• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

Aycangül,

Ben de senin verdiğin özel saatlerde almak istiyorum. Ancak özelden mesaj atamıyormuşum 100 olmadığı için.

Başka bi mail adres verebiliyor musun? :44:

Aycangülcüm teşekkür ederiz tarihler için.
Ellerine sağlık.
Ben ne olacağım bakalım bu ay.
İnşallah uygulayabilirimm.

Mrb. Aycangül
Geçmiş olsun öncelikle çabucak iyileşirsin inş.
Şimdi 1.alternatifte cumadan pazara kadar belirli saatlerde yazmışsın yani cumartesi istediğimiz saatte yapabiliriz doğru mu anladım?:26:

aycangülüm seni cidden takdir ediyorum, benimde okulda sınav zamanıydı çalışmaktan hiçbirşey yapamaz olmuştum sen birde üstüne bizim için tarihleri çıkarıyorsun. Ne kadar teşekkür etsek az.
Ben c.tesi yapıcam epilasyonumu regl dönemimde tam yeni bitmiş olucak çok güzel denk geldi, ama benim bir sorum olucak sana. Benim bacaklarımdaki tüyler aşırı derecede azaldı yani gerçekten işe yaradı bacaklarımda. batıklarımda bundan dolayı azaldı lekelerime yakında elveda edicem sayende. Ama diğer bölgelerde kol olsun koltuk altı olsun hiç azalma olmadı, acaba direniyorlar mı neden böyle oldu anlamadım hiç. Bacaklarıma hep peeling falan yaptığımdan daha çok etki etmiş olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
Kızlar slmmm bende aranıza yeni katıldımm herkese merhaba öncelikleee :71:

Aycangül sana çoook teşekkür ederim böyle bi paylaşımda bulunduğun için :46: 4 ay bi arkadaşın kollarında tüy çıkmamış ya heves ettim bakalım bende. Benim reglim geçeli 2 hafta oldu 1. alternatifi kullanıcam sanırım. umarım bende de aynı etkiyi yapar. Herkese tüysüz günleeer :9:

aycangül hoş geldin.ALLAH şifa versin finallerinde de başarılı olursun inşallah.bu ayın tarihlerini duyunca çok sevindim.banada tarihler uyuyo regl sonrama geldi bu ay işk defa deniycem her yerimi alıcam eğer bitiremezsem ikinci alternatifde de yapıcam.benim yaramaz bi kızım var bakalım bana fırsat vericekmi artık uyuyunca deniycem.hemen nemlendirici sürmeye başlıycam unutmuştum sağol hatırlattığın için.sonuçları mutlaka yazıcam yaza kadar şu tüylerden birazda olsa kurtulmak istiyorum tamamen bitmesede azalsın yeter

aycangülüm seni cidden takdir ediyorum, benimde okulda sınav zamanıydı çalışmaktan hiçbirşey yapamaz olmuştum sen birde üstüne bizim için tarihleri çıkarıyorsun. Ne kadar teşekkür etsek az.
Ben c.tesi yapıcam epilasyonumu regl dönemimde tam yeni bitmiş olucak çok güzel denk geldi, ama benim bir sorum olucak sana. Benim bacaklarımdaki tüyler aşırı derecede azaldı yani gerçekten işe yaradı bacaklarımda. batıklarımda bundan dolayı azaldı lekelerime yakında elveda edicem sayende. Ama diğer bölgelerde kol olsun koltuk altı olsun hiç azalma olmadı, acaba direniyorlar mı neden böyle oldu anlamadım hiç. Bacaklarıma hep peeling falan yaptığımdan daha çok etki etmiş olabilir mi acaba?

bu soruyu bende sordum benimde aynı evet diğerleri direniyor onlarda zamanla azalacaklar sen yeni katıldın galiba artık benim koltukaltı bölgemde de azalma başladı. inşallah aycangülün sayesinde hepsinden kurtulacazzzz

arkadaşlar zaman darlığından tek tek yazamıyorum.

öncelikle çok teşekkür ederim mutlu eden,taktir eden cümleleriniz için.

bahsettiğiniz bölgelerde daha geç cevap alınıyor çünkü o bölgelerde kılcal damarlar daha yoğun.(tüyler kılcal damarlardan besleniyor biliyorsunuz)

bana bu bilgiyi lazere gittiğim merkezde vermişlerdi yıllar önce.

srma35,bu ay kişiye özel çalışma yapamayacağım ama hepiniz faydalanın diye cumartesi için saat belirleyeceğim.tamamlanınca ilk sayfaya ekleyeceğim.
vereceğim bu saat 1.alternatifin en iyi saati.bu ay onu değerlendirebilirsin canım
.

bahsettiğiniz bölgelerde daha geç cevap alınıyor çünkü o bölgelerde kılcal damarlar daha yoğun.(tüyler kılcal damarlardan besleniyor biliyorsunuz)

srma35,bu ay kişiye özel çalışma yapamayacağım ama hepiniz faydalanın diye cumartesi için saat belirleyeceğim.tamamlanınca ilk sayfaya ekleyeceğim.
vereceğim bu saat 1.alternatifin en iyi saati.bu ay onu değerlendirebilirsin canım
.

