• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüy sorunumuza bir de bu pencereden bakmayı öneriyorum..

arkadaş hepinize çok teşekkür eederim.
dualarınız sayesinde çok şeyi atlattım şimdiye kadar..hep aklınızın bir köşesinde olayım.

dilekcim zaman zaman dolunayı da kullanıyoruz ama bu ay değil.ilk sayfadaki açıklamamı okursan daha iyi anlayacaksın.
bence biraz daha sık dişini,güzel bir saat vereceğim.

arkadaş hepinize çok teşekkür eederim.
dualarınız sayesinde çok şeyi atlattım şimdiye kadar..hep aklınızın bir köşesinde olayım.

dilekcim zaman zaman dolunayı da kullanıyoruz ama bu ay değil.ilk sayfadaki açıklamamı okursan daha iyi anlayacaksın.
bence biraz daha sık dişini,güzel bir saat vereceğim.

Allah işini rast getirsin canım:38:

Aralık tarihlerini iple çekiyorumm reglim bitti,tarihi kaçırmamam lazımm

bu tarihlere uyan arkadaşlar tüyleri muhakkak kökünden almak gerekiyor değil mi?
Yani hangi yöntemleri kullanıyorsunuz acaba paylaşabilir misiniz?
İlk defa giriyorum topiğe ve çok ilgimi çekti ve ben de uygulamak istiyorum.
Bana da yardımcı olun lütfeeeeeeeeennn...

Son düzenleme:
bu tarihlere uyan arkadaşlar tüyleri muhakkak kökünden almak gerekiyor değil mi?
Yani hangi yöntemleri kullanıyorsunuz acaba paylaşabilir misiniz?
İlk defa giriyorum topiğe ve çok ilgimi çekti ve ben de uygulamak istiyorum.
Bana da yardımcı olun lütfeeeeeeeeennn...

evet kökünden alman gerekiyor bir kaç gün önceden alacağın bölgeye krem sürüyorsun ama alacağın gün sürülmüyor.kökünden alınmasına yardımcı oluyor.genelde ağda ve eldiven kullanıyor.ip kullanan da var.:28:

aycangül canım
senı bayadır takıp edıyorum ara ara sorularda soruyorum cevaplıyorsun cok tesekkurler sımdı ben 19 kasım c.tesi gunu gece 10da ozel bolgemı alıyodum kıllar tuttugum gıbı elımde kalıyordu hıc acımada olmadı ınanamadım :1: kızım huysuzlanınca yarıda bırakmak zorunda kaldım pazar gunu oglen 12 30da basladım kalan yerleri almaya ınankı cok zorlandım kıllar yapısmıstı sankı bıturlu cıkaramadım ve cok acı cektım sımdı ben bunları nıye yazdım :9: senden bı rıcam var banada saat verebılırmısın aralık ayı için cok tesekkurler

aycangül ya valla bak oğlanı uyuttum ama ben uyuyamadım.. inan sırf sana msj atmak için nete girdim, ne zamandır yok bu kız bi sıkıntı var bunun başında diye.. çok şükür dün gece girmişsin nete, rahatsızmışsın ama olsun iyisin maşallaah, hala tarihlerin peşinde olduğuna göre..:34::34: aman aman maşallah.. rahatsızlığın içinde umarım çabuk kurtulursun, Allah şifa versin canım.. iyi olmana sevindim.. sınavlarda da kolay gelee..

ya bende dolunay için seviniyodum dedikleri gibi 10 u gibi olacak diye. şimdi sen 16 sı diyon, valla ben mağara adamına dönecem o zamana kadar.. doğumdan beri ellemiyom hiç bi yere sırf senin tarihlere uycam diye, bi 10 gün daha nası beklicem yaa.. koca beni boşayacak.. :35:

Merhaba Aycangül,

Hatırlarsan bu konuya yazdığım ilk yorumlarda geçmişte bu yöntemi kullanan büyüklerimizden duyduğumuz kulaktan dolma bilgiler olduğunu yazmıştım. Kayınvalidem dolunay sayesinde bu sorunu çözmüş. Bende onun söylediği günleri ve senin verdiklerini birleştirerek Temmuzdan bu yana bu yöntemi kullanıyordum. İşe yaradığını yazmıştım. Ancak; ben hep 1. alternatifi kullandım ve işe yaradı (onun söylediği zamanla uyuyordu, bir tek Ağustos ayında farklı zamanlar verdiniz) ama geçen ay ilk kez zamanım yetmedi ve 2. alternatife epilasyon bıraktım. Sonuç; 1 hafta demeden tekrar çıktılar (kökten almıştım ve regl öncesi dönem değildi). Kayınvalidemle aynı olarak verdiğin 1. alternatif dolunay zamanında aldığım bölgelerde ise hala sorun yok. Bu ay ne yapacağımla ilgili karar vermem gerekiyor, sen 16-18 Aralık yazmışsın, ama kayınvalidem bu hafta sonu ya cumartesi ya pazar olur diyor..

