Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

koltuk alti, kol, bacak, bel ve bikini bölgesini aldim 2.alternatifte... insAllah azalir... bu galiba 3üncü alisim yani bu tarihlere göre, ve bacaklarimda, koltuk altimda ve belimde azalmalar var gibi... tesekkürler aycangül

benimde küçüklükten beridir rahatsız ediyor esmer olduğum için küçükken almadım ama duymuştum dolunayda diye ilk okuduğumda inanmadım ama 26 haziranda alırım.bacağımı 2 gün önce aldım adet oldum şimdi daha çabukmu çıkacak.tarihleri burdan takip edicem bakalım.bıkıyor insan al al öfff :)bitmiyor çabuk çıkıyor bide.sarışınların ne güzel az çıkıyor esmerler çok şanssız.

benimde küçüklükten beridir rahatsız ediyor esmer olduğum için küçükken almadım ama duymuştum dolunayda diye ilk okuduğumda inanmadım ama 26 haziranda alırım.bacağımı 2 gün önce aldım adet oldum şimdi daha çabukmu çıkacak.tarihleri burdan takip edicem bakalım.bıkıyor insan al al öfff :)bitmiyor çabuk çıkıyor bide.sarışınların ne güzel az çıkıyor esmerler çok şanssız.

1 saat mi ? Maşallah diyorum ben bır saatte anca bacak yapabiliyorum roll on ağdayla.

sabır etmenin ve Aycangül'ün verdiği tarihlere uymanın güzel bir ödülü. Yaklaşık 1 buçuk yıldır aksatmamaya dikkat ederek bu tarihlere göre epilasyon yapıyorum. oldukça azaldılar ve kökleri inceldi. ben yıllardır makine kullanıyorum o da benim için rahatlık.

Bunu okuduğum çok iyi oldu. Fakat yağını yapıp vaatlerde bulunmak ve 20 ml lik şişeyi 20 liraya satmak gerçekten anlaşılır gibi değil. Neredeyse alacaktım 6 seansta bitiriyor diye

bunu okuduğum çok iyi oldu. Fakat yağını yapıp vaatlerde bulunmak ve 20 ml lik şişeyi 20 liraya satmak gerçekten anlaşılır gibi değil. Neredeyse alacaktım 6 seansta bitiriyor diye
bende hamamotunu kullandım burda okuyunca allahtan bizde zehirlenmemişiz iğrenç kokuyor bir hafta çıkmadı kokusu evden 3 günde çıktı ve simsiyah ve semsert pislik oldu zararı oldu daha çok.

dün akşam komple yaptım epilasyonumu ama acıdan öldüm resmen ya
bi önceki ay hiç acımamıştı, kısa sürede hallolmuştu ama dün akşam saatlerce sürdü ve az kalsın bırakacaktım
demek her ay farklı etki yapıyo

banada öyle oluyor biliyomusun bi ay 1 saate heryerimi alıyorum başka bi ay 2-3 saat sürüyor, havalarda ısındı ya işkence gibi oldu iyice ağda eriyor kalıyor vallahi terlemekte cabası

banada öyle oluyor biliyomusun bi ay 1 saate heryerimi alıyorum başka bi ay 2-3 saat sürüyor, havalarda ısındı ya işkence gibi oldu iyice ağda eriyor kalıyor vallahi terlemekte cabası

çok sıcak bir şehirde yaşıyorum,bu defa 2 saati geçti,bir kısmını gece hazır ağda bantlarıyla aldı kalanını ertesi gün epilasyon aletiyle aldım,resmen işkenceydi,bir dahakine kuaföre gitmeye karar verdim.

hanımlar cuma günü verilen periyoda göre epilasyon yaptım bugün adet oldum,acaba faydası olur mu ?

sıcak havalarda tüy kökleri daha fazla acıyor

ah canımmm kıyamam sana yaa
Allah şifa versin... kendi koşturmamdan bakmıyorum hiçbiyere anca face işte
nişan oldu dün, artık daha çok ilgilenirim seninle..
aslında ayın 20sinden sonra tarihlerim de bitiyor ama :26:

aa ben bu mesajı şimdi gördüm
geçmiş olsun aycangül, şişliğin sebebi neymiş?

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
sıcak havalarda tüy kökleri daha fazla acıyor
Aynen katılıyorum ben de lazere gittim ve en çok acıyı bu ay çektim

aycanım geçmişler olsun ...
rabbım nazarlardan kem gözlerden sakınsın seni.

çok yararlı bir paylaşım olmuş. çok teşekkür ederim. araştırmaların bana çok mantıklı geldi. çünkü bi kaç yerde okumuştum ben de ayın çekim etkisinin saçın tırnakların uzamasında etkili olduğunu ve hatta gece tırnak kesmemek saç kesmemek, traş olmamak gibi hurafelerin temel sebebi ayın çekim etkisiyle çabuk uzatmasından olduğu yazıyordu. bana cok inandırıcı geldi açıkcası...

çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey değildir de hemen iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…