kızlar bişey sorucam özel bölgenizi hangi tür agda ile alıyorsunuz? eldivenle almayı denediniz mi hiç ameliyat eldiveni ile tutup çekiyorsunuz. hoş bi yöntem tavsiye ediyorum. bide tüm vücudunuzu nasıl o kadar sürede alamıyorsunuz anlamadım. rolon agda kol ve bacaklar için cok güzel en fazla 10 dakika.
bende herkese anlatıyrm. fakat birproblem vardı kimse inanmıyordu. yaptığım propagandalar sayesinde dün akşam herkesii tertemiz ettirdim. aferin bana
aycangül bacağımdaki lekeler için hergün kese yapıyorum nemlendirici sürüyorum.2gün önce yine yaptım.sabaha lekeler çoğu yoktu.yaralarsa küçülmüş.yeniay varmış o gece.bunun etkisinden olabilir mi
hangisi regl sonrasina denk geliyorsa o tarihte yapiyoruz
merhaba aycangül ve kızlar:)
ilk sayfadaki tarihlere baktım ancak haritadaki bölgelere göre yazan 1-2-3-.. gibi sayıları anlamadım. yaşadığımız yere göre saat eklemesi mi yapacağız? nedir:/
ayrıca saç kesim ve bakım tarihlerinden sonra epilasyon tarihleri de çok heyecanlandırdı beni:)
şimdiden teşekkürler!
Hoşbuldum Aycangül
Sen bizler için bir nevi kendini feda ediyorsun yaniO kadar çok dua almışsın ki gerçekten çok güzel bir şey bu.
Dua edenler kervanına ben de katılırım inşallah
Ama çok güzel bilgilerini paylaşman, yeni şeyler denemen. Allah razı olsun
Şu yeni tarihler belli olsun da ben rahatsız ederim seni yine
Canim Bu uygulamayi aciklayabilirmisin. Tam olarak nasil yapiyorsun. Nemlendirici olarak hangi urunu kullaniyorsun?
Her akşam ponza taşını bacaklarıma uyguluyorum.Daha sonra avondan aldığım krem var.onu sürüyorum.batıklarım için başladım bu uygulamaya.geçicekler inşallah.
canım ya seni görünce sorunu hatırladım.yeniayla ilgisi olabilir tabi.çünkü eskiden siğilleri yeniaydan bir iki gün önceki hilalde okurlarmış,yeniayda kaybolurmuş :)
Benim batiklarim kalmadi ama izlerinden sikayetciyim.
Dunde kese yerine ponza tasi daha cok faydalidir diye ponza tasini denedim,
sonrada vaselin ve dove in nemlendirici kremini surdum.
Bende her iki gunde ponza tasini kullanirsam izlerden daha cabuk kurtulurum sanirim.
Solaryumadami gitsem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?