Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

aycangül eylül tarihinide söyler misin?

canım öncelikleokudun mu bilmiyorum ama dün be bugün epilasyon için uygundu.hatta yarın yani 1 eylülde de yapılabilir.ama tavsiyem çok geç saatlere bırakılmasın.
bunun dışında 23 eylülde dolunay gerçkleşiyor.yani epilasyon günü.
eylül ayında ara tarihler dolunaya iyice yaklaşıyor.26-27 ve 28 eylül de ara tarihleri oluşturuyor.

tutdum bu konuyu bende inaniyorum dolunayin insanlar uzerindeki etkilerine
peki bu agda gunlerini direk konu basina bir yillik yazabilirmisin boylece sayfa sayfa dolasmadan uygulaybiliriz :)

ben geçen dolunayda yapmıştım hala çıkan eden tüy yok (: normalde bir haftada baş verirlerdi . Gerçekten işe yaradı .
Teşekkürler aycangül (:

Ben temmuzdaki dolunayda almıştım.Ve hala çıkmadılar sadece önceden çıkmayanlar çıktı ve azdı diyebilirim.Bu ay Reglmden sonra alim diye ugraştım ama denk gelmedi ve 29 unda aldım bi gün sonrada regl oldum.Etki edermi bilmiyorum.artık.

Ben temmuzdaki dolunayda almıştım.Ve hala çıkmadılar sadece önceden çıkmayanlar çıktı ve azdı diyebilirim.Bu ay Reglmden sonra alim diye ugraştım ama denk gelmedi ve 29 unda aldım bi gün sonrada regl oldum.Etki edermi bilmiyorum.artık.

ne güzel haberler :)

bu ay pek etkili olmayabilir.. eylülde dolunayı kaçırma derim..ayarlamaya çalışırken daha kötü yakalanmışsın.
önceden ayarlanmıyor işte bu işler..ya erken regl oluyosun,ya geç kalıyorsun,belli olmuyor.en iyisi o güne gelince duruma göre hareket etmek galiba :)

temmuz dolunayının sonuçları için de maşalalh diyeyim :nazar:

merhaba
ben bu yöntemi duymuştum ananemden eskiden kadınlar hicri takvimin son salısında temizlk yaparlardı tarlada işlerine ara verirlerdi demişti... salı sabahı derdi sizin verdginz günler yani donulay fazıda hicri takvimöin sonlarına tekabül ediyor...
Fakat analayamadıgım ve alaka kuramadıgım şeyse burçlar bu konuya biraz açıklık getirebilirimisnz??

merhaba
ben bu yöntemi duymuştum ananemden eskiden kadınlar hicri takvimin son salısında temizlk yaparlardı tarlada işlerine ara verirlerdi demişti... salı sabahı derdi sizin verdginz günler yani donulay fazıda hicri takvimöin sonlarına tekabül ediyor...
Fakat analayamadıgım ve alaka kuramadıgım şeyse burçlar bu konuya biraz açıklık getirebilirimisnz??

tatlım bu çok geniş bir konu..yurda hal ismini nette ara istersen.birçok yazısı var bu konuda..hatta kitabı var..ayrıca uzman tv de videoları var..bunları izlerken bile ne tür bir bağlantı kurulduğunu anlayabilirsin..
ama kısaca şunu söyleyebilirim.ay dünya etrafındaki 28 günlük turu sırasında 12 burçtan sırasıyla geçiyor ve bu burçların özelliklerini de canlılar üzerine yansıtıyor..
astrolojiyle çok ilgili olmadığım için daha derine inemem ama bu kadarını ayın etkilerini araştırırken öğrendim..günlük falımı falan takip etmem ama bu konu çok ilgimi çekiyor.eğer gerçekten ilgileniyorsan yukarıda yazdığım şekilde araştır derim.
kusura bakma çok yardımcı olamadım ama hakikaten çok geniş bir konu..

merhaba arkadaslar.. ben yeni üyeyim ilk mesajımı buradan paylaşmak istedim. üye degilken de bu konuyu sık sık takip ediyordum. agustosun dolunayında tüylerimi aldım daha cıkmadılar.aycangül e bu bilgi için teşekkürler...opuyorumnanaktan
evlerinizde de mutlaka takvim vardır hicri takvimine göre her ayın 14 ünde dolunay bu hiç degismiyor sabit arkadaslar.

