Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Rica ederim canım ne demek:)

bıyıklar çok çabuk cevap veriyor pixim :)

Aycangülümm bak ben bıyıklara daha çabuk etki ettiğini bilmiyordum,öyle gezmeyi sevmediğimden de iki tüy çıksa alıyorum genelde.Bu kez bekledim e çıktılar haliyle o değil ben bir de dün o halde bıyıklı bıyıklı iş görüşmesine gittim.Allahım kendime inanamıyorum işe alınmazsam şu bıyıklarım yüzünden alınmam herhalde

bu batıklar içinde çözüm yolu üreten var mı kızlar

valla varsa bana da lazım :))) az önce yine uğraştım

Son düzenleme:
bu batıklar içinde çözüm yolu üreten var mı kızlar

benim deri altından uzayan tüylerim vardı.
sayı olarak çok fazla oluyordu.önce bacaklarımı alır sonrada onları temizlerdim saatlerce.
iki aydır bunu yapmıyorum..bu süre içerisinde farklı hiçbirşey uygulamadım.bu yöntemin etkisi olduğundan eminim.

konudan sapıcak başlık diye çok yazamadım ama kılıçbalığının başlıgına bir bakın derim ben ona başladım başlayalı baya bi azaldı batık. Benim birde elim sürekli bacağımdadır hep yolardım ve oynardım, geçen sene kimyasal peeling yaptım ama yine oldu yine oldu. bu sefer kılıçbalığının yönteminde istikrarlı gidiyorum. 2 ay falan oldu belki ama baya azaldılar ama lekeleri yok edemiyorum ben. tekrar kimyasal peeling alıp yapıcam sanırım bu sefer lekeler gidicek gibi bir his var ama öncelikle başka yöntemler deniyeceğim bulabilirsem tabi.

inşallah canım inşallah batığada çözüm olursa çok sevinicem.sen kaç aydr kendi yönetimini uyguluyosun aycangül

canım ben sürekli araştırma halinde olduğum için size verdiğim saatlerin dışında yapıyorum genelde.bir nevi denek olarak kullanıyorum kendimi.o nedenle benim durumum sağlıklı bir fikir vermez sizlere.
yap boz tahtası gibi oldu benim bedenim ama buna rağmen ciddi fark var tüylerimde,kocaman boşluklar oluştu aldığım bölgelerde.
ben 1,5 yıl lazer epilasyona gittim yıllar önce.o salona nasıl girdiysem öyle çıktım. bu yöntemle en azından sonuç elde ettim.
araştırmalarım devam ediyor,inşallah kısa sürede ulaşırım istediğim sonuca..

pixim teşekkürler.Ben de aynen senin gibi sürekli oynuyorum yoluyorum,sonra da izler kalıyor.Cildim zaten hassas oynadıkca daha kötü oluyor.Aslında lekeler için bi krem var da konudan sapmayalım dediğin gibi.Tekrar teşekkürler....

canııım çok teşekkür ederim :) ne diyeceğimi bilemedim :)
faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.
bende prensesi sevgiyle kucaklıyorum
hakikaten onlar çekmesin.
ben nasıl düşman olduysam tüylere, savaş açtım resmen; yıllardır düşmedim yakalarından; sonuna kadar da düşmeyeceğim

Aycangülüm saatleri ne zaman ekleyeceksin??? Sabah erkenden yapcaktım ağdamı ama sonra saat vereceğin geldi aklıma şimdi bekliyorum saatleri vermeni

Aycangül alakasız olcak sanırım biraz ama ben verdiğin tarihlerde 24 aralığı uygun gördüm regl sonrası oluyo o zaman yapıcam da bıyıklarımı hiç ağdayla almadım daha önce ayın 24ünde onları da ağdayla almayı düşünüyorum daha çok çıkmaz değil mi

kololove aycangüle sormuşsun ama ben de fikrimi söylemek istedim.Daha fazla çıkacağını sanmıyorum ama ilk kez ağda yapacaksan dikkat et derim,hele sir ağda kullanacaksan daha da dikkatli ol yakma bıyık bölgeni narin ya o bölge dikkat ister,sonra birde izleriyle uğraşmak zorunda kalma.

Yarin bacaklarimi, kollarimi, biyiklarimi, kaslarimi hepsinizi temizliyorum! Aycangül tesekkürler...

aynen onaylıyorum:)

kaızlar slm
aycangülüm bişiy sorcam verdiğin tarişhte bölgeye göre saat ayrımı var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…