Yarin aksam oglumu uyutup hemen banyoya kapaniyorum kizlar,bu halimle cok utaniyorum kocisten :))). Bide bisey sormak istiyorum dogum yapali 15ay oldu ama bazi bolgelere tuy dokucu krem kullaniyorum(sezeryandan sonra agda yapmaya cok korktum dogum sonrasi cok zor gectigi icin) yarin yine krem kullansam olurmu yoksa agdami yapmaliyim?
Bu uygulamayı yapanlar gerçekten olumlu sonuç aldılar mı?
Yarin aksam oglumu uyutup hemen banyoya kapaniyorum kizlar,bu halimle cok utaniyorum kocisten :))). Bide bisey sormak istiyorum dogum yapali 15ay oldu ama bazi bolgelere tuy dokucu krem kullaniyorum(sezeryandan sonra agda yapmaya cok korktum dogum sonrasi cok zor gectigi icin) yarin yine krem kullansam olurmu yoksa agdami yapmaliyim?
bende agda yapiym bari napiym...bende pismanim krem kullandigima haftada 2kere kullanmam gerekiyor cok cabuk cikiyor neyse bi cesaret yapicam artik agdayi belkide yapamam :)))yarin belli olacak bakalim...ben de yarını iple çekiyorum. aynı durumdayız yani :) valla bildiÄim kökten alman gerek. tüy dökücü o iÅe yaramaz sanırım. ayrıca ben ilk baÅlarda tüy dökücü kullandım sonra o kadar çok arttı ki Åimdi çok piÅmanım. ah o zamanlar aycangul olsaydı da genç zamanımızda bitirseydik Åu iÅi bekarken.
bende agda yapiym bari napiym...bende pismanim krem kullandigima haftada 2kere kullanmam gerekiyor cok cabuk cikiyor neyse bi cesaret yapicam artik agdayi belkide yapamam :)))yarin belli olacak bakalim...ben de yarını iple çekiyorum. aynı durumdayız yani :) valla bildiÄim kökten alman gerek. tüy dökücü o iÅe yaramaz sanırım. ayrıca ben ilk baÅlarda tüy dökücü kullandım sonra o kadar çok arttı ki Åimdi çok piÅmanım. ah o zamanlar aycangul olsaydı da genç zamanımızda bitirseydik Åu iÅi bekarken.
Ne güzel tam gününe denk gelmiş,biter bitmez ağdayı yaparsınız,oh miss
Canım,adetin yakınsa,bence 2. alternatifi kullan,zaten hemen hemen adet bitişine denk gelir daha güzel olur,ağda zaten seyrekleştiriyo ama emin ol tarihlerin de çok etkisi var,ilerleyen dönemlerde daha da farkedersin zaten.
Aynen,önceden oof yine ağda derdik,şimdi bir an önce gelse de yapsak diyoruz
Sanmıyorum,aynı etkiyi gösterecek olsaydı,tarihlere bugün de dahil olurdu,bugün yapılırsa herhaldeböyle bi etki olur
ben 20si gibi regl olucam 17sinde yapsam olur mu?? yoksa ilk alternatifte yani 8-10 şubat arasında mı yapayım bişi farkediyor mu?
Ya sizce şu regl dönemine denk gelmesi ne kadar önemli? Regl döneminde deneyip de sonuç alanınız var mı ki? Ben makinayla alıyorum, zaten çok sürmüyor da hani eskiler etrafın batma riskini düşündülerse o da yok :)
regl döneminde alınmaz duygucum,hangi yöntem olursa olsun.
regl olmadan hemen önce almanın da sonucuolumsuz etkilediğini düşünüyorum çünkü hormonlar değişmeye başlamış oluyor.
açık konuşmak gerekirse bazı arkadaşlarda hemen regl olmalarına ya da regl döneminin son günlerinde yapmalarına rağmen iyi sonuçlar alındı.ancak bunlar istisnadır.tam aksi de yaşandı.
bence en güzeli tüy sorununu olumlu etkileyen faktörleri mümkün oluyorsa birlikte kullanmak.bunun daha yararlı olacağı şüphesiz.
tabi illa hemen regl bitimine gelmeli anlamı taşımıyor.regl bittikten 10-15 gün sonrayada geldiği oluyor bende.sadece ağdadan bir iki gün önceye gelmemesine dikkat ediyorum.bunun dışında rahatlıkla uyguluyorum.yoksa aylarca bekleriz ki benim verdiğim tarihle regl bitimi aynı güne gelsin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?