Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben de temizlendim bugün, bir daha hiç karşılaşmayız umarım diye diye aldım makinaylan :) Eheh..

kizlar ne cabu yapiyorsunuz ya
2 saatte daha koltuk altimi bikini bölge komple ve bitane alt bacak hallettim ben yavasim sanirim

Kizlar bravo cok hizlisiniz valla.ben oglumu ancak uyuttum simdi basliycam hadi bana kolay gelsin :)))

rica ederim canım,çok mutlu oldum :)
ve çok şanslısın ki ilk seferde bu etkiyi yakaladın:)
genital bölge çok dirençli oluyor evet..ben 1,5 yıl lazer epilasyon yaptırdım, 5 yıl oluyor, nasıl başladıysam öyle döndüm. tabi kolaltıda aynı şekilde..
bu yöntem çoğunuzda lazerden bile etkili oldu, emin ol :)
yılmadan devam :)

22:00 - 22:40, koltuk altı, genital, ayaklarımın üstü

bacak ve kollarım yarına kaldı hamam gibi odada bir titreme geldi bende yarına bıraktım:2:

Evet gerçekten çok mutlu oldum yahu önce dedim dur yasemin belkide psikolojik olarak öyle zannediyosun ama değil öyle
Geçen ay ikinci alternatifte aldım e o zamandan bu zamana çoktan cıkmaları lazımdı kolumu ve bacaklarımı ben epilasyon aleti ile aldıgımdan ..
Bu tarihlere uymadıgım zaman süresinde kolumu almıstım aycangül nasıl cıktı anlatamam ya mısır tarlası gibi

Öyle olmadı cok cılız gerçekten ve biri orda biri burda

Benim adetim yarın ya da ertesi günü biter, 2.alternatifte bi toplarım heryerimi

ya kızlar bugün aldık ya çıkanları almak için 1 ay bekleyecekmiyiz şimdi nasıl olcak anlamadım valla.

Son düzenleme:

teşekkür ederim,inşallah..
etkili saatler konusunda şimdilik bilgim yok, bu konu üzerine yaklaşık 3 yıldır çalışıyorum, arkadaşların da desteğiyle deneyip bulmaya çalışıyorum.

ancak siz geçen ay buradaki arkadaşlara saat vermiş, bu saatlerin etkili olduğunu söylemiştiniz.hatta "verdiğim saatlerde yapın" demiştiniz.
oysa şimdi etkili saatlerin nasıl olduğunu soruyorsunuz !

Kizlar az once bacaklarim bitti. ayyy heryanim yapis yapis oldu bisaat onlari temizledim yagla,keske makinayla alsaydim neyse oglum emmek icin uyanir birazdan gerisini yarin yaparim kismetse herkese TUYSUZ geceler.sanada tesekkur ederim aycangul

Kizlar az once bacaklarim bitti. ayyy heryanim yapis yapis oldu bisaat onlari temizledim yagla,keske makinayla alsaydim neyse oglum emmek icin uyanir birazdan gerisini yarin yaparim kismetse herkese TUYSUZ geceler.sanada tesekkur ederim aycangul

Keske heryerimi alabilseydim neguzel tertemiz olurdum,neyse bunada sukur bidaha gormemek dilegiyle aldim bacagimdaki tuyleri, Kadin olmak zor is valla baksaniza su saat olmus hala tuyden,bakimdan bahsediyoruz.....

rica ederim canım,şifa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…