Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Ben aptal aşık genelde dalgın oluyorum zaten.
Bakıyorum bakıyorum bir daha bakıyorum, Aycangülden Aycangüle cevap neyi yanlış okuyorum diyorum.
Sonra birden dank ediyor yazdıklarına gülümsüyor kendime kızıyorum.

Mrb. Ben şu yeni tarihleri merak ediyorum. Ne zaman açıklanır acaba?

Merhabalar

Konu benim de çok ilgimi çekti. Keşke daha önce görseydim.

Yalnız şunu sormak istiyorum. İlk sayfada verilen türkiye haritasında hangi bölümde olduğumuz verilen saate göre değişiklik yapmamızı mı gerektirecek??

Aycangülcüm birşey soracağım, ben 9 şubatı değerlendirebilmek için şuan tüylerimi almıyorum. Fakat epilatörümün tıraş makinası tarafıyla kısaltıyorum. Tüylerin köküne dokunmadığım için sorun olmaz gibime geliyor, sen ne dersin?

ay oyle oluyorsa ben de mi yapsam aynı işi kokten almaktansa makine ile? normal jilet de olsa olur sanırım eğer sakıncası yoksa?

ay oyle oluyorsa ben de mi yapsam aynı işi kokten almaktansa makine ile? normal jilet de olsa olur sanırım eğer sakıncası yoksa?

kırk yılda bir olabilir ama normalde bunun yapılmaması gerektiğini sizde biliyorsunuz !

Sanırım ekim ya da kasım tarihlerinden sonra bacaklarımın üst kısmında bikini bölgesine yakın küçük bir bölümde nasıl etki ettiyse tüy çıkmıyo,aynı şekilde sol koltukaltımda da var.Bazen öyle telaşla alıyorum ki tüyleri yetişsin diye,Ne tarihi ne de saatini not almışım.Bacaklarımda çok azalma var aycangülüm.Kollarımı 2 ay almamıştım uzamıştı tabi ama çok ince oldukları için ve kış döneminde olduğumuz için gerek duymamıştım.Ocakta aldım.Seyrekleşti iyice.Genel olarak tüylü olmama rağmen şu an çok memnunum.Bilgine:) Tabi yaklaşık 1 senedir ara da kaytarsam da :) takip ediyorum.Umarım yaza kadar daha iyi olur.

kırk yılda bir olabilir ama normalde bunun yapılmaması gerektiğini sizde biliyorsunuz !
evet biliyoruz da bir umut işte bizimkisi. evli olunca ters zamana denk geliyor bazen. ya da biraz şansımı zorlayıp 8-9 a kadar bekleyeceğim kararsız kaldım. bazı yerlerde hic tuy cıkmıyor cunku riske atmak istemiyorum.

1. alternatif ayın 9 undaysa şimdiden yoğun nemlendirmeye başlayalım.
Ben de kasımdan beri bu tarihlerde sir ağda kullanıyorum.Seyrekleşme var mı tam emin değilim ama eskiden 2 haftada aldığı şekli şimdi 4 haftada alıyor.

Aycangul ve sevgili arkadaşlar. Merhaba.
Ben ilk defa bu ay denicem. ayın 9 unda yüz epilasyonum olucak. genelde cuma akşama denk getirip cts ve pazar evde geçiriyordum.bu defa perşembeye geliyor madem. böyle olsun. denemeyi çok istiyorum :) ancak, bir şey sorucam, 2 nci dönem 16 sı mı, 17 si mi?17 si cuma, bana çok uyar. ancak o günlerde regl olma durumum var. 17 si değil ama 18-19 um tahminim. riske atamam. umarım herkes için çok iyi sonuçlar alınır.
Aycangül, çok tşk'Ler. :)

ayın 9 una yetişemiyorum çünkü ocak ayı 2.alternatifte aldım dolayısyla daha çıkmadılar ama bacaklarımııı ve kollarımııı toparlıcamm yinedeee.2. alternatife bikini bölgem yetişir inşallaahhh beklemedeyim tarihleri

nemlendirmek derken? anlayamadım neyi kastettiğinizi!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…