Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

tatlım ben yüzümü birkaç aydır aycangülün verdiği tarihlere göre ile alıyorum şimdiye kadar herhangi bir sertleşme gözlemlemedim... ama bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterebilir

günaydın kızlar,
aycangülün tarihlerine göre ben de ilk dün yaptım uygulamamı. kol kıllarımı bile aldım bi cesaretle umarım faydası olur. makine kullandım. makine de de aynı sonucu alıyormuyuz. yoksa boşuna mı bekledim tarihleri

kökünden aldığın sürece hangi yöntemi kullandığın önemli değil :)

bende bu akşam deneyeceğim ama regl tarihim de 5 gün sonra
almazsam da bu ayı kaçırmış oluyorum, muhtemelen etki etmeyecek ama denemekte fayda vardır değil mi? :/

Ben de bu akşam lazere gidicem sırf bu tarihte aldırayım diye 1 hafta-10 gün bekledim ilk kez bu tarihlere göre alıcam tüylerimi bakalım inş.iyi sonuç alırız.

kızlar ilk alternatif tarihi kaçırmışım zaten 2 tarih regl sonrasına geliyordu
yani yarın son gün benim regliminde son günü tam bitmedi ama ne yapayım akıl verin bana
alsammı yarın öğlene kadar böyleykende alınırmı bilmiyommm

ben ilk alternatifte yapmıştım. yarın benimde rgl son günü ama yapcam yarın .

bende aldım,annemde,hatta yakınlarıma saatlerini verdin onlarda buna göre alıcaklardı.
ben gerçekten çok müzdaribim şu kıllardan,biraz zaman geçsin lazere başlamam şart,her defasında saatler sürüyor epilasyonum ve çok güçlüler,artı bebeğim var ,gereken özeni göstremiyorum.

canım gecen yaz hamam otundan birsürü kadın zehirlendi,hatta ölen oldu.haberlerine bakabilirsin netten.birde yağını yapmışlar bu haberlerin üzerine,anlamış değilim bu cesareti.
bende eskiden denemiştim ama artık asla! bildiğin tüy dökücü kremler gibi zaten.

el atmışken yazayım: yorumlarınızı okuyorum ama yazamıyorum. 4-5 haftadır sağ elim şiş.tedaviye cevap vermeyince doktor pc yi yasakladı.10 günlük fizik tedavim kaldı,umarım geçerde rahat rahat yazarım:) hatta hiç huyum değildir ama pc de oyun oynayasım var

bir deeee hepinize şifa olsun bu ayın tarihleri de

Günlerdir tarih beklememe rağmen maalesef dün kuaföre gidemedim.Tarihi kaçırmamak için çok beceremesemde gece 02:00 gibi başladım alabileceğim kadar ağdayla aldım bacaklarımı biraz morarttım ama olsun işe yarayacağına inanıyorum.Kaş kaldı sadece ne yapıp edip zamanında kuaföre yetişmeliyim.Herkese tüysüz günler Aycangül e de emekleri için çok teşekkürler.

Çok büyük geçmiş olsun,Allah şifa versin erkenden , kendine dikkat et sen bize daha çok lazımsın :)

ben geçen ay reglim 9unda bitince 10unda aldım ayy tarihlerimiz öylemiydi :44: yani ertesi gün uyguladım işte 1. alternatifi ama maalesef o ay olumlu sonuç alamadım hemen çıkmaya başladı daha sert çıktı gibi oldu ama bu ay daha umutluyum ve 2.alternatiflerden sanki daha iyi sonuç alıoum çünkü ilk alternatif tarih reglim ile yakın olduğundan etkisi az yine de sen bilirsin temmuz başında ilk alternatifi bekle dicem ama epey var dimi yaz günü öyle durulmaz

geçmiş olsun aycangul...

aycangülcüm çok geçmiş olsun.
kızlar ben hiç kuaförde sir ağda yaptırmadım,kendim almaya çok zorlanıyorum ,2 saat rahat buluyor,gelecek periyodda kuaförde aldırmayı düşünüyorum,tavsiye edermisiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…