- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
duygucum zaten buradan yazarak söyleyin demiyorum.evde not alın istersem gönderin diyorum
ikinci alternatifi bekleyenler kimler bir göreyim arkadaşlar !!!
Ben not alıyorum, istediğin zaman verebilirim.arkadaşlar üst üste teşekkür mesajları gelmiş,ne güzel :) bende size teşekkür ederim,inanıp güvendiğiniz için,uyguladığınız için.
bana teşekkür etmenizin en güzel yollarından biri de ağdanızı yaptıktan sonra kaybolmayacak bir yere detaylı bir biçimde not almanızdır.hangi gün yaptınız,kaçta hangi bölgenizi aldınız..
bunlara çok ihtiyacım oluyor.ancak istediğimde genellikle " tahmin etmedim böyle olacağını ve not alamadım" şeklinde cevap alıyorum. hatırlayın diye tarihlerin altına da yazıyorum halbuki.
itiraf etmeliyim ki bu duruma çok içerliyorum,çünkü sizden istediğim çok küçük birşey.ben saatlerimi veriyorum (seve seve, asla da şikayetçi değilim) ama 30 saniyelik not alma işlemi çoğunuza zor geliyor.
yeri gelmişken titizlikle not alan arkadaşlarıma da ben minnettarlığımı ifade edeyim.biraz sitemkar oldu, üzdüysem affedin.[/SIZE]
ben eski notlarımı karıştırdım mesajını alınca; ağustos ayında vermişim :)
tam altı ay olmuş ağda yapmayalı:)
çok benzer bir zamandı bu,kaçırmana çok üzüldüm gerçekten.
Ben de bekliyorum...ikinci alternatifi bekleyenler kimler bir göreyim arkadaşlar !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?