zaten yarın akşam yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor.bunu kullanmazsan diğerini de kullanamayacaksın.bu mevsimde çok zor..bir arkadaşımız ağdadan 12 saat sonra regl olduğunu,buna rağmen sonuçun iyi olduğunu yazmıştı.etkili olacaksa reglin yakınlığı pek sorun olmuyor demek ki..sadece mucize beklemezsin,olur biter:)
c.tesi günü regl olcam büyük bi ihtimalle bugün ki alternatifi uygulasm olur mu acabaa yoksa 2. alternatifi mi bekleyim
Canim topic, konunun ingilizce anlami.. Topici takip et konuyu takip et demek..
Merhaba ben ilk kez bakıyorum konunuza..
Adetim yarına kadar bitecek..
Yani buna göre 12 - 13 Temmuzda mı almalıyım tüyleri mi ?
ben de pazar günü bekliyorum adetimi, ama bu akşam yapıcam epilasyonumu. seninkine de daha 3 gün var, ben yapmanı tavsiye ederim ama sorumluluk almam :) son karar senin. ben bu tarihleri kullandıktan sonra bazen birkaç saat sonrasında adet olmuşumdur, fakat buna rağmen faydasını görmüşümdür, en kötü ihtimalle duraklama evresi geçiririm ama gür ve sert çıkma gibi bi durum yaşamadım, diyorum yine de sen bilirsin.
Sırf bugün epilasyon yapacağım diye sir ağda seti aldım ve ilk defa sir yapacağım.
Tanaçan roll on ağda aldım set halinde. İçinde ısıtıcısı da var.
kızlar bi sorum olacak etkin sonuç almak için illa sir ağda ile mi yapmamız gerekiyor, epilasyon makinesiyle olmaz mı?? :44:
kızlar bi sorum olacak etkin sonuç almak için illa sir ağda ile mi yapmamız gerekiyor, epilasyon makinesiyle olmaz mı?? :44:
c.tesi günü regl olcam büyük bi ihtimalle bugün ki alternatifi uygulasm olur mu acabaa yoksa 2. alternatifi mi bekleyim
Merhaba ben ilk kez bakıyorum konunuza..
Adetim yarına kadar bitecek..
Yani buna göre 12 - 13 Temmuzda mı almalıyım tüyleri mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?