aycangülüm "versiyorn" ne demek tatlım?
dikkatimi çekiyor; son günlerde çok yazım hatası yapıyorsun.tamam klavyen değişti, zorlanıyorsun falan ama yukarıdaki kelimenin klavyeyle ilgisi yok; farkındasın değil mi?
ben topiğimde böyle şeyler istemem, biraz dikkatli ol canım,aa
Ben aptal aşık genelde dalgın oluyorum zaten.
Bakıyorum bakıyorum bir daha bakıyorum, Aycangülden Aycangüle cevap neyi yanlış okuyorum diyorum.
Sonra birden dank ediyor yazdıklarına gülümsüyor kendime kızıyorum.
şöyle doya doya çatayım dedim
hoşgeldin canım:) ilk sayfayı güncelleeceğim yakında..
saat verir miyim bilemiyorum şu an.sürekli kontrol edin son günlerde,benim işim belli olmuyor
evet bu şekilde yapabilirsin :) sende hoşgeldin :)
allah beni affetsin 1:
vefa diye buna derim, masalım benim :)
ilahi aycangül
bu arada benim eşim de tanıyor seni artık[/QUOTE
beni düşündüğünde burun nefesi alan eşlerden mi seninki de :)
bende ona bayılmıyorumöyle söle
keşke geçen ay yapabilseydin
bundan sonra onlar için de tarih vereyim,şöyle en acıtanından
canım 8 inde bizim olan saatler olacak yine merak etme..
ya 8 i hic olmaz o gun yolda olacağım. ay ne talihsiz oldum bu son iki aydırben yarın biraz işlem yapsam acaba 9una kadar tekrardan olur mu? evli olunca tarih takibi zor oluyormuş.
ay oyle oluyorsa ben de mi yapsam aynı işi kokten almaktansa makine ile? normal jilet de olsa olur sanırım eğer sakıncası yoksa?Aycangülcüm birşey soracağım, ben 9 şubatı değerlendirebilmek için şuan tüylerimi almıyorum. Fakat epilatörümün tıraş makinası tarafıyla kısaltıyorum. Tüylerin köküne dokunmadığım için sorun olmaz gibime geliyor, sen ne dersin?
Aycangülcüm birşey soracağım, ben 9 şubatı değerlendirebilmek için şuan tüylerimi almıyorum. Fakat epilatörümün tıraş makinası tarafıyla kısaltıyorum. Tüylerin köküne dokunmadığım için sorun olmaz gibime geliyor, sen ne dersin?
ay oyle oluyorsa ben de mi yapsam aynı işi kokten almaktansa makine ile? normal jilet de olsa olur sanırım eğer sakıncası yoksa?
dur dilekcim dur
şimdi şöyle ilk alt. 9 şubat,ikincisi 17-18 gibi olacak. detaylaı vereceğim yine ilk sayfada..
dur dilekcim dur
şimdi şöyle ilk alt. 9 şubat,ikincisi 17-18 gibi olacak. detaylaı vereceğim yine ilk sayfada..
evet biliyoruz da bir umut işte bizimkisi. evli olunca ters zamana denk geliyor bazen. ya da biraz şansımı zorlayıp 8-9 a kadar bekleyeceğim kararsız kaldım. bazı yerlerde hic tuy cıkmıyor cunku riske atmak istemiyorum.kırk yılda bir olabilir ama normalde bunun yapılmaması gerektiğini sizde biliyorsunuz !
1. alternatif ayın 9 undaysa şimdiden yoğun nemlendirmeye başlayalım.
Ben de kasımdan beri bu tarihlerde sir ağda kullanıyorum.Seyrekleşme var mı tam emin değilim ama eskiden 2 haftada aldığı şekli şimdi 4 haftada alıyor.
nemlendirmek derken? anlayamadım neyi kastettiğinizi!..
nemlendirmek derken? anlayamadım neyi kastettiğinizi!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?