1 saat mi ? Maşallah diyorum ben bır saatte anca bacak yapabiliyorum roll on ağdayla.
canım gecen yaz hamam otundan birsürü kadın zehirlendi,hatta ölen oldu.haberlerine bakabilirsin netten.birde yağını yapmışlar bu haberlerin üzerine,anlamış değilim bu cesareti.
bende eskiden denemiştim ama artık asla! bildiğin tüy dökücü kremler gibi zaten.
bende hamamotunu kullandım burda okuyunca allahtan bizde zehirlenmemişiz iğrenç kokuyor bir hafta çıkmadı kokusu evden 3 günde çıktı ve simsiyah ve semsert pislik oldu zararı oldu daha çok.bunu okuduğum çok iyi oldu. Fakat yağını yapıp vaatlerde bulunmak ve 20 ml lik şişeyi 20 liraya satmak gerçekten anlaşılır gibi değil. Neredeyse alacaktım 6 seansta bitiriyor diye
dün akşam komple yaptım epilasyonumu ama acıdan öldüm resmen ya
bi önceki ay hiç acımamıştı, kısa sürede hallolmuştu ama dün akşam saatlerce sürdü ve az kalsın bırakacaktım
demek her ay farklı etki yapıyo
banada öyle oluyor biliyomusun bi ay 1 saate heryerimi alıyorum başka bi ay 2-3 saat sürüyor, havalarda ısındı ya işkence gibi oldu iyice ağda eriyor kalıyor vallahi terlemekte cabası
dün akşam komple yaptım epilasyonumu ama acıdan öldüm resmen ya
bi önceki ay hiç acımamıştı, kısa sürede hallolmuştu ama dün akşam saatlerce sürdü ve az kalsın bırakacaktım
demek her ay farklı etki yapıyo
el atmışken yazayım: yorumlarınızı okuyorum ama yazamıyorum. 4-5 haftadır sağ elim şiş.tedaviye cevap vermeyince doktor pc yi yasakladı.10 günlük fizik tedavim kaldı,umarım geçerde rahat rahat yazarım:) hatta hiç huyum değildir ama pc de oyun oynayasım var
bir deeee hepinize şifa olsun bu ayın tarihleri de
el atmışken yazayım: yorumlarınızı okuyorum ama yazamıyorum. 4-5 haftadır sağ elim şiş.tedaviye cevap vermeyince doktor pc yi yasakladı.10 günlük fizik tedavim kaldı,umarım geçerde rahat rahat yazarım:) hatta hiç huyum değildir ama pc de oyun oynayasım var
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinah canımmm kıyamam sana yaa
Allah şifa versin... kendi koşturmamdan bakmıyorum hiçbiyere anca face işte
nişan oldu dün, artık daha çok ilgilenirim seninle..
aslında ayın 20sinden sonra tarihlerim de bitiyor ama :26:
Aynen katılıyorum ben de lazere gittim ve en çok acıyı bu ay çektimsıcak havalarda tüy kökleri daha fazla acıyor
Aycangülüm geçmiş olsun yaa bi düzlüğe çıkamıyorsun cnm hep nazar değiyor sana ben eminimaa ben bu mesajı şimdi gördüm
geçmiş olsun aycangül, şişliğin sebebi neymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?