Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

rica ederim canım,güle güle kullan:)
ağda süresi ciddi anlamda kısalıyor gercekten :)

Bende kurtulamk istiyorum tüylerden malesef çok köklü ve kalın Yardımcı olur musun canımBir denk gelmiyor tarihler benim ya zaten düzensiz reglim sürekli kayıyor hep:26:

Bende kurtulamk istiyorum tüylerden malesef çok köklü ve kalın Yardımcı olur musun canımBir denk gelmiyor tarihler benim ya zaten düzensiz reglim sürekli kayıyor hep:26:

tatlım bu durumda ben ne yapabilirim ki?
ben zaten etkili tarihleri veriyorum.her ay ikisine de denkgelmemesi mümkün değil aslında..durumu anlayamadım ya da..

Mesela canım geçen ay 26 mıydı 27 miydi oldum bu ayda öyle olursam 1.alternatifte 2.side olmuyor değil mi :26:

Son düzenleme:
Reglden sonra olması gerekiyor değil mi öncesi oluyor mu:26:

canım regl sonrasına gelirse çifte kavrulmuş olur tabi.ama çoğu zaman benimde bu şekilde olmuyor malesef.
mümkünse regl sonrasına gelen tarihi kullanmalıyız.mümkün değilse diğerini kullanıyoruz.
eğer aynı gün yada ertesi gün regl olma durumu varsa regl bitimini de kullanabiliriz o ay.

tamam canım teşekkür ediyorum ayın 24 ünde mi yapayım yoksa yarın mıçok soru sordum kusura bakma

geçen sene zaten iğneli epilasyonla baya azalttım inşallah senin sayende daha da azalıcaklar :)

kesinlikle azalır canım.ben sadece bu yöntemle ciddi gelişme kaydettim.çoğu zaman unutuyorum o bölgeyi almam gerektiğini.çünkü artık hiç rahatsız etmiyor.

herkese iyi gecelerrr
ne zamandır bu topiğe girmiyordum...biraz da kesin sonuç için bekledim...yaklaşık 4 aydır aycangülümün günlerini uyguluyorum,hem kendime hem kızıma...istenmeyen tüyler hakikaten yavaş yavaş yok oluyorlar...bikini bölgesi için günlerce düşünürdüm "ayy yine nasıl yapıcam,canımyanıyor" diye...resmen ruhumu teslim ediyordum şimdi o kadar az zamanımı alıyor ki...10 dk yeterli oluyor..hem azaldılar hem inceldiler...artık eskisi gibi acı da hissetmiyorum...ben de teşekkür ediyorum aycangülüm ama kızım çok çok çok teşekkür ediyormuş sana....sadece biz de değil yeğenlerim de çok memnun...Allah senden razı olsun...ben yıllardır çekmişim ama sayende kızım süper başladı bu tüylerle mücadeleye...1-0 kızıp galip

herşey gönlünce olsun canım...iyi ki doğurmuş anneciğin seni...

kesinlikle azalır canım.ben sadece bu yöntemle ciddi gelişme kaydettim.çoğu zaman unutuyorum o bölgeyi almam gerektiğini.çünkü artık hiç rahatsız etmiyor.

sağol canım zaten umutluyum çok çünkü bacaklarımda çok güzel etkisini gördüm 1 ay oluyor almayalı ama seyrek seyrek ve ince çıkıyorlar sert çıkanlar çok ama çok az. Bugün c.tesi için hazırlıklarıma da başladım peeling işlemimi yaptım c.tesiye kadar bol nemlendirip c.teside ağdamı yaptım mı benden mutlusu olmaz :) bıyıklarıda dışarda halledicem ama tek korkum vereceğin saatin öğlen sınav saatime denk glmesi öyle olursada artık önemli değil yinede etkili tarihlerde almış olucam :)

Ya ben geçen ay adetime 10 gün falan kala yaptım epilasyonumu ve çok koyu sert çıktılar.....
Bu ay da öyle olacak ama artık napalım mecbur Olmazsa yarın erkenden kalkıp yapayım ne kadar erken o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…