Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Kizlar ben yatiyorum oglum uyanana kadar biraz dinleneyim cok yoruluyorum butun gun pesinde kosmaktan zaten...hepbaharolsa bence sende yarina birak saat cok gec oldu bitene kadar saat kac olur.tekrardan herkese iyi ve tuysuz geceler

nihayet bende bitirdim kizlar ya okadar da cabuk cekiyorum niye böyle uzun sürüyor benimkisi.
kollarim cabuk bitti 10dk bi ara düsündüm bacaklarimdan sonra kollarimida yarin yapsammi diye ama sonra üsenme hemen yap dedim kendi kendime birdaha heryer batmaz en azindan.
bugün ilk önce koltuk altimi aldim sonra bikini sonra bacak en son kollarimi.
ama ben bittim :) ya kadin olmak gercekten cok zor kac saat ugrasiyoruz ah bide erkekler anlasa bizi.
agdaya baslamadan önce banyomu yaptim cünkü sonra sir agdadan sonra yag sürüp pijama giydigim icin banyo yapamiyrm tabiki ama banyonunda söyle faydasi var sicak su ve kese gözenekleri aciyor ve daha kolay yapiliyor agda

bu arada aycangül sana ne kadar tesekkür etsem azdir ben avusturyada da ay takvimiyle cok seyler arastirdim kitaplar okudum fakat sen söylemesen genede uygulamazdim. bu forumda okudugum herseye inanip uygulayasim var :)
bacaklarda bu sefer alinmicak kadar azdi genede aldim cünkü sen bize hic bir tarihi atlamamamizi söyledin :)
agdam benim hep uzun sürüyor cünkü tek basima bacak falan zor yapiyorum ama bu sefer baya kolay oldu agda yapismadi morarmadi bacaklarim sanirim artik ustalasiyorum :)
yaglandim pijamamida giydim oh mis. simdi oje bile insanin elinde bi farkli duruyor.
kizlar cok mutluyum :)

haklisin tatlim, bende yatagima girdim zaten. Siteye telefonumdan giriyorum.
En mantiklisi sabah erken kalkip bir kismini o zaman yapmak. Geriye kalan kismida aksam eve gelince hallederim ins.

Kizlar ben yatiyorum oglum uyanana kadar biraz dinleneyim cok yoruluyorum butun gun pesinde kosmaktan zaten...hepbaharolsa bence sende yarina birak saat cok gec oldu bitene kadar saat kac olur.tekrardan herkese iyi ve tuysuz geceler

tüy almak icin uykusuz kalmayi bile göze aliyoruz degil mi?
ben ise kalkamicam baya gec oldu

teşekkür ederim, ben ilk defa denedim, olumlu sonuçlar alırım inşallah :))
inşallah canım:)

rica ederim canım:)
evet hiçbir tarihi kaçırmayın,dikkate alman beni çok mutlu etti:)
benimde bazen bu ay almasamda olur diye düşündüğüm zamanlar oluyor ama "ya bu ay çok güzel bir sonuç alırsam" diyerek yapmaya karar veriyorum.
her ay birbirinden farklı özellikte çünkü !

İşlem tamam Ooo kızlar maşallahınız var valla yazmanızla bitirmeniz bir oluyo :44: Ben yine 1,5 saat uğraştım,genital,koltukaltları,bacaklar.Saat yarımda bitti.Kalanların üzerinden yarın geçicem.aycangülüm ağda yaparken farkettim bacaklarımın üst kısmına şok oldummm Nasıl azalmış hatta azalmakla kalmamış yan kısımlarında hiç çıkmamış,böyle giderse yaza kadar bişey kalmaz söyliyim Şu batıklara da bi çare bulsaydık çok iyi olacak,çoğalmışlar sanki Bir de ne olduu,annem 2 gündür diyo ki bacaklarımın üstünü aldım çıkmadılar ama pütür pütür oldu.Bugün tarihlere uyarak mı almıştın diye sordum evet 2-3 ay oldu dedi yalnız hangi ay aldığından emin değil :44: Ve neden öyle oldu anlamadık,sanki böyle tüyler çıkmakla çıkmamak arasında kararsız kalmışlar da öyle bekliyolar gibi :44:

Son düzenleme:

çok güzel:)
düzenli olarak nemlendiri sürüp haftada bir kese yapsın canım.
nemlendirici kullanıldığında kese hem daha rahat oluyor hem de çok güzel atılıyor ölü deri.ayrıca tahriş olmuyor.
tahriş demişken hatırlatayım.kese yaparken çok bastırmayın,gerek yok. nemlendirici kullandığınız sürece hafif kese çok daha güzel sonuç veriyor:)

Aslında o problem ben de daha çok ama biraz farklı.Bu konuda sana msj atmayı düşündüm ama öyle yoğunsun ki bir de ben meşgul etmek istemiyorum sen bi rahatla da:)Belki gönüllü deneğin olurumCanım keseyi yapıyoruz da şu nemlendiriciyi benim de çok düzenli kullanmam gerektiği halde bazen üşeniyorum hele kışın.Söylediğinde haklısın,nemlendirici kullanınca kese daha iyi oluyor.Sağol her şey için,ilgin için,bilgilendirdiğin için,bizi şu tüylerimizden kurtardığın için,yanımızda olduğun için,var olduğun için

rekor bende canim :) tam 3,5 saat agda yapiyorum

Aycangülcüm ben de dün hallettim ohh be tertemiz oldum mutluyum ama nedense bu ay çok uzun sürdü tembelliğim mi üzerimdeydi bilemedim bir de canım çok acıdı ama tarihlerden ziyade benim bu sıralardaki hassaslığımdan olabilir ..

Enteresandır canım benim de pek acımadı tersine..

Benden kaynaklı olabilir çünkü gerçekten bu sıralarda çok hassasım ufacık şeyler günlük hayatta da canımı acıtıyor o yüzden onunla bağlantılıdır diye düşündüm tabi o acıyla da 2.5-3 saat uğraştım.
Biraz da abarttım minicik başını gösteren ama çıkmamış olanları tek tek cımbızla aldım falan ..

arkadaşlar adetimin 3 günü yüzümde iki tane siyah tüy var alsam sonuc alabilirmiyim ? geçen ay 6 7 tane falan dı bu ay sadece iki tanesi çıkmış.birde ağda yaparken canı yananlar için xlocone sprey var bazı kişilerde tüm vucutta etkisi olan bir lokal anestezik ben denedim sadece koltuk altı uyuştu çok rahattı ilk defa o kadar rahat epilasyon yaptım diğer kısımlar içinde araştırıyorum sizler ne kullanıyorsunuz acı azaltmak için. Ayrıca aycangül Allah senin ne muradın varsa versin 3 ay denedin bacaklarımdaki tüylerin yarısı bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…