arkadaşlar merhaba,özledim sizi..
bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..
ihmal ettim sizleri haliyle,üzgünüm..

bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
17 si için saat vereceğim bölgelere göre allah izin verirse.
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.

özel mesajlar birikmiş.sınavdan sonra bakacağım,daha var nasılsa ayın 16 sına..

yeni gelen arkadaşlara yardımcı oluyorsunuz,çok teşekkür ederim hepinize.
sizleri seviyorum :)

ah canıımm, çok geçmiş olsun.. :16:
Allah yardımcın olsun inş sınavlarında, hastalığıan da şifa versin inş..
biz de dün barroyla konuşmuştuk seni, müsait olmadı herhalde filan diye..
hatta sana danışacak bişeyler bile çıktı konuşa konuşa ortaya saç boyamak ve saçımdaki beyazlarla ilgili :1: (sen de uğraşıyormuşsun sanırım bu beyazlarla)
sen ii ol, ii haberlerle gel de ben kapını tıktıklarım inş :1:

aycangül ya valla bak oğlanı uyuttum ama ben uyuyamadım.. inan sırf sana msj atmak için nete girdim, ne zamandır yok bu kız bi sıkıntı var bunun başında diye.. çok şükür dün gece girmişsin nete, rahatsızmışsın ama olsun iyisin maşallaah, hala tarihlerin peşinde olduğuna göre..:34::34: aman aman maşallah.. rahatsızlığın içinde umarım çabuk kurtulursun, Allah şifa versin canım.. iyi olmana sevindim.. sınavlarda da kolay gelee..

ya bende dolunay için seviniyodum dedikleri gibi 10 u gibi olacak diye. şimdi sen 16 sı diyon, valla ben mağara adamına dönecem o zamana kadar.. doğumdan beri ellemiyom hiç bi yere sırf senin tarihlere uycam diye, bi 10 gün daha nası beklicem yaa.. koca beni boşayacak.. :35:

:D :D ay ya çok güldüm.bende aynı durumdayim.bereket evli değilim.ona rağmen 17sini bekleyemicem.yarin alicam.17sindede çıktığı kadarıni alırım bi faydası olur belki.bide kuaförüm bana cımbız epilasyon aleti tüyleri güçlendirir dedi ama bi bilginiz varmi.yani tüye metal birşey değdirmicekmissin

Ayın 10-11 gibi olacak diye sabrediyordum ama kaşlarım artık o kadar uzadı ki, insanların yüzüne bakarken utanıyorum.

Kasım ayında verilen tarihlerde, kol ve bacaklarımı almıştım ve çok faydasını gördüm.(Henüz ilk uygulamam) :3: Sanırım Aralık ayında alınacak duruma gelemeyecekler, belki 2. alternatife uzarlar. Fakat kaşlarımı tarihlere denk getiremedim ve çok uzadılar. Bu sefer tarihlerde almayı düşünüyordum ama 16-18 çok uzak. Bugün aldırsam, sonra da 2. alternatif 24 gibi aldırsam olumsuz bir durum olur mu?

Bugün 6 Aralık ve ay büyüyen fazda. Yani aslında alınmaması gereken bir tarih. :2:

Bu arada Aycangül tekrar geçmiş olsun. En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz. :38:
Bütün yardımların için teşekkürler. Acil şifalar...

bu ara sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz.10-11 aralıkta sınavlarım.zamanım iyice daraldı,derslerim bir o kadar ağırlaştı.
üstüne birde sağlık sorunlarım,durmadan hastaneye gidip geliyorum,moralimm sıfır..

bu ayın ilk alternatifi 16-18 arası..saatlerini sonra vereceğim ama bu kadarını yazayım dedim yanlış birşey yapmayın diye.(ayın 10 olabilir falan yazılmış )
ikinci alternatif çok kısa olacak.yarım gün bile değil sanırım.o da 24 ü olması lazım.

