Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

dolunay şeyye denkgeliyo sinir olum yaaa verdiğin ara tarihte yapıcam artık. ama birdahaki dolunaylara denkgelmiyor inşşş kaydirigubbakcemile4

tam dolunayın olduğu günler adet dönemimin 1 hafta öncesine falan denk geliyor
uygulamamam mı gerekir acaba aycangül ?

aycangül çok teşekkür ederım cevapladığın için...ben ilk defa ağustosta uyguladım geç çıktılar... umarım devamı gelır...tekrar sağolkaydirigubbakcemile5

kasımdakinden umutlu olmanın sebebi ne bişeymi etkiliyo? kovada olunca noluyo yani :kedi:

kasımda boğa burcunda olacak tatlım.yani benim verdiğim ara tarihlerdeki burçta..yani toprak burçlarından birinde olacak.toprak burçları köklerle ilgilidir..çifte kavrulmuş olacak yani..
bu arada regl tarihimi hesapladığımda kasım ayında dolunaya rastladığını gördüm ve çok üzüldüm.bana pek hayrı olmayacak yani..sizler güle güle kullanın,ne diyeyim :çok üzgünüm:

dolunay şeyye denkgeliyo sinir olum yaaa verdiğin ara tarihte yapıcam artık. ama birdahaki dolunaylara denkgelmiyor inşşş kaydirigubbakcemile4

canımm,görmemişim dün bu sayfayı ben..nasılsın..evlilik nasıl gidiyor..iki ayı tamamlıyorsun yanlış hatırlamıyorsam..allah çoook mesut etsin tatlım..

benim de kasımdan itibaren dolunaya denkgelecek malesef..hatta kasımda yapabilmeyi çok istiyordum ama kısmet değilmiş.
bende ara tarihleri kullanıcam bir süre.okumuşsundur mesajları ara tarihlerde aldığım bıyıklar felç geçirdi resmen :)))

burayı ihmal etme olur mu opuyorumnanaktan okumakla yetinme yani,ses ver sık sık :)

aycangül çok teşekkür ederım cevapladığın için...ben ilk defa ağustosta uyguladım geç çıktılar... umarım devamı gelır...tekrar sağolkaydirigubbakcemile5

rica ederim canım.ağustos ayı dolunayı balık burcuna rstlamıştı.balık burcu günlerinde kesilen saç da çok yavaş uzar.
her dolunay değil belki ama bazıları çok etkili. her dolunayı düzenli takip edebilirsek bu etkisi büyük olanlarda büyük bölümü tamamen bitebilir..o yüzden regl olmadığımız sürece askatmamalıyız.
bayramda gelen konuklardan biri de dolunayda aldığını söyledi..(bayramda yaptığımız muhabbete bak :)) yaşlılar bizden daha zeki bazı konularda.çook önce keşfetmişler :)

Kızlar Aslan Burcu için dolunay ne zaman bilgisi olan varmı benim burcum aslan..

canım ocak ayından önce aslan burcuna rastlamaz. ama aslan burcunun bu konuda hiçbir avantajı yok..hatta aslan burcunda saç kestiriyoruz ki güçlensin ve çabuk uzasın..beslemeye mi karar verdin yoksa :)

ben de uygulacağım bu dolunayda bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile2
23 üne kadar pala remzi modundayım yanisempatiksalakcinni

ya nasıl bekletiyorsunuz bacak, bıyık bikini tüylerinizi bir ay ben mecburen dayanamayıp arada alıyorum...:(
etkisi azalıyor ama kollarımı bekletmeyi başardım 1 ay oldu 2-3 tüyüm var onlarda incecil

ya nasıl bekletiyorsunuz bacak, bıyık bikini tüylerinizi bir ay ben mecburen dayanamayıp arada alıyorum...:(
etkisi azalıyor ama kollarımı bekletmeyi başardım 1 ay oldu 2-3 tüyüm var onlarda incecil

canım ben iki seferdir bıyıkları ara tarihlerde alıyorum 5-6 hafta gidiyor..yani ayda bir almak sorun olmuyor.ama bacak konusunda sıkıntı oluyor biraz haklısın..
kollarının durumunada çok sevindim..

bugünlerde butür mesajlar çok gelmeye başladı,okuyorsunuzdur zaten.buda iki üç aylık sabrın sonucu..ilk denemede sonuç alamayan arkadaşlardan bazıları umutsuzluğa kapılmıştı.ama herşey sabırla ve düzenli uygulamayla ilgili işte.lazer epilasyonda bile 8-10 seans sürüyor.biz lazerdeki gibi yakma uygulamadan bile bu sonucu aldık..

keşke lazer epilasyona gitmeden önce keşfetseydim diyorum bunu..yıllar önce 1,5 milyar verdim :(
bilsem dolunayda giderdim seanslara..

ya gerçekten çok teşekkürler çok etkili!!
bende 3yıl lazere para harcadım durdum....
modern ağda gibi olmuştu sürekli alıyodum bitiyo azalıyor sonr atekrar başlıyor
en sonunda epilasyoncu acıyıp söylemişti sen iğneliye git diye
bazı bölgelere gidiyorum ama benim bacak çok uzun bide kıyamadım bacaklarıma iğneliye...

ya gerçekten çok teşekkürler çok etkili!!
bende 3yıl lazere para harcadım durdum....
modern ağda gibi olmuştu sürekli alıyodum bitiyo azalıyor sonr atekrar başlıyor
en sonunda epilasyoncu acıyıp söylemişti sen iğneliye git diye
bazı bölgelere gidiyorum ama benim bacak çok uzun bide kıyamadım bacaklarıma iğneliye...

canım bana iğneli epilasyon yapan bayan 20 yıl önce bacaklarına yaptırmış.tek tüy yok ama her tüy kökünde beyaz leke kalmış, nokta nokta.
ben koltuk altına yaptırdım.o bölgede bu lekeler oluşmuyor ama bacağa gitmem.

bide bizim aile varis problemi var bende şimdilik yok ama
iğnelide böyle şeyleri tetikliyormuş
hiç riske girmedim
bide o kadar bölegeye o kadar para vermek
o kadar uzun vakit vb çok uzun iş
işte bu dolunay taktiğinden umutlutum;)

Back