• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

yeni gelen gelen arkadaşlar aycangülün neye göre bu tarihlere ulaştığını çok sorgulamasın çünkü internet ortamında fikir hırsızlığı olabiliyo. sadece her ay ilk sayfada güncellenen tarihlere göre ağdanızı yapın ve sonuçları paylaşın. budur..

yok zaten hemen etki etmesini beklemiyorum ama bir an önce ayın 17si geisin istiyorum hiç bu kadar ağda yapmak için heycanlanmamıştım.inşallah saatlerine de uymaya çalışıyorum.şey sorucam genelde ağdayı gecemi yapıypsunuz gündüz saatlerine denk geliyomu bu saatler

o belli olmuyo ben 2 aydır yapıyorum bu yöntemi 2sindede gündüz vaktiydi akşam olursa yapamam ben çünkü kuaförde yaptırıyorum kendim cesaret edemem :1:

arkadaşlar bu dolunayla ilgili kafa karışıklığı nereden çıktı birden bire anlayamadım ben.

ben aylardır araştırma sonuçlarıma göre tarih veriyorum.arkadaşlarım dolunayla değil verdiğim tarihlerle bu güzel sonuçları aldılar.

yine de isteyen dolunayda alabilir..bunu dolunayın da aynı derecede etkili olduğundan yazmıyorum.sadece herkesin özgür kararına bağlı olduğundan yazıyorum.

tabi ki bazı aylarda dolunayda etkili ve etkili olduğunda o tarihi veriyorum zaten.

rica ediyorum ilk sayfaya eklediğim açıklamayı okuyun.

Valla ayin 10 diyenlerden biri bendim,
kusura bakma canim ben iki aydir yontemini uyguluyorum ikiside dolunaya denk gelince bu ay yine oyledir diye dusunmustum:17:

yeni gelen gelen arkadaşlar aycangülün neye göre bu tarihlere ulaştığını çok sorgulamasın çünkü internet ortamında fikir hırsızlığı olabiliyo. sadece her ay ilk sayfada güncellenen tarihlere göre ağdanızı yapın ve sonuçları paylaşın. budur..

doğru söylüyosun bende bilmediğim için yorum yaptım mutlaka bibildiği vardır ilk defa yapıcam ayın 17sini bekliyorum sabırsızlıkla saatlerinide merakla bekliyorum

17 sindemi alıncakmış ben anlamadım daha tarih verilmemiş gördüğüm kadarıyla 17 siyse iyi ozaman ben zamanından önce almakzorunda kaldığımiçin ozamana kadar bayabi çıkarlar benimkilerin maşalahı var sanki suluyorum onları öyle büyük bi hızla büyüyolarki keşke saçlarımda öyle uzasalar :1:

17 sindemi alıncakmış ben anlamadım daha tarih verilmemiş gördüğüm kadarıyla 17 siyse iyi ozaman ben zamanından önce almakzorunda kaldığımiçin ozamana kadar bayabi çıkarlar benimkilerin maşalahı var sanki suluyorum onları öyle büyük bi hızla büyüyolarki keşke saçlarımda öyle uzasalar :1:

hiç ssorma ya saçlarımız uzasın diye bakım yaparız kıllar çıkmasın diye bi o kadar şey daha.benimkilerde çabucak uzuyolar ya kökler kuvvetli maşşalh demiyim dahada kuvvetlenmesinler sonra nazar deysinde kurtuluyım şunlardan

aycangül bu ay 4 ay sonra kollarımı almıştım henüz çıkmadılar tertemizler çok şükür
koltukaltlarım ince şekildeler
bacaklarımda da çıkmayan bölgeler çoğunlukta sanırım çıkanlar kasım ayında deri altında olanlar galiba:34:
sonuç olarak çok memnunum canım. Allah razı olsun bitanem:38:

aycangül bu ay 4 ay sonra kollarımı almıştım henüz çıkmadılar tertemizler çok şükür
bacaklarımda da çıkmayan bölgeler çoğunlukta sanırım çıkanlar kasım ayında deri altında olanlar galiba:34:

özür dilerim ama ben anlamdım 4 ay önce kollarını aldında artık yokmu tüylerin yoksa 4 aydır ağda yapıyosun bu verilern tarihlerdede oyüzden mi çıkmıyo

özür dilerim ama ben anlamdım 4 ay önce kollarını aldında artık yokmu tüylerin yoksa 4 aydır ağda yapıyosun bu verilern tarihlerdede oyüzden mi çıkmıyo

canım ben cevap vereyim.hatırladığım kadarıyla temmuzun son hafftası almıştı.
4 ay önce yani..

Son düzenleme:
merhaba Aycangül bu ayki tarihleri bende bekliyorum sabırsızlıkla umarım denk gelir günler

hiç ssorma ya saçlarımız uzasın diye bakım yaparız kıllar çıkmasın diye bi o kadar şey daha.benimkilerde çabucak uzuyolar ya kökler kuvvetli maşşalh demiyim dahada kuvvetlenmesinler sonra nazar deysinde kurtuluyım şunlardan

aynen vala arkadaşım nedir bu bizimçekimiz istemediğimiz tüyler süper hızla büyürken saçlarımız okadar bakım yapmamaıza rağmen bırak uzamayı patır patır dökülüyo bu ne ya ömrümüz bunlarla uğraşmakla geçiyo keşke nazar değsede çıkmaslar benimkilerinde maşalahı var sinirlrimbozuluyo vala :18:

Merhaba Aycangül,

Hatırlarsan bu konuya yazdığım ilk yorumlarda geçmişte bu yöntemi kullanan büyüklerimizden duyduğumuz kulaktan dolma bilgiler olduğunu yazmıştım. Kayınvalidem dolunay sayesinde bu sorunu çözmüş. Bende onun söylediği günleri ve senin verdiklerini birleştirerek Temmuzdan bu yana bu yöntemi kullanıyordum. İşe yaradığını yazmıştım. Ancak; ben hep 1. alternatifi kullandım ve işe yaradı (onun söylediği zamanla uyuyordu, bir tek Ağustos ayında farklı zamanlar verdiniz) ama geçen ay ilk kez zamanım yetmedi ve 2. alternatife epilasyon bıraktım. Sonuç; 1 hafta demeden tekrar çıktılar (kökten almıştım ve regl öncesi dönem değildi). Kayınvalidemle aynı olarak verdiğin 1. alternatif dolunay zamanında aldığım bölgelerde ise hala sorun yok. Bu ay ne yapacağımla ilgili karar vermem gerekiyor, sen 16-18 Aralık yazmışsın, ama kayınvalidem bu hafta sonu ya cumartesi ya pazar olur diyor..

karar vermene yardımcı olur mu bilmiyorum ama önyargını kırar belki:)

farmasi kolunu temmuzun 2.alternatifinde aldı.
1.alternatif dolunay dönemiydi.üstelik temmuz dolunayı etkili olan 3 dolunaydan biri.(bende bunu kullanmıştım malesef)
yazdığı gibi 4 aydır kol tüyleri çıkmıyor.ben her ay,hatta her konuşmamızda "kollarında hala tüy çıkmadı mı" diye soruyorum. face ve msn den de takibe aldım olayı:)
belli ki artık çıkmayacaklar !

geçen ayla ilgili de güzel geri bildirimler oldu.
elbetteki farklı durumlar da olacaktır kişisel farklılıklarımızdan dolayı. (örn:o dönemdeki hormonal bir farklılık)

yine de sen hangisinde iyi hissediyorsan o zaman yap derim. inanç çok kuvvetli bir duygudur. inanmadığın birşeyi uyguladığında evren sana "işte bak,haklıyım" dedirtecek sonuçlar hazırlar.

belkide gezegenler sana bir güzellik yapar bu hafta sonu, belli mi olur:) yukarısı sürekli değişim halinde :34:

Son düzenleme:
Back