Aycangül canım geçmiş olsun. özlettin kendini =) Allah şifa versin. bol bol yat dinlen bak burda seni bekleyen çok fazla kişi var =)
Sınavlarında başarılar...

aycangül arkadaş 16-18 yazmış.benim reglim dün bitti yani adetimden 11 sonrayan geliyo diğer adetime 18 gün kalıyo bi problem olmaz dimi yani kıllarda erken çıkma gibi bi durum olmaz.kollarımı bacaklarımı koltuk altımı alalı bir ay olucak o tarihlere kadar iyice uzar bana uyuyo gibi geliyo tarihler ama inşallah saatleride uyar.1yaşında kızım var biraz yaramaz ondan fırsat bulabilirsem inaşşalah yapıcam.yaza kadar tüylerimden kurtulmak istiyorum

sizleri seviyorum :)[/B][/COLOR][/QUOTE]

aycangülüm allah yar ve yardımcın olsun allahtab şifa ve zihin açıklığı diliyorum sana.....

arkadaşlar aycangül ayın 17 si için saat vereceğini söylemiş ayın 17sinden önce kimse yapmasın (ayın 10 u değil yani).... Bilgilerinize...

aycangül arkadaş 16-18 yazmış.benim reglim dün bitti yani adetimden 11 sonrayan geliyo diğer adetime 18 gün kalıyo bi problem olmaz dimi yani kıllarda erken çıkma gibi bi durum olmaz.kollarımı bacaklarımı koltuk altımı alalı bir ay olucak o tarihlere kadar iyice uzar bana uyuyo gibi geliyo tarihler ama inşallah saatleride uyar.1yaşında kızım var biraz yaramaz ondan fırsat bulabilirsem inaşşalah yapıcam.yaza kadar tüylerimden kurtulmak istiyorum

canım 18 gün uzun bir süre bence yapabilirsin benim bu ay ayın 8-9 gibi yapmam lazım bekleyemicem ama ayın 24 ne kadar çıkanlar olursa ozaman yapmayı düşünüyorum ve adetimede yaklaşık olarak 5-6 günlük bi süre kalmış oluyo malesef bu ayki tarihleri kaçırıyorumm:50:

belli bi saat varmı yoksa ayın 10unda herhangi bi saat alabilirmiyiz

ayrıca aycangül saat veriyo bölgelere göre mesela istanbul için ayrı antalya için ayrı trabzon için ayrı yurt dışı için ayrı bölge bölge yani daha etkili olduğunu söylüyo. bu yüzden saatinde önemi var tabi çocuk varmış sende denk gelmeyebilir ama enazından günü tutturmaya çalış sen yinede..

kızlar bende denemek ıstıyorum bunu felaket bı topik olmus bu bayıldım tam benlık acaıp sorunlarım var benımde neredeyse 15 gunde bır uzayan tuylerım var agda olmasına ragmen acaıp rahatsız edıo benı bende yapmak ıstıyorum ama hamıleyım herangı bı ters etkısı olmaz heralde dımı??

kızlar bende denemek ıstıyorum bunu felaket bı topik olmus bu bayıldım tam benlık acaıp sorunlarım var benımde neredeyse 15 gunde bır uzayan tuylerım var agda olmasına ragmen acaıp rahatsız edıo benı bende yapmak ıstıyorum ama hamıleyım herangı bı ters etkısı olmaz heralde dımı??

yok tatlım olmaz merak etme için rahat olsun.

çok sağol..
güzel sonuçlar..çok sevindim..daha da iyi olacak..

bu arada geçen ay 19 u ve 20 si için saat vermiştim.iki hafta bitti,üçüncü haftaya giriyoruz..uygulayan arkadaşlar bu hafta paylaşmayı ihmal etmesin lütfen!arada girip gözatmak istiyorum..

o zamn hemen cevap veriyim sanaaa aycangüll :) etkisine göre sıralarsak:
1)bacaklarım:16: hala çıkmadı pürüzsüzler..
2) bikini bölgem.. ekin ayındakiler çıktı anladığım kadarıyla kasımda aldıklarım yok daha ortalıkla yarım yamalak yani..
3)koltuk altım :20: heralde sürekli terlediğimiz için buraya zor etki edicek bu yöntem.. aldığım hafta çıkmaya başlıyor densiz:19:
benim sonuçlar böyle :) geçmiş olsun ..

Back