merhaba arkadaslar.. ben yeni üyeyim ilk mesajımı buradan paylaşmak istedim. üye degilken de bu konuyu sık sık takip ediyordum. agustosun dolunayında tüylerimi aldım daha cıkmadılar.aycangül e bu bilgi için teşekkürler...opuyorumnanaktan
evlerinizde de mutlaka takvim vardır hicri takvimine göre her ayın 14 ünde dolunay bu hiç degismiyor sabit arkadaslar.

hoşgeldin diyelim o zaman canım..sonuç almana çok sevindim:)

evet tatlım hicri takvimin 14 ü dolunaydır.."ayın 14 ü gibi güzel" sözü de oradan gelir :)
hatta ilk günü de yeniaydır..bunları diğer topiğimde veriyorum ama belki burada da işine yarayan olur..

bu arada ben de paylaşayım güzel bir haber..ağustosta aldıklarımdan ses yok ama daha da önemlisi verdiğim ara tarihlerden olan 3 ağustosta bıyıklarımı almıştım biliyorsunuz..dolunayı ve ara tarihi kaçırdım bu ay çünkü çıkmadılar.sonra regl olunca çıktılar ama remen ayva tüyü gibi.gün ışığında ve hala mercekli aynayla görebiliyorum..bu nedenlede henüz alma gereği duymuyorum..35 gün oldu yani 5. hafta bitti..süper bi rahatlık..hazirandan beri bu rahatlığın keyfini sürüyorum...amacım tamamen bitirmekten ziyade rahat emekti zaten ama böyle giderse lazer epilasyondan bile daha az sean sayısıyla bu iş biter.. :)

hoşgeldin diyelim o zaman canım..sonuç almana çok sevindim:)

evet tatlım hicri takvimin 14 ü dolunaydır.."ayın 14 ü gibi güzel" sözü de oradan gelir :)
hatta ilk günü de yeniaydır..bunları diğer topiğimde veriyorum ama belki burada da işine yarayan olur..

bu arada ben de paylaşayım güzel bir haber..ağustosta aldıklarımdan ses yok ama daha da önemlisi verdiğim ara tarihlerden olan 3 ağustosta bıyıklarımı almıştım biliyorsunuz..dolunayı ve ara tarihi kaçırdım bu ay çünkü çıkmadılar.sonra regl olunca çıktılar ama remen ayva tüyü gibi.gün ışığında ve hala mercekli aynayla görebiliyorum..bu nedenlede henüz alma gereği duymuyorum..35 gün oldu yani 5. hafta bitti..süper bi rahatlık..hazirandan beri bu rahatlığın keyfini sürüyorum...amacım tamamen bitirmekten ziyade rahat emekti zaten ama böyle giderse lazer epilasyondan bile daha az sean sayısıyla bu iş biter.. :)

ben takvime baktım hicrinin 15i geliyodu dolunaya ben mi yanlış baktım acaba ayrıca bu 35 günlük rahatında tam olmuş çok sevindim aycanım sür tabi keyfini ben 30 ağustosta aldım bıyığımı regl de yaklaştığı için baya bi fırladı bacaklarda aynı bakalım ne olacak darısı benim 35 45 lere :içelim:

aycangul senin adına çok sevindim
galiba bu dolunay en çok seni etkiliyor
ben de dudak üstümü 25inde almıştım şimdiye kadar pala olmam gerekirken
küçük küçük çıktılar
ayrıca kaşlarımın ortası da hala çok az ve çok küçük

aycangul senin adına çok sevindim
galiba bu dolunay en çok seni etkiliyor
ben de dudak üstümü 25inde almıştım şimdiye kadar pala olmam gerekirken
küçük küçük çıktılar
ayrıca kaşlarımın ortası da hala çok az ve çok küçük

taalım ben en çok ara tarihten ve bıyıktan sonuç aldım.ordaki tüylerde daha etkili..diğer yerlerde biraz daha sabır istiyor..tüylerin yapısıyla ilgili sanırım..

Back