Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

ben de yarını iple çekiyorum. aynı durumdayız yani :) valla bildiğim kökten alman gerek. tüy dökücü o işe yaramaz sanırım. ayrıca ben ilk başlarda tüy dökücü kullandım sonra o kadar çok arttı ki şimdi çok pişmanım. ah o zamanlar aycangul olsaydı da genç zamanımızda bitirseydik şu işi bekarken.

Son düzenleme:

tuy dokucu kremin jiletten pek de bir farki yok canim kokten temizleyen bir yontem kullanman daha iyi olur agda veya epilator gibi.. veya sanirim eldivenle alan arkadaslar da var benim o konuda pek bir bilgim yok ama..

bende agda yapiym bari napiym...bende pismanim krem kullandigima haftada 2kere kullanmam gerekiyor cok cabuk cikiyor neyse bi cesaret yapicam artik agdayi belkide yapamam :)))yarin belli olacak bakalim...

agda bana zor ve yapış yapış geliyor epilator ya da eldiven de deneyebilirsin. Gerçi herkesin alıştığı bir yöntem var. şimdiden kolay gelsin!

bende agda yapiym bari napiym...bende pismanim krem kullandigima haftada 2kere kullanmam gerekiyor cok cabuk cikiyor neyse bi cesaret yapicam artik agdayi belkide yapamam :)))yarin belli olacak bakalim...

dün regli oldum pazar yada pazartesi biter bende 17 şubatta yapıcam ağdamı kısmetse

Ya sizce şu regl dönemine denk gelmesi ne kadar önemli? Regl döneminde deneyip de sonuç alanınız var mı ki? Ben makinayla alıyorum, zaten çok sürmüyor da hani eskiler etrafın batma riskini düşündülerse o da yok :)

ben 20si gibi regl olucam 17sinde yapsam olur mu?? yoksa ilk alternatifte yani 8-10 şubat arasında mı yapayım bişi farkediyor mu?

aycangül aycangül=)gerçekten çok teşekkürler böyle bi bilgiyi bizimle paylaştığın için.
bi ay uyguladım sadece ve gerçekten etkili oldu(koltuk altı hariç,orası ayrı bir cumhuriyet).
etkili saatler nasıl oluyor açıklayabilir misin ki?
şimdiden emeğine yüreğine sağlık..
inş o tüylerin bi daha çıkmaz=)=)

regl döneminde alınmaz duygucum,hangi yöntem olursa olsun.
regl olmadan hemen önce almanın da sonucuolumsuz etkilediğini düşünüyorum çünkü hormonlar değişmeye başlamış oluyor.
açık konuşmak gerekirse bazı arkadaşlarda hemen regl olmalarına ya da regl döneminin son günlerinde yapmalarına rağmen iyi sonuçlar alındı.ancak bunlar istisnadır.tam aksi de yaşandı.
bence en güzeli tüy sorununu olumlu etkileyen faktörleri mümkün oluyorsa birlikte kullanmak.bunun daha yararlı olacağı şüphesiz.
tabi illa hemen regl bitimine gelmeli anlamı taşımıyor.regl bittikten 10-15 gün sonrayada geldiği oluyor bende.sadece ağdadan bir iki gün önceye gelmemesine dikkat ediyorum.bunun dışında rahatlıkla uyguluyorum.yoksa aylarca bekleriz ki benim verdiğim tarihle regl bitimi aynı güne gelsin diye :)

slm arkadaşlar ben bu ay el ağdası aldım marketten ilk defa deniyicem. daha önce sir kullanıyordum aranızda sesunun el ağdasını kullanan varmı memnun kaldınızmı nasıl kullandınız bana cevap verirseniz sevinirim. acaba sirmi daha iyi ağdamı?

Psikolojik olarak falan değil arkadaslar şok oldum ya bekledim bekledim ve psikolojik olmadıgını daha iyi anladım ..
Kollar ve bacaklar süper seyrelmiş cok cansızlar ilk denedim ben üstelik bunu

Geçen kollarımı aldıgımda bir haftaya kalmaz hemencik cıkmıs tüyler bas vermiştiama şimdi öyle olmadı
Sanırım 2.denememde etkisini daha cok göreceğim ...

Ama bikini bölgemde o etkiyi göremedim
Neyse bacaklar ve kollar hallosunda yaza kadar bikini zaten kapalı yer

Teşekkürler aycangül !

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :) 18-19u da sanırım tam regl bitiminde kurtaracağım :)

13 ocakta almıştım.sonuçlar gayet güzel.Dik dik kapkara çıkmadı kıllar.

benim de bacaklarda pek etki etmemisti ama bikini bolgesinde cok fark var :26: hatta sok oldum keske daha onceden tanisaymisim Aycangulu dedim yani ailecek hayraniyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…