• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

işşallah onundan önce olur çok sabırsızlanıyorum bu sefer, bacakta yüzde elli azalmadan bahsetmiştim 2 ay önce hala öle bi gelişme yok. ama koltuk altı ve popişte :40::1: son seferde bayağı bi azalma var. aycangül uzun bi süre sözünden çıkmıycam ya, 6 ay bekle o zaman yap desen yine bekler öle alırım yani.:ssz:

yola gelmişiz :ssz:
:1:

Son düzenleme:
Kızlaar yeni başlicam ben yaa aycan faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkürler bana da ama tarihler konusunda kafam karıştı, şimdi küçülen ay fazında alıyoruz, saat olarak falan demişsiniz, nereden bulabilirim acaba ben bu saatlerini falan, tarihi için de ay takvimi mi indireyim internetten???

Kızlaar yeni başlicam ben yaa aycan faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkürler bana da ama tarihler konusunda kafam karıştı, şimdi küçülen ay fazında alıyoruz, saat olarak falan demişsiniz, nereden bulabilirim acaba ben bu saatlerini falan, tarihi için de ay takvimi mi indireyim internetten???

aycangul her ay bize tarih ve saatleri veriyor canim ilk sayfayi kontrol et her ay guncelleniyor orasi :31:

subatın tarihleri belli olsa o kadar iyi olur ki! bu ay galiba mecburen bir tarih dışı işlem yapacağım bari tarihlere çok yakın yapmasam :(

bu gece vermeye çalışıcam arkadaşlar tarihleri..ama şimdi acilen kuaföre gitmem lazım..sonundaaaa :))

aycangül bend ebekliyorum meraklaaa
almadım tüyleri şubat bakım günleirnde alırım diee
bu arda sen astroloji mi okuyorsun ?

Kaşımda 1 2 tane çıkmış .. Almıyorum bekliyorum tarihleri nasılsa bu aralar evdeyim beklerim :9:

Herkese selam bu ilginç ama bir okalar ise yarar konuyu yeni keşfettim bende bekliyorum Şubat tarihlerini yarın halledicektim ama kesinlikle Şubat tarihlerini bekliyorum

tarihleri sabırsızlıkla bekliyorum bide 1. mi yoksa 2. alternatifin mi daha etkili olacağınıda yazarsan çok sevinirim

aycangüüüüüüüüüüüüüüüüüüülll:14::14: bazı sebeplerden dolayı ben bu ay tarihlere uyamıcam düğün varmış davetiye geldi e düğüne pala bıyık tek kaş ve orman halinde gidemicem için erken aldırmam gerekecek artık bi sonraki aya.. ayy bi kısmet olmadı yaa başlayayım bu tarihlere:5::84::84: ne güzelde biriktiriyordum kıllarımı evden bile çıkmıyordum walla o haldeyken :27::47:

Arkadaşlar neden ısrarla bekliyorsunuz zaten verilsede o tarihlerden önce alınmayacak ki zaten Şubat a girmedik ..
Büyük ihtimal 10 ları olurmus ya 1.alternatif .. Şubat 10 dese bile alıcakmısınız önceden .. Bekleyin gelir tarihler ..

Arkadaşlar neden ısrarla bekliyorsunuz zaten verilsede o tarihlerden önce alınmayacak ki zaten Şubat a girmedik ..
Büyük ihtimal 10 ları olurmus ya 1.alternatif .. Şubat 10 dese bile alıcakmısınız önceden .. Bekleyin gelir tarihler ..

tarihlerin durumuna göre işlem yapacağız tabii ki! tarih 10 şubat olursa o zamana kadar tüyleri bekletemeyiz heralde.

Back