Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ve tarihler geldik...
arkadaşlar zaman darlığından tek tek yazamıyorum.
öncelikle çok teşekkür ederim mutlu eden,taktir eden cümleleriniz için.
bahsettiğiniz bölgelerde daha geç cevap alınıyor çünkü o bölgelerde kılcal damarlar daha yoğun.(tüyler kılcal damarlardan besleniyor biliyorsunuz)
bana bu bilgiyi lazere gittiğim merkezde vermişlerdi yıllar önce.
srma35,bu ay kişiye özel çalışma yapamayacağım ama hepiniz faydalanın diye cumartesi için saat belirleyeceğim.tamamlanınca ilk sayfaya ekleyeceğim.
vereceğim bu saat 1.alternatifin en iyi saati.bu ay onu değerlendirebilirsin canım.
aycangül acıklaman için teşekkür ederim cnm bu yogun zamanında ilgileniosun bi şey sormak istiyorum bu konuyu bizde ögrenebilirmiyiz acaba bide sac bakımı hakkındada bunun gibi yöntemler var sanırım ilgileniomusun cünki bi yeri bitirmeye diger yeri cıkarmaya calısıyorum sınavlarında başarılar hayatımm..
arkadaşlar zaman darlığından tek tek yazamıyorum.
öncelikle çok teşekkür ederim mutlu eden,taktir eden cümleleriniz için.
bahsettiğiniz bölgelerde daha geç cevap alınıyor çünkü o bölgelerde kılcal damarlar daha yoğun.(tüyler kılcal damarlardan besleniyor biliyorsunuz)
bana bu bilgiyi lazere gittiğim merkezde vermişlerdi yıllar önce.
srma35,bu ay kişiye özel çalışma yapamayacağım ama hepiniz faydalanın diye cumartesi için saat belirleyeceğim.tamamlanınca ilk sayfaya ekleyeceğim.
vereceğim bu saat 1.alternatifin en iyi saati.bu ay onu değerlendirebilirsin canım.
merhaba kizlar
neredeyse herseyi okudum ve ben de bu tarihlere uymaya karar verdim. ama bir seyi atladim mi nedir onu sorcam. bu saatler haritadaki hangi dilim icin? istanbula gore mi yani ikinci dilime? ben de ona gore ayarlayacagim saatimi. bir de su regl konusu cok sorulmus ama, mesela ilk alternatif icin bakarsam benim son gunum cumartesi. yani cumartesi gecesi mi olmali yoksa ikinci alternatif mi sorusu da benim kafama takildi. yani oyle guzel olur ki bir bilen ciksa:))))
var canım tabi ki bak bu linkin 1.sayfasından takip edebilirsin aycangülün tarihlerini:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi-617.html