Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

sonunda kurtuldum su bıyıklardan.. valla aycangul senin verdiğin tarihlerin dısına cıkmıcam diye, makasla kestim bıyıklarımı gecen hafta :) çok fazla degil sukur ama 3-4 tel var ki onlar kalın ve siyah cıkıyor hemen belli oluyor, kuck tuyler de bir araya gelince daha cok gozukuyolar zaten, stres yapmıstı iyice, kurtuldum insaallah tekrar cıkmazlar bu ay son olur onlara :)

diğer yerlere yapıp yapmamakta kararsızım, cunku regl oldum, 1 haftadır lekelenme vardı, normalden erken oldugu ve lekelenme oldugu için de emin olamamıstım, ama sanki dun aksamdan beri arttı gibi, reglim baslıyor diye dusunuyorum, ama bu duzensiz durum ne kadar devam eder bilemediğimden, 2. alternatifi de kacırırsam diye endişeliyim..

ama sanırım gene de şimdi bırakıp, haftaya 2. tarihte tum vucudumu almak daha iyi olacak gibi gozukuyor, sen ne dersin aycangul?

ben her iki alternatifi de kullanıcam. bugün yüzüme epilasyon yaptırdım. 2 nci alternatifde de ağdalarımı yaptırıcam. inşallah planlarımda aksama olmazsa :) mutlu ve umutluyum..

Koltukaltı benim için dokunulmaz bölge Senelerdir jiletle alırım, bikini bölgesine bile alıştım ama koltukaltı ııh.. Allahtan pek fazla tüyüm yoktur ve artmaz da, bu kadar etkiliyse hemen alayım eczaneden.. Çok teşekkürler tavsiye için...

ben "emla" kullanıyorum.
yüzümde. iğneli epilasyon yaptırıyorum.
yanağın bazı yerleri, elmacık kemiği ve çene kemiği üzeri hep çok acıyor.
sürmesem daha mı çok acır, denemek istemediği için bir şey söylemicem :)) cesaretim yok denemeye.

konu dikkatimi çekti ve bende uygulamak istiyorum. adetim bugün bitti bu akşam yapsam olur mu diye soracaktım. Faydasını görür müyüm.Cevap verirseniz sevinirim.

konunun başını bulamadım bi türlü sanırım belli tarihlerde ağda yapınca tüylerin çıkma süresi gecikiyor ama ne zaman ne şekilde yapılması gerektiğini kısaca anlatan bir ark yardımcı olursa sevinirim

Birinci sayfaya bak tatlım :)

bu ayın 6 sında adet olmam gerekiyodu hala olmadım ( bi adet olsam da 2. alternatifi denicem.. adet olmak için kesin bi şey var mı ya

forumun ilk sayfasında detaylı bir şekilde yazıyor aycangül her ay güncelliyor sayfayı

bu ayın 6 sında adet olmam gerekiyodu hala olmadım ( bi adet olsam da 2. alternatifi denicem.. adet olmak için kesin bi şey var mı ya

evet canım adet olmak için ilaçlar var bana dr demişti 10 gün geçikirse gebelik testi yaptıktan sonra kullanabilirsin demişti ama ilaç ismi verebiliyormuyum bilmiyorum ama adetinin ne zaman geleceğinin garantisi yok ben ilaca başladıktan sonra bazen 3. gününde bazen 6 bazen 12 gün sonra adet oluyorum ama kesin oluyorum

sonuçta reklamamaçlı olmayacak, verde alayım bugün.. yanımızda eczane var.. hem bekarım gebelik riski yok :)

Son düzenleme:
tüysüzlük perisi Aycangül'üm bugün kaşlarımı aldırdım hiç inceltmeden nasıl o kadar şekil verebildi kuaför şaşkınım, Maltepe ve çevresinde oturanlar varsa Ena kuaförde %50 indirim var kaş 3.5 lira komple ağda 17.50 vs bi uğrayın derim çalışanları çok sevimli ve eline makas cımbız alınca canavara dönüşen testereden fırlama tipler değiller
neyse reklam kısmını geçtim yüzüm hariç her yerde şahane sonuçlar aldım pek mutluyum, ama ilk denemesinde kılı tüyü yarıya inenler gözüme gözükmesin kem gözümle bakıyorum ona göre

Kohlerinsultani nin ilk yorumlarını kötü ikizinin yazdığını düşünüyorum ben
tüy dökücü sprey, üre araştırmalar sonuç alınamamış anlaşılan
sabrına, sakinliğine hayranım Aycangül ne diyeyim

canım özeline yazıyorum ilacın adını

meesaj yazamazmışım.ilacın ismi farlutal 12 tablet sabah akşam alıyorsun adetin gelince hemen bırakıyorsun kadın doğuma gitsen adetim gelmedi direk bu ilacı yazıyorlar birde iğne vardı onun adını hatırlamıyorum onu kullanınca daha erken adet oluyorsun eczacına sorarsan bilir zaten

Çok mu esmersin? Allah kolaylık versin, çok uzun bir süre yahu bu

cok esmer degilim. ama hep agda icin kalkiyorum tekrar isitiyorum ya o yüzden sanirim. yoksa öyle abarti tüylü degilim
bilmiyrm aslinda hizli cekiyorum ama zamanimi aliyor. zaten bikini bölgesini yavas yavas korkarak cekiyorum nefes alip alip
o yüzden.

Kızlar ben Aycangüle minnettarm :) Sadece bir kere özel tarihte denedim ve gerçekten bana müthiş faydası oldu :) aslında pek ümitli değildim çünkü tüylerim siyah ve pek seyrek sayılmaz :) Buna rağmen çok iyi bi sonuç aldım çok mutluyum :) bu tarihte malesef kaçırdım fakat birdahaki tarihte mutlaka halledicem :) yine yazarım
hepiniz kendinize iyi bakın :)

ayycangul sana oyle çok dua ediyorum ki!
geçen ay doktora gideceğim diye adetten önce almıştım, gerçi adet düzenim bozulmuştu 10 gün sonra adet oldum. herhalde yine işe yaramıs. dün gece 21:20-22:30 arası işlemi hallettim bu ay şunu da farkettim, bikini bölgesi iyice azaldı, bazı yerler hiç çıkmıyor neredeyse. malum bölgede ise çok uzuyorlar ama orada da azalma olmuş farkettim acayip seviniyorum. koltukaltlarıda bu ay biraz erken çıktılar ama belki de önceden alınmayanlardır, genelde orada da azalma var. böyle gidersem kurtulacak gibiyim!

ben de bugün yaptım ağdamı,bu sefer çok kolay oldu çok çok az acıdı ve herzamankinden daha kısa sürdü.Zaten çok az ve geç çıkıyo artık bende.Kasımdan beri falan bu yöntemi uyguluyorum ve gerçekten işe yaradı.Teşekkürler Aycangül:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…