Çok teşekkürler aycangül, bende verdiğin özel saate denkt getirmeye çalışıcam. Çünkü ekim yada eylül ayında özel saat belirtmiştin yine o ay çok daha geç çıkmıştı tüylerim hatta ilk o zaman sonucu görmüştüm sanırım:) Diğer bilgiler içinde çok sağol kılcal damarların o bölgelerde yoğun oldugunu biliyordum ama onlardan beslendiğini hiç bilmiyordum. Teşekkürler:16:

aycangül acıklaman için teşekkür ederim cnm bu yogun zamanında ilgileniosun bi şey sormak istiyorum bu konuyu bizde ögrenebilirmiyiz acaba bide sac bakımı hakkındada bunun gibi yöntemler var sanırım ilgileniomusun cünki bi yeri bitirmeye diger yeri cıkarmaya calısıyorum :43: sınavlarında başarılar hayatımm..

aycangül acıklaman için teşekkür ederim cnm bu yogun zamanında ilgileniosun bi şey sormak istiyorum bu konuyu bizde ögrenebilirmiyiz acaba bide sac bakımı hakkındada bunun gibi yöntemler var sanırım ilgileniomusun cünki bi yeri bitirmeye diger yeri cıkarmaya calısıyorum :43: sınavlarında başarılar hayatımm..

var canım tabi ki bak bu linkin 1.sayfasından takip edebilirsin aycangülün tarihlerini:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi-617.html

merhaba kizlar

neredeyse herseyi okudum ve ben de bu tarihlere uymaya karar verdim. ama bir seyi atladim mi nedir onu sorcam. bu saatler haritadaki hangi dilim icin? istanbula gore mi yani ikinci dilime? ben de ona gore ayarlayacagim saatimi. bir de su regl konusu cok sorulmus ama, mesela ilk alternatif icin bakarsam benim son gunum cumartesi. yani cumartesi gecesi mi olmali yoksa ikinci alternatif mi sorusu da benim kafama takildi. yani oyle guzel olur ki bir bilen ciksa:))))

.

ay inşallah uygun vakittir ya yani yapabiliceğim bi saattir çocuk var bende malum saat önemli benim için.ne yapalım denk gelmezsede cumartesi gündüz yapıcam.ALLAH senden razı olsun

merhaba kizlar

neredeyse herseyi okudum ve ben de bu tarihlere uymaya karar verdim. ama bir seyi atladim mi nedir onu sorcam. bu saatler haritadaki hangi dilim icin? istanbula gore mi yani ikinci dilime? ben de ona gore ayarlayacagim saatimi. bir de su regl konusu cok sorulmus ama, mesela ilk alternatif icin bakarsam benim son gunum cumartesi. yani cumartesi gecesi mi olmali yoksa ikinci alternatif mi sorusu da benim kafama takildi. yani oyle guzel olur ki bir bilen ciksa:))))

şimdi verilen saatler genel saatler, aycangül en geç cuma günü falan cumartesi için bölge bölge saat verir, siz de hangi ildeyseniz ona göre yaparsınız. ayrıca reglin son günü alabilirsin ama 1 hafta daha bekleyebilirsen 2. alternatifte rahat rahat alırsın bence.

hosgeldin aycangul!
gecmis olsun! sınavlarda basarılar.

cumartesi icin saat verilecekmis ama ben mecbur cuma yapıcam. artık bu ay ne kadar fayda gorebilirsem :)

arkadaşlar biriken özel mesajlarınıza bakıyorum.bir kısmı acil sorularmış, kusura bakmayın..

Roxalanne canım polen sormuşsun ama bende aktardan açık olanlardan aldım.allaha emanet artık:)

birde sizlerden birine saat göndermişim..ancak nasıl başardıysam kendime göndermişim.
gönderen de ben alan da ben yani:)

kime göndermek istediğimi de hatırlamıyorum.zaten kasım için göndermişim..
hata olmuş kısacası..

bakalım daha neler göreceğim mesajlarda :)

Back