum.bu egzersizler özellikle son iki harekette ellerin rolü büyük.keşke yapabilsem,çok yararlı bir egzersiz.

bskn merhaba, konuları okurken gördüğüm yazıyı paylaşmak istedim.
yuri arkadaşımızda lazere gitmiş ve bu tarihe uyunca daha iyi sonuç almış.
İnşallah bendede aynı sonucu verir.

kedi83 inanamıyorum sana sayfa sayfa okuduğuna göre gerçekten baş koydun sen bu yola.
ben annemin göğüs ameliyatı için böyle tek tek sayfa sayfa yorumları okudğumu hatırlıyorum.
ben sadce aycangülün söylediği sayfalara göz attım :18:
çok teşekkür ederim beni unutmayıp yarıdmcı olduğun için, bende size bildirim yaparım umarım bu ay:)

kedi83 canım, senden bir ricam olacak.okurken gözüne çarpan " dikkat çekici" sonuç bildiren mesajların sayfa numaralarını not edermisin.bu olumlu sonuçları derlemeyi istiyorum ama fırsat bulamıyorum.bu şekilde önemli ölçüde zaman kazanmış olurum.

Tabii not ederim. Sayfa numaralarını ve isimleri not edip yazarım.:)

Evet kafaya taktım bitireceğim tüyleri. :)

Ben egzersizlerle ilgili 2. kitabı aldım. Isınma hareketlerin de bilek hareketleri var. Onları tarayıp mail atabilirim sana istersen bileklerin için o hareketleri yapabilirsin, sanada mantıklı gelirse.

Ben egzersizlerle ilgili 2. kitabı aldım. Isınma hareketlerin de bilek hareketleri var. Onları tarayıp mail atabilirim sana istersen bileklerin için o hareketleri yapabilirsin, sanada mantıklı gelirse.

ikinci kitaptan haberim yoktu..çok sevinirim,şimdiye kadar hiçbir tadaviye cevap vermedi malesef.belki bu işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…