Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işşallah onundan önce olur çok sabırsızlanıyorum bu sefer, bacakta yüzde elli azalmadan bahsetmiştim 2 ay önce hala öle bi gelişme yok. ama koltuk altı ve popişte son seferde bayağı bi azalma var. aycangül uzun bi süre sözünden çıkmıycam ya, 6 ay bekle o zaman yap desen yine bekler öle alırım yani.
yola gelmişiz
Kızlaar yeni başlicam ben yaa aycan faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkürler bana da ama tarihler konusunda kafam karıştı, şimdi küçülen ay fazında alıyoruz, saat olarak falan demişsiniz, nereden bulabilirim acaba ben bu saatlerini falan, tarihi için de ay takvimi mi indireyim internetten???
bu gece vermeye çalışıcam arkadaşlar tarihleri..ama şimdi acilen kuaföre gitmem lazım..sonundaaaa :))
aycangul her ay bize tarih ve saatleri veriyor canim ilk sayfayi kontrol et her ay guncelleniyor orasi
aycangul her ay bize tarih ve saatleri veriyor canim ilk sayfayi kontrol et her ay guncelleniyor orasi
bu gece vermeye çalışıcam arkadaşlar tarihleri..ama şimdi acilen kuaföre gitmem lazım..sonundaaaa :))
sürekli sayfayı yeniliyorum tarihleri verdin mi diye :)
Arkadaşlar neden ısrarla bekliyorsunuz zaten verilsede o tarihlerden önce alınmayacak ki zaten Şubat a girmedik ..
Büyük ihtimal 10 ları olurmus ya 1.alternatif .. Şubat 10 dese bile alıcakmısınız önceden .. Bekleyin gelir tarihler ..